Πώς να εγγραφείτε εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Ακολουθούν μερικά βήματα σχετικά με τον τρόπο εγγραφής μιας εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο
Ακολουθούν μερικά βήματα σχετικά με τον τρόπο εγγραφής μιας εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η εγγραφή ως μοναδικός έμπορος ή αυτοαπασχολούμενος είναι η απλούστερη μέθοδος εγγραφής ως εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ως μοναδικός έμπορος μπορείτε να δημιουργήσετε μια εταιρεία με το όνομά σας ή να επιλέξετε μια επωνυμία επιχείρησης, αλλά θα αναγνωριστείτε ως εταιρεία που ανήκει και λειτουργεί από ένα άτομο. Η εγγραφή ως ανώνυμη εταιρεία αναγνωρίζει ότι υπάρχουν πολλά μέλη της εταιρείας, τα οποία περιορίζονται από μετοχές που είναι είτε ιδιωτικές είτε δημόσιες. Η διαδικασία εγγραφής μιας εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά ή μέσω ταχυδρομείου. Ακολουθούν μερικά βήματα σχετικά με τον τρόπο εγγραφής μιας εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μέθοδος 1 από 2: εγγραφείτε ως μοναδικός έμπορος

 1. 1
  Καταχωρίστε τα στοιχεία του φόρου εισοδήματος και της εθνικής σας ασφάλισης στα έσοδα και τα τελωνεία της HM. Μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά στον ιστότοπό τους, τηλεφωνικώς χρησιμοποιώντας τη γραμμή βοήθειας ή μέσω ταχυδρομείου συμπληρώνοντας μια φόρμα CWF1 και στέλνοντάς την στα Έσοδα και Τελωνεία HM
 2. 2
  Γνωρίστε τον εθνικό σας αριθμό ασφάλισης ή λάβετε έναν επικοινωνώντας με το jobcentre plus, θα χρειαστείτε έναν για να εγγράψετε την εταιρεία σας και να ορίσετε τον φόρο εισοδήματος.
 3. 3
  Ειδοποιήστε τα έσοδα και τα τελωνεία της HM όταν αρχίζετε να εργάζεστε ως μοναδικός έμπορος. Δεν μπορείτε να εγγραφείτε νωρίτερα.
 4. 4
  Εγγραφείτε ως μοναδικός έμπορος στο διαδίκτυο στον ιστότοπο εσόδων και τελωνείων της HM για την ταχύτερη απόκριση.
 5. 5
  Δώστε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να εγγραφείτε ως μοναδικός έμπορος. Θα χρειαστείτε τα προσωπικά σας στοιχεία, τον αριθμό Εθνικής Ασφάλισης, την ημερομηνία που ξεκινήσατε να εργάζεστε ως μοναδικός έμπορος, πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας, τη μοναδική φορολογική σας δήλωση, εάν ισχύει, και τα προσωπικά στοιχεία οποιουδήποτε από τους συνεργάτες σας εάν έχετε.
 6. 6
  Υποβάλετε την αίτησή σας για να εγγράψετε την εταιρεία σας και περιμένετε μια απάντηση μέσω email από τα έσοδα και τα τελωνεία της HM σχετικά με το αποτέλεσμα της αίτησής σας.
Η διαδικασία εγγραφής μιας εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά ή μέσω ταχυδρομείου
Η διαδικασία εγγραφής μιας εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά ή μέσω ταχυδρομείου.

Μέθοδος 2 από 2: εγγραφή ανώνυμης εταιρείας

 1. 1
  Συμπληρώστε τα απαραίτητα έγγραφα για αποστολή στο σπίτι των εταιρειών.
  • Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης IN01. Η φόρμα θα σας επιτρέψει να εγγράψετε την εταιρεία σας και σας ζητά να δώσετε την τοποθεσία του γραφείου της εταιρείας, τα ονόματα και τις διευθύνσεις των διευθυντών και μια δήλωση μετοχών και κεφαλαίου.
  • Υποβάλετε ένα μνημόνιο σύνδεσης παρέχοντας τα ονόματα εκείνων που έχουν συναινέσει να γίνουν μέλη της εταιρείας σας.
  • Υποβάλετε καταστατικά που εξηγούν τις λεπτομέρειες του τρόπου με τον οποίο θα διαχειρίζεστε την εταιρεία σας, τα δικαιώματα των μετόχων που επιτρέπονται και περιορίζονται και πληροφορίες σχετικά με τις εξουσίες του διευθυντή
  • Δώστε οποιεσδήποτε άλλες πρόσθετες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να εξηγήσετε ή να επεκτείνετε τις πληροφορίες που ήδη παρέχονται στα άλλα έγγραφα.
 2. 2
  Αποκτήστε πρόσβαση στον ιστότοπο των εταιρειών.
 3. 3
  Κάντε κλικ στο "start a company" από την κορυφή του μενού στην αριστερή πλευρά της αρχικής σελίδας.
 4. 4
  Επιλέξτε τον σύνδεσμο κάτω από το σημείο 1 που αναφέρει ότι "προσπελάστε την υπηρεσία ενσωμάτωσης διαδικτυακών εταιρειών / εταιρειών."
 5. 5
  Διαβάστε τις πληροφορίες στη σελίδα και, στη συνέχεια, επιλέξτε το πλαίσιο με την ένδειξη "ενσωμάτωση με εταιρείες σπίτι τώρα" για να προχωρήσετε.
 6. 6
  Πληρώστε την απαραίτητη χρέωση £ 18 για να υποβάλετε την αίτηση και τα έγγραφά σας μέσω του ιστότοπου. Η υποβολή των εγγράφων σας στο διαδίκτυο είναι ο γρηγορότερος τρόπος εγγραφής της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης σας.

Συμβουλές

 • Μπορείτε να υποβάλετε μια έντυπη εγγραφή μέσω ταχυδρομείου για £ 40 στο Companies House ή να πληρώσετε 14 £ για την υποβολή λογισμικού. Οι υπηρεσίες της ίδιας ημέρας είναι επίσης διαθέσιμες με επιπλέον χρέωση.
 • Η μοναδική φορολογική σας αναφορά είναι ένας 10ψήφιος αριθμός που μπορείτε να βρείτε στις προηγούμενες φορολογικές δηλώσεις σας.

Οροι Χρήσης Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου προορίζεται για τις γενικές πληροφορίες σας και δεν προορίζεται να υποκαταστήσει τον επαγγελματικό νόμο ή τις συμβουλές χρηματοδότησης. Επίσης, δεν προορίζεται να γίνει επίκληση από τους χρήστες στη λήψη επενδυτικών αποφάσεων.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail