Πώς να γίνετε εκτιμητής ακινήτων;

Για να γίνετε εκτιμητής ακινήτων, ξεκινήστε επικοινωνώντας με το τμήμα αδειοδότησης της πολιτείας σας για να μάθετε σχετικά με τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για τους εκτιμητές ακινήτων στην περιοχή σας. Στη συνέχεια, εγγραφείτε σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα αξιολόγησης που εστιάζει στον τομέα της ειδικότητάς σας. Για παράδειγμα, εάν σκοπεύετε να εργαστείτε κυρίως σε αστικό περιβάλλον, εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα που προσφέρει εξειδικευμένα μαθήματα που απευθύνονται σε αυτήν την αγορά. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευσή σας, εκπαιδεύστε τον εαυτό σας σε έναν έμπειρο εκτιμητή ακινήτων για να αποκτήσετε πρακτική εκπαίδευση. Για περισσότερες συμβουλές από τον αναθεωρητή ακινήτων μας, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου προετοιμασίας για τις εξετάσεις αξιολογητών ακινήτων, συνεχίστε να διαβάζετε.

Το τμήμα εργασίας ή το ρυθμιστικό συμβούλιο για πληροφορίες σχετικά με το πού θα λάβετε την εφαρμογή
Επικοινωνήστε με την τοπική αρχή αδειοδότησης ακινήτων, το τμήμα εργασίας ή το ρυθμιστικό συμβούλιο για πληροφορίες σχετικά με το πού θα λάβετε την εφαρμογή αξιολόγησης ακινήτων.

Η εκτίμηση ακινήτων είναι ένα διασκεδαστικό και ενδιαφέρον επάγγελμα. Η διαδικασία με την οποία γίνετε εκτιμητής ακινήτων ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με το πού στον κόσμο γίνετε ένας. Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, θα πρέπει να εξασκηθείτε σε έναν πιο έμπειρο εκτιμητή ακινήτων. Θα χρειαστεί επίσης να παρακολουθήσετε κάποια μαθήματα στην αξιολόγηση ακινήτων για να ολοκληρώσετε την εκπαίδευσή σας, την οποία συνήθως θα ξεκινήσετε μετά την απόκτηση της μαθητείας σας. Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα απαραίτητα έγγραφα με την τοπική αρχή αδειοδότησης και θα είστε έτοιμοι να αξιολογήσετε ανεξάρτητα την ακίνητη περιουσία.

Μέρος 1 από 3: απόκτηση εκπαίδευσης

 1. 1
  Λάβετε περίπου 75 ώρες βασικής εκπαίδευσης αξιολόγησης. Πριν ολοκληρώσετε τη μαθητεία του εκτιμητή ακινήτων, συνήθως θα πρέπει να ολοκληρώσετε περίπου 75 ώρες βασικής εκπαίδευσης αξιολόγησης. Αυτό το μάθημα θα επικεντρωθεί στις αρχές και τις διαδικασίες αξιολόγησης και θα σας προσφέρει μια εισαγωγή στα καθολικά πρότυπα της επαγγελματικής πρακτικής αξιολόγησης.
  • Επικοινωνήστε με το τμήμα αδειών στην πολιτεία ή τη δικαιοδοσία σας που εκδίδει επαγγελματικές άδειες αξιολόγησης για να μάθετε σχετικά με εκπαιδευτικές απαιτήσεις για εκτιμητές ακινήτων στην περιοχή σας. Μπορεί να δημοσιεύσουν αυτές τις πληροφορίες στον ιστότοπό τους, μαζί με μια λίστα εγκεκριμένων σχολείων στην περιοχή σας.
  • Ο ακριβής αριθμός των βασικών ωρών εκπαίδευσης αξιολόγησης θα ποικίλλει ανάλογα με τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς σας.
 2. 2
  Αποκτήστε ένα δίπλωμα σχετικά με την ακίνητη περιουσία για να ολοκληρώσετε την εκπαίδευσή σας. Σε ορισμένες δικαιοδοσίες, μια εκπαίδευση διάρκειας 75 ωρών θα είναι αρκετή μόνο για να σας οδηγήσει σε μαθητεία με αξιολογητή ακινήτων. Ωστόσο, για να αποκτήσετε άδεια, θα πρέπει πιθανώς να αποκτήσετε πτυχίο τεσσάρων ετών.
  • Υπάρχουν πολλοί βαθμοί που μπορεί να πληρούν την απαίτηση διπλώματος, συμπεριλαμβανομένου του Bachelor of Business, Bachelor of Land and Property Management ή Bachelor of Property.
  • Αυτά τα μαθήματα θα παρέχουν οδηγίες σχετικά με τη σύνταξη αναφορών, προσεγγίσεις εισοδήματος, σύγκριση πωλήσεων, στατιστικά στοιχεία, μοντελοποίηση, χρηματοδότηση και μελέτες περιπτώσεων.
  • Επικοινωνήστε με το τοπικό τμήμα εργασίας ή την αρχή αδειοδότησης ακινήτων για πληροφορίες σχετικά με τους βαθμούς και τα ιδρύματα που είναι αποδεκτά για άτομα που ενδιαφέρονται να γίνουν εκτιμητές ακινήτων.
 3. 3
  Εστιάστε στον τομέα της ειδικότητάς σας. Ορισμένα εκπαιδευτικά προγράμματα προσφέρουν πρόσθετη εκπαίδευση σχετικά με τον τρόπο αξιολόγησης της ιδιοκτησίας σε αγροτικές ή αστικές περιοχές. Εάν σκοπεύετε να εργαστείτε κυρίως σε αγροτικό ή αστικό περιβάλλον, εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα που προσφέρει κατάλληλα μαθήματα ειδικότητας για να ενισχύσετε το σύνολο δεξιοτήτων και το βιογραφικό σας.
Πριν ολοκληρώσετε τη μαθητεία του εκτιμητή ακινήτων
Πριν ολοκληρώσετε τη μαθητεία του εκτιμητή ακινήτων, συνήθως θα πρέπει να ολοκληρώσετε περίπου 75 ώρες βασικής εκπαίδευσης αξιολόγησης.

Μέρος 2 από 3: λήψη της άδειας σας

 1. 1
  Μάθετε για τις απαιτήσεις αδειοδότησης στην περιοχή σας. Ορισμένες φορές οι κανονισμοί αδειοδότησης αλλάζουν, επομένως είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με την τοπική αρχή αδειοδότησης για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Καλέστε ή ελέγξτε τον ιστότοπο της τοπικής άδειας, των κανονισμών ή του διοικητικού συμβουλίου για να μάθετε τι είδους εκπαίδευση και εμπειρία χρειάζεστε.
  • Μερικές από τις πιο κοινές προϋποθέσεις περιλαμβάνουν την ιθαγένεια στο έθνος όπου θέλετε να εξασκηθείτε ως εκτιμητής ακινήτων και καθαρό ποινικό υπόβαθρο. Θα πρέπει επίσης να είστε τουλάχιστον 18 ετών.
 2. 2
  Γίνετε εκπαιδευόμενος εκτιμητής επικοινωνώντας με εκτιμητές ακινήτων. Ρωτήστε τους εκτιμητές ακινήτων εάν θα σας δεχτούν ως μαθητευόμενοι. Ένας εκπαιδευόμενος ή μαθητευόμενος εκτιμητής θα λάβει πρακτική εκπαίδευση από έναν έμπειρο εκτιμητή ακινήτων. Για να βρείτε έναν εκτιμητή που μπορεί να σας εκπαιδεύσει, εκτελέστε μια διαδικτυακή αναζήτηση για " εκτιμητές ακινήτων " ή κάποια παρόμοια διατύπωση. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τον τηλεφωνικό σας κατάλογο για να εντοπίσετε εκτιμητές ακινήτων.
  • Σε ορισμένες περιπτώσεις, η τοπική αρχή αδειοδότησης θα σας συνδέσει με έναν εκτιμητή.
  • Μπορείτε συχνά να ξεκινήσετε ως μαθητευόμενος πριν ξεκινήσετε τις εκπαιδευτικές σας απαιτήσεις, αλλά δεν θα μπορείτε να ολοκληρώσετε τη μαθητεία σας και να γίνετε εξουσιοδοτημένος εκτιμητής ακινήτων χωρίς να αποκτήσετε την απαιτούμενη εκπαίδευση.
  • Στις ΗΠΑ, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης "Εύρεση αξιολογητή" της υποεπιτροπής στη διεύθυνση https://asc.gov/Pages/FindAnAppraiser.aspx.
 3. 3
  Συμπληρώστε την αίτηση αξιολόγησης ακινήτων. Η εφαρμογή ποικίλλει από χώρα σε χώρα και περιφερειακές παραλλαγές συχνά υπάρχουν ακόμη και σε ένα μόνο έθνος. Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, θα πρέπει να συμπεριλάβετε (ή να συμφωνήσετε) έναν ποινικό έλεγχο ιστορικού, να παρέχετε αντίγραφα των ακαδημαϊκών αντιγράφων σας και να παρέχετε βασικά στοιχεία επικοινωνίας (συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, του αριθμού τηλεφώνου και της διεύθυνσής σας).
  • Επικοινωνήστε με την τοπική αρχή αδειοδότησης ακινήτων, το τμήμα εργασίας ή το ρυθμιστικό συμβούλιο για πληροφορίες σχετικά με το πού θα λάβετε την εφαρμογή αξιολόγησης ακινήτων.
 4. 4
  Υποβάλετε αίτηση για την άδεια που σας ενδιαφέρει. Υπάρχουν συχνά αρκετοί τύποι αδειών αξιολόγησης ακινήτων. Οι τύποι αδειών που διατίθενται στην περιοχή σας θα καθορίσουν τους τύπους ακινήτων που μπορείτε να εκτιμήσετε. Συνήθως, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για περισσότερες από μία άδειες, αν και οι πρόσθετες άδειες ενδέχεται να απαιτούν πρόσθετες εκπαιδευτικές απαιτήσεις και χρεώσεις. Μερικές από τις πιο κοινές άδειες περιλαμβάνουν:
  • Κρατικές άδειες, οι οποίες σας επιτρέπουν να εκτιμήσετε 1-4 οικογενειακές μονάδες αξίας κάτω των 750€, 000.
  • Πιστοποιημένες άδειες αξιολόγησης κατοικιών, οι οποίες σας επιτρέπουν να αξιολογείτε οικιακές μονάδες για 1-4 οικογένειες οποιασδήποτε αξίας.
  • Πιστοποιημένες γενικές άδειες αξιολόγησης ιδιοκτησίας, οι οποίες σας επιτρέπουν να εκτιμήσετε όλους τους τύπους ακινήτων.
  • Πιστοποίηση αξιολόγησης δανείου VA, για εκτιμητές που επιθυμούν να συνεργαστούν με το Τμήμα Βετεράνων.
 5. 5
  Συμπεριλάβετε την κατάλληλη χρέωση με την αίτησή σας. Οι περισσότερες αιτήσεις αξιολογητών ακινήτων απαιτούν να υποβάλετε ένα τέλος επεξεργασίας μαζί με την αίτησή σας. Ελέγξτε προσεκτικά την εφαρμογή για λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος της αμοιβής καθώς και τους αποδεκτούς τρόπους πληρωμής.
  • Τα τέλη αίτησης κυμαίνονται από περίπου 15€ έως 75€, ανάλογα με το πού υποβάλλετε αίτηση για άδεια.
 6. 6
  Ολοκληρώστε τις εξετάσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις. Αφού υποβάλετε την αίτησή σας στην τοπική αρχή αξιολόγησης ακινήτων, θα σας παράσχουν οδηγίες για τη συμμετοχή στις εξετάσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις. Ίσως να μπορείτε να λάβετε μέρος στις εξετάσεις στο Διαδίκτυο ή ίσως χρειαστεί να συμμετάσχετε σε μια παραδοσιακή εξέταση χαρτιού.
  • Η εξέταση διαφέρει από τόπο σε τόπο. Ακόμα και σε μια χώρα, οι κατατακτήριες εξετάσεις μπορεί να είναι εξαιρετικά περιφερειακές. Γενικά, ωστόσο, θα σας ζητηθούν ερωτήσεις που θα δοκιμάσουν την ικανότητά σας και τη γνώση των τεχνικών, των θεωριών, της ηθικής και των βέλτιστων πρακτικών αξιολόγησης ακινήτων.
  • Υπάρχει μεγάλη ποικιλία όσον αφορά τα χρονικά όρια και τον αριθμό των ερωτήσεων στις εξετάσεις σε διαφορετικές τοποθεσίες.
  • Συμβουλευτείτε έναν οδηγό αξιολόγησης και πρακτικές δοκιμές ειδικά για την περιοχή σας. Η αρχή αξιολόγησης ακινήτων μπορεί να σας κατευθύνει σε χρήσιμους πόρους.
Για να γίνετε εκτιμητής ακινήτων
Για να γίνετε εκτιμητής ακινήτων, ξεκινήστε επικοινωνώντας με το τμήμα αδειοδότησης της πολιτείας σας για να μάθετε σχετικά με τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για εκτιμητές ακινήτων στην περιοχή σας.

Μέρος 3 από 3: επαγγελματική ανάπτυξη

 1. 1
  Βελτιώστε τα διαπιστευτήριά σας. Υπάρχουν διάφορα επίπεδα αδειοδότησης στο επάγγελμα του εκτιμητή ακινήτων. Για παράδειγμα, μετά την ολοκλήρωση της μαθητείας σας, συνήθως θα γίνετε εξουσιοδοτημένος εκτιμητής (δηλαδή, το κράτος θα επικυρώσει την ικανότητά σας να εκτιμήσετε την ακίνητη περιουσία). Με περισσότερη εκπαίδευση και εμπειρία, θα μπορούσατε να πιστοποιηθείτε μέσω ενός επαγγελματικού οργανισμού.
  • Οι ακριβείς εκπαιδευτικές και βιωματικές απαιτήσεις που θα χρειαστείτε για να βελτιώσετε τα διαπιστευτήριά σας ποικίλλουν ανάλογα με τους επαγγελματικούς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή σας.
  • Επικοινωνήστε με τοπικούς επαγγελματικούς οργανισμούς για να μάθετε για τα προγράμματα πιστοποίησης.
 2. 2
  Εγγραφείτε σε έναν επαγγελματικό οργανισμό. Εκτός από την προσφορά πρόσθετων ευκαιριών πιστοποίησης, επαγγελματικοί οργανισμοί όπως η Real Esta Appaisers Association σάς επιτρέπουν να δικτυωθείτε με άλλους εκτιμητές ακινήτων σε συνέδρια και σεμινάρια. Κατά τη διάρκεια αυτών των εκδηλώσεων, θα μπορείτε να ακούσετε όλες τις πιο καυτές εξελίξεις στον κόσμο της αξιολόγησης ακινήτων. Μπορεί επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε επαγγελματικά περιοδικά, περιοδικά και ενημερωτικά δελτία που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αξιολόγηση.
 3. 3
  Πάρτε μια ποικιλία έργων αξιολόγησης για να αποκτήσετε περισσότερη εμπειρία Όσο περισσότερη εμπειρία έχετε, τόσο πιο ελκυστικές θα είναι οι υπηρεσίες και οι δεξιότητές σας σε άτομα και επιχειρήσεις που χρειάζονται εκτίμηση ακινήτων. Με την πάροδο του χρόνου, ενδέχεται να απομακρυνθείτε από έναν συγκεκριμένο τύπο αξιολόγησης (όπως αστικό ή οικιστικό) σε έναν πιο γενικό τύπο αξιολόγησης.
 4. 4
  Ανανεώστε την άδειά σας προτού λήξει. Αφού περάσετε τις εξετάσεις, θα λάβετε την άδεια ψηφιακά ή μέσω ταχυδρομείου. Οι άδειες αξιολογητών ακινήτων λήγουν τελικά. Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την άδεια αξιολόγησης ακινήτων εξαρτάται από τους κανονισμούς και τους κανόνες της περιοχής σας.
  • Οι άδειες συνήθως λήγουν μετά από δύο έως πέντε χρόνια.
  • Συμβουλευτείτε την αρχή αξιολόγησης ακινήτων για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ανανέωσης της άδειας.
Επικοινωνήστε με το τοπικό τμήμα εργασίας ή την αρχή αδειοδότησης ακινήτων για πληροφορίες σχετικά με τους
Επικοινωνήστε με το τοπικό τμήμα εργασίας ή την αρχή αδειοδότησης ακινήτων για πληροφορίες σχετικά με τους βαθμούς και τα ιδρύματα που είναι αποδεκτά για άτομα που ενδιαφέρονται να γίνουν εκτιμητές ακινήτων.

Συμβουλές

 • Οι τράπεζες δεν προσλαμβάνουν εκτιμητές απευθείας. Αντ 'αυτού, οι εκτιμητές πρέπει να εγγραφούν σε εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων τρίτων που ενεργούν ως μεσάζοντες μεταξύ εκτιμητών και τραπεζών. Δεδομένου ότι αυτές οι εταιρείες προσφέρουν έργα στους εκτιμητές τους βάσει προτεραιότητας, είναι καλύτερο να εγγραφείτε με πολλές εταιρείες αντί για μία μόνο.
 • Προετοιμαστείτε για λίγη ή καθόλου χρήματα για λίγο. Η κατοχή της άδειας ασκούμενου σας δίνει μόνο το δικαίωμα να αποκτήσετε την κανονική σας άδεια, η οποία μπορεί να διαρκέσει λίγο. Έχοντας μια δεύτερη δουλειά είναι καλή ιδέα στην αρχή.
 • Όπως η εργασία σε πωλήσεις ακινήτων, ολόκληρη η αγορά ακινήτων σε πολλές αγορές μπορεί να είναι «γιορτή ή λιμός». Οι εκτιμητές κερδίζουν μεγάλα χρήματα στις καλές στιγμές, αλλά μπορεί να μην κερδίζουν πολλά στους αδύνατους χρόνους. Ωστόσο, ακόμη και σε πιο αργές αγορές πωλήσεων, οι εκτιμήσεις είναι απαραίτητες για την αναχρηματοδότηση.
 • Οι περισσότεροι εκτιμητές είναι τα αφεντικά τους, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ορίσετε το δικό σας πρόγραμμα. Ωστόσο, λόγω της φύσης της αγοράς κατοικιών, οι εκτιμητές τείνουν να εργάζονται πολλές ώρες για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί.
 • Ως άπειρος εκτιμητής, μπορεί να εκφοβιστείτε από μεσίτες ενυπόθηκων δανείων ή τράπεζες που μπορεί να θέλουν να εκτιμήσετε μια ιδιοκτησία για περισσότερο από την αξία της, αλλά καθώς αναπτύσσετε καλούς πελάτες, αυτό το σενάριο είναι λιγότερο πιθανό.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

 • Θα πληρωθώ ενώ εργάζομαι ως βοηθός εκτιμητή για να αποκτήσω τις απαραίτητες 2000 ώρες;
  Ας υποθέσουμε όχι, καθώς είστε αυτός που αποκτά εμπειρία από την προπόνηση. Η εκπαίδευση είναι μέρος της εκπαίδευσής σας ως εκτιμητή.
 • Εάν λάβω τη δοκιμή του μεσίτη ακινήτων για την άδεια, είναι η άδεια αξιολόγησης μέρος της άδειας του μεσίτη;
  Είναι δύο ξεχωριστές, ξεχωριστές άδειες με διαφορετικές εκπαιδευτικές απαιτήσεις.
 • Χρειάζεστε πτυχίο Bachelor για να γίνετε εκτιμητής ακινήτων;
  Ανάλογα με την εταιρεία, μπορεί να μην χρειάζεστε πτυχίο Bachelor για να γίνετε εκτιμητής ακινήτων. Ωστόσο, καθώς τα πτυχία Bachelor γίνονται μια ελάχιστη απαίτηση σε όλο και περισσότερες εταιρείες σε όλους τους τομείς, σίγουρα δεν θα βλάψει να πάρει ένα.
 • Ποιος είναι ο μέσος μισθός ενός εκτιμητή ακινήτων;
  Οι εκτιμητές ακινήτων γενικά κερδίζουν 31700€-44400€. Οι πιο έμπειροι εκτιμητές θα κερδίσουν γενικά περισσότερα.
 • Προσφέρεται αυτή η εκπαίδευση στις Φιλιππίνες;
  Ναί. αυτή η εκπαίδευση προσφέρεται στις Φιλιππίνες από το Systems Technology Institute (STI).
 • Μπορείτε να γίνετε εκτιμητής Εάν έχετε πτώχευση;
  Είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με το κρατικό τμήμα αδειοδότησης σχετικά με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις ή περιορισμούς.
 • Πώς μπορώ να υποβάλω καταγγελία εναντίον τοπικού εκτιμητή;
  Επικοινωνήστε με το τοπικό εμπορικό συμβούλιο μεσιτών και εκτιμητών ή καλέστε τον Κανονισμό του Τμήματος Επιχειρήσεων.
 • Πώς μπορείτε να αποκτήσετε 2000 ώρες εμπειρίας εάν έχω ήδη πλήρη απασχόληση και προσπαθώ να αλλάξω καριέρα;
  Η εύρεση του χρόνου για να αποκτήσετε την απαραίτητη εμπειρία ενώ εργάζεστε με πλήρη απασχόληση μπορεί να είναι δύσκολη. Αναζητήστε τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα και να μειώσετε τον αριθμό των ωρών εργασίας σας, αποκτώντας ταυτόχρονα περισσότερη εμπειρία αξιολόγησης.
 • Ποιο είναι το συνολικό κόστος απόκτησης άδειας γενικού εκτιμητή;
  Το συνολικό κόστος απόκτησης άδειας γενικού εκτιμητή θα ποικίλλει ανάλογα με την τοποθεσία σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τοπικό τμήμα εργασίας ή την αρχή αδειοδότησης ακινήτων

Σχόλια (10)

 • ehall
  Υπέροχο άρθρο. Χτυπάτε πραγματικά τα βασικά σημεία για να αποφασίσει κάποιος εάν αυτή είναι η καριέρα για αυτόν.
 • jwelch
  Οι πληροφορίες φαίνονται καλές. Θα σας ενημερώσω τι συμβαίνει.
 • zampeta90
  Αυτό το άρθρο με βοήθησε να αποφασίσω αν αυτός ήταν ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσω. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου. Σας ευχαριστώ.
 • nstauropoulos
  Απλό και κατανοητό.
 • efunk
  Αυτό ήταν καλά γραμμένο και πιστεύω ότι κάλυψε όλα τα βασικά. Ήμουν πολύ εντυπωσιασμένος με την πρόταση να λάβετε επίσης την άδεια ακίνητης περιουσίας σας. Μπορώ εύκολα να δω πώς θα ήταν επωφελές για έναν εκτιμητή.
 • nikemichaelides
  Βρήκα ό, τι έψαχνα και πολλά άλλα. Οι πληροφορίες ήταν πολύ λεπτομερείς και έδωσαν αρκετές προτάσεις για το τι πρέπει να κάνω και πώς να το κάνω. Φοβερός!
 • antonopoulouben
  Προηγούμενο BSN για 25 χρόνια, δεν μπορώ να επιστρέψω σε αυτές τις εγκύους. Θέλετε να κάνετε καταστήματα στο ακίνητο, θέλοντας να μάθετε πόσο δύσκολο θα είναι. Ακόμα νέος στα 47. Οποιαδήποτε βοήθεια εκτιμάται ιδιαίτερα.
 • maggionellie
  Όλες οι συμβουλές που δόθηκαν ήταν πολύ χρήσιμες και πρακτικές.
 • ebrown
  Απάντησε άμεσα σε μερικές βασικές ερωτήσεις.
 • hazlebalistreri
  Καλές πληροφορίες, απλά χρειάζομαι περισσότερα για την περιοχή μου. Πάντα με ενδιέφερε πολύ!
Οροι Χρήσης Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου προορίζεται για τις γενικές πληροφορίες σας και δεν προορίζεται να υποκαταστήσει τον επαγγελματικό νόμο ή τις συμβουλές χρηματοδότησης. Επίσης, δεν προορίζεται να γίνει επίκληση από τους χρήστες στη λήψη επενδυτικών αποφάσεων.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail