Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση προγραμματισμού πάρτι;

Για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση προγραμματισμού πάρτι, ξεκινήστε υπολογίζοντας σε τι είδους πελάτες και εκδηλώσεις θέλετε να εστιάσετε. Επιπλέον, κάντε κάποια έρευνα σχετικά με τη βιομηχανία πάρτι όπου ζείτε, ώστε να μπορείτε να σκεφτείτε πώς να ξεχωρίσετε. Στη συνέχεια, γράψτε ένα επιχειρηματικό σχέδιο που θα περιγράφει με ακρίβεια τι θέση σκοπεύετε να συμπληρώσετε και πώς σκοπεύετε να το πετύχετε. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα σαφές όνομα για την επιχείρησή σας που επιτρέπει στους πιθανούς πελάτες να γνωρίζουν ακριβώς τι είδους υπηρεσίες παρέχετε. Θα θελήσετε επίσης να ελέγξετε τους νόμους της πολιτείας σας για να μάθετε εάν πρέπει να εγγράψετε την επιχείρησή σας. Για να μάθετε πώς να διαθέτετε τη νέα σας επιχείρηση σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων, συνεχίστε να διαβάζετε!

Για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση προγραμματισμού πάρτι
Για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση προγραμματισμού πάρτι, ξεκινήστε υπολογίζοντας σε τι είδους πελάτες και εκδηλώσεις θέλετε να εστιάσετε.

Μια επιχείρηση σχεδιασμού πάρτι μπορεί να είναι μια ικανοποιητική και κερδοφόρα ευκαιρία για κάποιον που είναι κοινωνικός, οργανωμένος, προσανατολισμένος στη λεπτομέρεια και έχει ταλέντο για διασκέδαση και συντονισμό εκδηλώσεων. Σε αντίθεση με άλλες νεοσύστατες επιχειρήσεις, μια επιχείρηση σχεδιασμού πάρτι δεν απαιτεί πολύ κεφάλαιο ή αφιερωμένο χώρο. Ωστόσο, για να μάθετε πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση προγραμματισμού πάρτι απαιτείται κάποια βασικά βήματα που είναι παρόμοια με όλες τις επιχειρήσεις που βασίζονται στο σπίτι, καθώς και εκείνα που είναι μοναδικά στον τομέα.

Μέρος 1 από 3: να κάνετε την εργασία σας

 1. 1
  Ανακαλύψτε τι είδους προγραμματιστής πάρτι θα θέλατε να είστε. Ενώ πολλοί προγραμματιστές πάρτι ασχολούνται με πολλούς τύπους πελατών και εκδηλώσεων, οι περισσότεροι άλλοι βρίσκουν τη θέση τους και εξειδικεύονται. Ενώ μπορείτε πάντα να αλλάξετε την επιχείρησή σας αργότερα, είναι χρήσιμο να σκεφτείτε αυτά τα ερωτήματα στη φάση προγραμματισμού.
  • Σε τι είδους πελάτη θέλετε να εστιάσετε; Υπάρχουν δύο κύριες αγορές πελατών για έναν προγραμματιστή πάρτι: εταιρική και κοινωνική. Οι εταιρικοί προγραμματιστές διοργανώνουν εκδηλώσεις, όπως μεγάλες συναντήσεις, πάρτι συνταξιοδότησης, δεξιώσεις, συνέδρια και εμπορικές εκθέσεις. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις, από την άλλη πλευρά, αποτελούν την κατηγορία που οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμαστε όταν ακούμε "πάρτι". Αυτά καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα περιστατικών, όπως γενέθλια, γαμήλιες δεξιώσεις, ντους μωρών και οικογενειακές συναντήσεις.
  • Τι είδους πάρτι θέλετε να σχεδιάσετε; Πολλοί σχεδιαστές πάρτι επιλέγουν μια θέση που τους αρέσει περισσότερο. Αυτό μπορεί να είναι ένας τύπος εκδήλωσης, όπως πάρτι γενεθλίων ή ένα συγκεκριμένο στυλ ή θέμα που μπορεί να προσφέρετε.
  • Θέλετε να εργαστείτε με παιδιά; Τα πάρτι για μικρά παιδιά είναι πολύ διαφορετικά από συσκέψεις μόνο για οικογένειες και ενήλικες. Τα πάντα, από τις διακοσμήσεις μέχρι τη διασκέδαση έως τα αναψυκτικά πρέπει να είναι ειδικά προσαρμοσμένα για τη σωστή ηλικιακή ομάδα. Εξαιτίας αυτού, ορισμένοι σχεδιαστές πάρτι επιλέγουν να ειδικευτούν σε παιδικά πάρτι. Άλλοι προτιμούν να μην προγραμματίζουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
 2. 2
  Εξετάστε την εκπαίδευση και το ιστορικό σας. Ενώ το πτυχίο κολεγίου δεν είναι απαραίτητο για την έναρξη μιας επιχείρησης σχεδιασμού πάρτι, πολλοί σχεδιαστές πάρτι κατέχουν πτυχία και προχωρημένους σε διάφορους σχετικούς τομείς. Τα κολεγιακά ιδρύματα που προσφέρουν πολύτιμες δεξιότητες για έναν υποψήφιο προγραμματιστή πάρτι περιλαμβάνουν διαχείριση επιχειρήσεων, μάρκετινγκ και φιλοξενία. Ορισμένα κολέγια και επαγγελματικές οργανώσεις προσφέρουν επίσης προγράμματα πιστοποιητικών σε προγραμματισμό εκδηλώσεων ειδικά.
 3. 3
  Μιλήστε με έναν πληρεξούσιο ή κάποιον άλλον με γνώση της τοπικής νομοθεσίας περί μικρών επιχειρήσεων. Αν και οι αρμόδιοι για το σχεδιασμό πάρτι συνήθως δεν χρειάζονται άδεια, ορισμένες πολιτείες και τοπικές κυβερνήσεις ενδέχεται να την απαιτούν. Επειδή τα πάρτι συχνά περιλαμβάνουν μεγάλα, πιθανώς άτακτα πλήθη, είναι επίσης συνετό να επενδύσετε σε ασφάλιση αστικής ευθύνης για την επιχείρησή σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να προστατευτείτε σε περίπτωση που ένας επισκέπτης τραυματιστεί ή προκαλέσει ζημιά στον χώρο του πάρτι. Συζητήστε με τον δικηγόρο σας σχετικά με το είδος της κάλυψης που μπορεί να είναι κατάλληλη για την επιχείρησή σας.
 4. 4
  Μάθετε περισσότερα για τη βιομηχανία πάρτι όπου ζείτε. Κάντε κάποια έρευνα σχετικά με το ποιοι άλλοι προγραμματιστές και εταιρείες διοργανώνουν εκδηλώσεις στην περιοχή σας. Δοκιμάστε να καλέσετε ή να επισκεφθείτε και να τους ρωτήσετε μερικές ερωτήσεις.
  • Λάβετε πληροφορίες σχετικά με τους τοπικούς ανταγωνιστές και λάβετε υπόψη τα στυλ τους και εστιάστε. Λάβετε υπόψη αυτό κατά τον προσδιορισμό της θέσης σας. Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε ως μοναδικό με κάποιον τρόπο προσφέροντας έναν διαφορετικό τύπο υπηρεσίας ή εμπειρίας.
  • Ρωτήστε για πιθανές νέες επιχειρηματικές επαφές και μάθετε περισσότερα για τους τοπικούς χώρους εκδηλώσεων. Ως προγραμματιστής πάρτι, θα πρέπει να γνωρίζετε μια μεγάλη ποικιλία αξιόπιστων τοπικών τροφοδοτών, προμηθευτών, διασκεδαστών και άλλων επαγγελματιών. Θα είναι δική σας δουλειά να οργανώσετε και να συντονίσετε αυτά τα διαφορετικά στοιχεία για να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εκδήλωση.
 5. 5
  Γράψτε ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Γράψτε ακριβώς τι θέση σκοπεύετε να συμπληρώσετε και πώς θα το επιτύχει η επιχείρησή σας.
  • Δημιουργήστε μια ανάλυση αγοράς για τη βιομηχανία σας. Χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες που συλλέξατε νωρίτερα για να προσδιορίσετε το μέγεθος της πιθανής αγοράς σας. Καθορίστε τα ποσοστά που θα χρεώσετε για τις υπηρεσίες σας και τον στόχο εισοδήματος που θα πρέπει να στοχεύσετε.
  • Υπολογίστε τυχόν έξοδα εκκίνησης που μπορεί να απαιτούνται, όπως αρχικά τέλη διαφήμισης και ενοικίαση χώρου γραφείου, εάν δεν εργάζεστε από το σπίτι. Ανακαλύψτε εάν μπορείτε να χρηματοδοτήσετε την επιχείρησή σας μόνοι σας ή εάν πρέπει να πάρετε ένα μικρό δάνειο για να καλύψετε το αρχικό κόστος.
Πόσο νεαρός είναι πολύ νέος για να ξεκινήσει μια επιχείρηση σχεδιασμού πάρτι;
Πόσο νεαρός είναι πολύ νέος για να ξεκινήσει μια επιχείρηση σχεδιασμού πάρτι;

Μέρος 2 από 3: έναρξη

 1. 1
  Επιλέξτε ένα όνομα για την επιχείρησή σας. Διαλέξτε ένα σαφές όνομα που θα πει στους πιθανούς πελάτες ακριβώς τι κάνει η εταιρεία σας. Θα μπορούσε να είναι κάτι τόσο απλό όσο "[Όνομα πόλης] Επίσημοι σχεδιαστές συμβάντων." Προσπαθήστε να βρείτε ένα όνομα με μια απλή διαθέσιμη διεύθυνση ιστού.
  • Χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης εμπορικών σημάτων του US Patent and Trademark Office (ή το αντίστοιχο της χώρας σας) για να ελέγξετε πιθανά ονόματα έναντι υπαρχόντων εμπορικών σημάτων. Εάν το όνομα της επιχείρησής σας είναι παρόμοιο με αυτό που έχει ήδη εγγραφεί, είναι καλύτερο να επιλέξετε άλλο.
  • Ίσως χρειαστεί να εγγράψετε την εταιρεία σας ως όνομα "Doing Business As" στο κράτος ή στην κυβέρνηση της επαρχίας σας. Συμβουλευτείτε την τοπική νομοθεσία για να μάθετε.
 2. 2
  Καταχωρήστε τη νέα σας επιχείρηση εάν είναι απαραίτητο. Ελέγξτε την τοπική και πολιτειακή νομοθεσία για να προσδιορίσετε εάν η επιχείρησή σας απαιτεί οποιοδήποτε τύπο εγγραφής, αδειοδότησης ή αδειών.
  • Εκτός από την είσπραξη φόρων, οι προγραμματιστές πάρτι στις ΗΠΑ συνήθως δεν υπόκεινται σε ειδικούς τύπους εγγραφής επιχειρήσεων. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε ξανά τις πολιτικές της πολιτείας σας και της τοπικής αυτοδιοίκησης προτού πραγματοποιήσετε επιχειρηματική δραστηριότητα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο της US Small Business Administration ως οδηγό για να σας βοηθήσουμε.
 3. 3
  Ρυθμίστε το γραφείο σας. Αν και ελάχιστη σε σύγκριση με άλλες επιχειρήσεις, θα χρειαστείτε ακόμα χώρο για να κάνετε τη δουλειά σας αποτελεσματικά. Πολλοί σχεδιαστές πάρτι χρησιμοποιούν απλώς το γραφείο τους στο σπίτι. Θα χρειαστείτε έναν προσωπικό υπολογιστή και έναν εκτυπωτή ικανό για μεγάλες παρτίδες σταθερές και διαφημιστικές εργασίες. Το γραφείο σας θα πρέπει επίσης να έχει ένα μέρος όπου υλικά όπως είδη πάρτι μπορεί να αποθηκεύονται με ασφάλεια και μακριά από βρωμιά. Ένα μεγάλο ντουλάπι ή / και μερικοί κάδοι αποθήκευσης μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεστε.
  • Μπορείτε να επιλέξετε να νοικιάσετε έναν μόνιμο χώρο γραφείου ή μια προσωρινή αίθουσα συσκέψεων όταν βλέπετε πελάτες.
  • Πολλοί επαγγελματίες που εργάζονται από το σπίτι βλέπουν πελάτες σε δημόσιους χώρους, όπως καφετέρια ή εστιατόριο.
 4. 4
  Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό σας. Σκεφτείτε τι είδους πάρτι ειδικεύεστε και συγκρίνετε το στυλ σας με άλλους σχεδιαστές πάρτι στην περιοχή. Κατά τη διαφήμιση των υπηρεσιών σας ή τη συνάντησή σας με πελάτες, φροντίστε να επισημάνετε τι σας κάνει μοναδικό.
  • Στο αρχικό στάδιο της επιχείρησής σας, μπορεί να έχει πιο νόημα να είστε «γενικευμένος» και να σχεδιάζετε μια ποικιλία από πολύ διαφορετικά είδη πάρτι. Καθώς μεγαλώνει η φήμη σας, μπορείτε να αρχίσετε να εστιάζετε περισσότερο σε συγκεκριμένους τύπους πάρτι, να γίνετε "ειδικός".
  ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΟΥ

  Κάντε τον εαυτό σας να ξεχωρίζει αντιμετωπίζοντας όλους με σεβασμό. Όταν είστε υπεύθυνος για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, είναι επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπίζετε όλους με σεβασμό όλη την ώρα. Η πρώτη-γλώσσα γλώσσα μπορεί πραγματικά να αλλάξει την προοπτική κάποιου για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχετε. Επίσης, φροντίστε να επεκτείνετε αυτό το σεβασμό και σε όσους εργάζονται στην εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένων των πωλητών, του προσωπικού και των βοηθών. Είναι όλα μέλη της ομάδας σας και δεν ξέρετε ποτέ πότε μπορεί να περάσετε τα μονοπάτια ή να χρειαστείτε ξανά τη βοήθειά τους στο μέλλον.

 5. 5
  Τιμολογήστε τις υπηρεσίες σας σωστά. Οι χρεώσεις για προγραμματιστές πάρτι ποικίλλουν πολύ, από 9€ έως 110€ ανά ώρα. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τον καθορισμό τιμών για την επιχείρησή σας.
  • Ποιες είναι οι τυπικές τιμές για την τοποθεσία σας; Κοιτάξτε τις τιμές των ανταγωνιστών σας για να πάρετε μια καλή ιδέα για το τι θα χρεώσετε. Σε γενικές γραμμές, οι περιοχές με υψηλό κόστος ζωής θα έχουν ως αποτέλεσμα υψηλότερα ωριαία ποσοστά.
  • Πόση εμπειρία έχετε; Ένας αρμόδιος για το σχεδιασμό με προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία σχεδιασμού πάρτι θα έχει υψηλότερο ποσοστό από αυτόν που μόλις ξεκινά. Για να προσελκύσετε πελάτες, ίσως χρειαστεί να ξεκινήσετε χαμηλά και σταδιακά να αυξήσετε τις τιμές σας με την πάροδο των ετών καθώς κερδίζετε μια θετική φήμη.
  • Χρεώνετε αυστηρά ανά ώρα ή προσθέτετε τέλη σήμανσης; Μια συνήθης πρακτική στον τομέα του σχεδιασμού πάρτι είναι να χρεώνετε μια προμήθεια σήμανσης περίπου 15 τοις εκατό για κάθε στοιχείο που συμβάλετε. Για παράδειγμα, αν συντονίσετε μια εκδήλωση όπου ο χώρος κοστίζει 370€ και εξυπηρετεί 150€, μπορείτε να χρεώσετε για τις χρεώσιμες ώρες σας συν 78€. Αντίθετα, ορισμένοι σχεδιαστές πάρτι χρεώνουν για χρεώσιμες ώρες συν ένα κατ 'αποκοπή "τέλος έργου". Αυτή η μέθοδος χρέωσης είναι πιο συνηθισμένη στους εταιρικούς σχεδιαστές πάρτι.
 6. 6
  Να είστε ευέλικτοι και να προετοιμαστείτε για το απροσδόκητο. Όπως γνωρίζει οποιοσδήποτε έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση, τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν. Ένας επιτυχημένος σχεδιαστής πάρτι πρέπει να είναι προετοιμασμένος να κάνει ένα επιτυχημένο πάρτι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει. Ο τροφοδότης σας μπορεί να αρρωστήσει ή η στέγη του χώρου να καταρρεύσει την προηγούμενη ημέρα. Μην πανικοβληθείτε. Αντ 'αυτού, έχετε αντίγραφα ασφαλείας για κάθε συμβάν. Έχετε μια μακρά λίστα αξιόπιστων τροφοδοτών, χώρων και διασκεδαστών με αλληλεπικαλυπτόμενες δεξιότητες και ειδικότητες.
  • Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τον προγραμματισμό υπαίθριων εκδηλώσεων. Η πρόβλεψη του καιρού είναι δύσκολη από μέρα σε μέρα, αλλά ως προγραμματιστής πάρτι θα κάνετε τακτικά σχέδια μήνες πριν. Δεν υπάρχει τρόπος να το ξέρεις πολύ μπροστά, αν μπορείς να αντιμετωπίζεις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Φροντίστε να μπορείτε να αλλάξετε χώρους ή να παρέχετε κάλυψη για τους καλεσμένους σας αμέσως.
  ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΟΥ

  Ο ειδικός μας συμφωνεί: Θα υπάρχει πάντα κάτι που δεν θα περίμενε κανείς, οπότε πρέπει να περιμένετε το απροσδόκητο. Συμπεριλάβετε πολλά buffer στο χρονοδιάγραμμά σας, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε και να περιστρέψετε, εάν χρειάζεται, και να έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο για τα πάντα. Για παράδειγμα, εάν σχεδιάζετε μια υπαίθρια εκδήλωση, θα πρέπει πάντα να έχετε ένα σχέδιο για κακές καιρικές συνθήκες, ακόμα κι αν προβλέπεται να είναι όμορφη.

Στην αρχική φάση της επιχείρησής σας στο πάρτι
Στην αρχική φάση της επιχείρησής σας στο πάρτι, το μάρκετινγκ είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία φήμης και πελατειακής βάσης.

Μέρος 3 από 3: ανάπτυξη της επιχείρησής σας

 1. 1
  Αγοράστε την επιχείρησή σας αποτελεσματικά. Στην αρχική φάση της επιχείρησής σας στο πάρτι, το μάρκετινγκ είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία φήμης και πελατειακής βάσης.
  • Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι αισθητικά ευχάριστος και εύκολος στην πλοήγηση. Προσπαθήστε να γράφετε με σαφήνεια το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας σας σε κάθε σελίδα.
  • Δημιουργήστε φυλλάδια που επιδεικνύουν τις δεξιότητές σας στη γραφιστική. Διανείμετέ τους από πόρτα σε πόρτα και ζητήστε από τις τοπικές επιχειρήσεις να τις εμφανίσουν στον πίνακα φελλού τους.
  • Ενημερώστε την οικογένεια και τους φίλους σας για τη νέα επιχείρησή σας και ζητήστε να σας συστήσει σε οποιονδήποτε ξέρει ποιος ψάχνει για έναν προγραμματιστή πάρτι.
 2. 2
  Έχετε ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια απίστευτα αποτελεσματική μέθοδος διαφήμισης που συχνά είναι δωρεάν στη χρήση. Καταχωρήστε επίσημους λογαριασμούς για την επιχείρησή σας σε δημοφιλείς ιστότοπους όπως το Facebook, το Instagram, το Twitter και το YouTube.
  • Εάν οι τρέχοντες και οι δυνητικοί πελάτες υποβάλλουν ερωτήσεις μέσω αυτών των καναλιών που είναι γενικά εφαρμόσιμες (όπως οι τιμές ή οι ειδικότητές σας), απαντήστε σε αυτούς δημόσια για να δουν άλλοι. Η ενεργή και άμεση επικοινωνία με τους πελάτες θα τους δείξει ότι σας ενδιαφέρει.
  • Εάν προσπαθείτε να αυξήσετε τις δραστηριότητές σας για συγκεκριμένες διακοπές ή για πάρτι, δοκιμάστε να δημοσιεύσετε με τα κατάλληλα τοπικά hashtag. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να διαφημίσετε τις υπηρεσίες σας για ένα πάρτι αποκριών στη Νέα Υόρκη, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το #HalloweenNYC.
  • Δείξτε τα ταλέντα σας ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο επιτυχημένων πάρτι που έχετε προγραμματίσει. Φροντίστε να λαμβάνετε πάντα ρητή γραπτή άδεια από τους πελάτες σας εάν εμφανίζονται σε αυτούς.
 3. 3
  Ζητήστε κριτικές από τους πελάτες σας. Όταν ένας πελάτης είναι ευχαριστημένος με το πάρτι που έχετε προγραμματίσει, ζητήστε του να δημοσιεύσει μια κριτική για τις υπηρεσίες σας. Μην ζητήσετε θετικό σχόλιο ή μην αναφέρετε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο.
  • Καταχωρήστε τον δικό σας λογαριασμό σε ισχύοντες ιστότοπους αξιολόγησης. Ευχαριστώ τους κριτικούς για το χρόνο τους. Αντιμετωπίστε τυχόν ανησυχίες ή αρνητικές κριτικές με ειλικρίνεια και ωριμότητα. Να θυμάστε ότι αυτές οι δημοσιεύσεις μπορεί να είναι η πρώτη σας εντύπωση με πιθανούς μελλοντικούς πελάτες.
 4. 4
  Εθελοντίστε τις υπηρεσίες σας. Δώστε το χρόνο σας για να βοηθήσετε σε κοινοτικές εκδηλώσεις, όπως σχολικές λειτουργίες. Αν και αυτό θα είναι πολλή δουλειά για εσάς, θα είναι καλή έκθεση και εξαιρετική διαφήμιση για την εταιρεία σας. Φροντίστε να συμπεριλάβετε το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησής σας σε όλα τα υλικά όπου θα ήταν σκόπιμο να το κάνετε. Για παράδειγμα, είναι σύνηθες να υπάρχουν τέτοιες πληροφορίες στο πίσω μέρος οποιουδήποτε έντυπου προγράμματος.
 5. 5
  Συνεχίστε τη δικτύωση. Ως σχεδιαστής πάρτι, οι καλές δεξιότητες δικτύωσης είναι ζωτικής σημασίας για να κάνετε την επιχείρησή σας ομαλή.
  • Προσέχετε πάντα για νέες υπηρεσίες τροφοδοσίας και διασκεδαστές στην περιοχή. Ποτέ δεν ξέρετε πότε ένας πελάτης μπορεί να ζητήσει έναν τύπο φαγητού ή εκτελεστή για τον οποίο δεν έχετε καθιερωμένη επαφή. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις ενδέχεται τελικά να μετακινηθούν ή να κλείσουν. Είναι σημαντικό να διατηρείτε νέα τη λίστα επαφών σας.
  • Μεταβείτε στις εκθέσεις προγραμματισμού εκδηλώσεων για να συναντήσετε άλλους σχεδιαστές και παρόχους υπηρεσιών. Μπορείτε να μάθετε για νέες τάσεις και εξελίξεις στον κλάδο ή να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας. Οι εμπορικές εκθέσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμπνευστείτε για να δοκιμάσετε κάτι νέο με την επιχείρησή σας.
Ενώ το πτυχίο κολεγίου δεν είναι απαραίτητο για την έναρξη μιας επιχείρησης σχεδιασμού πάρτι
Ενώ το πτυχίο κολεγίου δεν είναι απαραίτητο για την έναρξη μιας επιχείρησης σχεδιασμού πάρτι, πολλοί σχεδιαστές πάρτι κατέχουν πτυχία και προχωρημένους σε διάφορα σχετικά πεδία.

Συμβουλές

 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάποια εμπειρία προγραμματισμού πάρτι άνετα προτού δεσμευτείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση. Δεν είναι όλοι κατάλληλοι για αυτήν την εκπληκτικά αγχωτική εργασία. Εκτός αν είστε πολύ ταλαντούχοι, μπορεί να είναι δύσκολο να κάνετε τη διοργάνωση πάρτι καριέρα. Μάθετε τι μπαίνετε πριν επενδύσετε το χρόνο και τα χρήματα για να δημιουργήσετε μια εταιρεία.
 • Ενώ οι περισσότεροι υπεύθυνοι σχεδιασμού πάρτι χειρίζονται οι ίδιοι διοικητικά καθήκοντα, εάν η επιχείρησή σας απογειωθεί, μπορείτε να επιλέξετε να προσλάβετε έναν βοηθό. Παρόλο που ο προγραμματισμός εκδηλώσεων είναι μια εργασία εξαιρετικά χαμηλού κινδύνου, πιθανότατα θα χρειαστεί να αγοράσετε ασφάλιση αποζημίωσης των εργαζομένων. Ελέγξτε τους τοπικούς νόμους σας.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

 • Πόσο νεαρός είναι πολύ νέος για να ξεκινήσει μια επιχείρηση σχεδιασμού πάρτι;
  Εάν δεν έχετε πολλή υποστήριξη ενηλίκων, είναι δύσκολο να ξεκινήσετε μια επιχείρηση έως ότου είστε 18 ετών και να έχετε τα νόμιμα δικαιώματα και προνόμια ενός ενήλικα. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι αδύνατο αν έχετε πολύ κίνητρα.

Σχόλια (15)

 • marvinclaire
  Τώρα ξέρω τι χρειάζομαι πριν ξεκινήσω αυτήν την επιχείρηση.
 • emilyrose
  Θέλω να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση προγραμματισμού πάρτι και αυτό με βοήθησε πολύ.
 • macie37
  Σε αυτό το άρθρο έμαθα τόσα πολλά πράγματα που δεν είχα ιδέα ότι ήταν δυνατόν.
 • owenpaula
  Μερικά πράγματα που δεν είχαν ξεπεράσει το μυαλό μου αναφέρθηκαν εδώ και μερικές εξαιρετικές συμβουλές όπως εθελοντισμός σε τοπικές εκδηλώσεις για να βοηθήσετε να αποκτήσετε το όνομα της επιχείρησής σας εκεί έξω.
 • alex13
  Ειναι υπεροχο! Μπερδεύτηκα πώς να ξεκινήσω μια επιχείρηση, αλλά τώρα τα έχω όλα.
 • alfie02
  Πολύ καλές και χρήσιμες πληροφορίες.
 • harrisonalexand
  Αυτές είναι πολύ καλές πληροφορίες που με βοηθούν στη μελλοντική νέα εταιρεία μου. Ευχαριστώ πολύ.
 • sunny88
  Υπέροχο άρθρο! Πολύ ενημερωτικό και εύκολο στην παρακολούθηση.
 • gregclarke
  Αυτό το άρθρο μου έδωσε πολλές πληροφορίες για το τι και τι δεν πρέπει να κάνω!
 • vmoore
  Αυτό είναι ένα καταπληκτικό άρθρο. Μου έδωσε πραγματικά μερικές χρήσιμες συμβουλές και μου είπε πράγματα που δεν ήξερα, όπως η αποζημίωση των εργαζομένων και δεν είχα ιδέα ότι υπάρχουν εμπορικές εκθέσεις προγραμματισμού πάρτι. Ευχαριστώ λοιπόν για τη βοήθεια.
 • fay41
  Χρήσιμο και κατανοητό.
 • alanellis
  Ευχαριστώ πολύ. Με βοήθησε να πάρω τα βασικά, καθώς προσπαθώ να βοηθήσω την κόρη μου να βάλει το ταλέντο της εκεί έξω.
 • damienbrown
  Μου αρέσει η απλότητα του άρθρου και δεν θα σκέφτηκα να προσφέρω εθελοντικά τις υπηρεσίες μου. Εξαιρετικές προτάσεις!
 • vaughn49
  Οι πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία με έναν δικηγόρο και τις ερωτήσεις που έθεσαν βοήθησαν. Επίσης, οι συμβουλές σχετικά με την παρακολούθηση εμπορικών εκθέσεων. Νόμιζα ότι αυτές οι δύο συμβουλές ήταν εξαιρετικά χρήσιμες.
 • anastasioudespo
  Μου άρεσε, μου δίνει πολλές ιδέες.
Οροι Χρήσης Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου προορίζεται για τις γενικές πληροφορίες σας και δεν προορίζεται να υποκαταστήσει τον επαγγελματικό νόμο ή τις συμβουλές χρηματοδότησης. Επίσης, δεν προορίζεται να γίνει επίκληση από τους χρήστες στη λήψη επενδυτικών αποφάσεων.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail