Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν προβολέα για να παρακινήσετε τις πωλήσεις σας;

Το δυναμικό πωλήσεών σας γνωρίζει τι θέλουν
Το δυναμικό πωλήσεών σας γνωρίζει τι θέλουν και χρειάζονται καλύτερα οι πελάτες σας.

Το δυναμικό πωλήσεών σας μπορεί να είναι η ψυχή της εταιρείας σας. Σας βοηθούν να προσελκύσετε νέους πελάτες και να διασφαλίσετε ότι οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι με την υπηρεσία και το προϊόν σας. Η διατήρηση του περιεχομένου των πωλήσεών σας είναι απαραίτητη. Ένας δυστυχισμένος πωλητής μπορεί να οδηγήσει σε δυσαρεστημένους πελάτες. Επιπλέον, θέλετε να διατηρήσετε τους καλύτερους ανθρώπους για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Βήματα

 1. 1
  Πάρτε τη συμβολή τους. Το δυναμικό πωλήσεών σας γνωρίζει τι θέλουν και χρειάζονται καλύτερα οι πελάτες σας. Πριν εισαγάγετε ένα νέο προϊόν, ζητήστε τη συμβολή τους, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο θα εμπορεύονταν και θα τοποθετούσαν το προϊόν.
 2. 2
  Συνεχίστε να προκαλείτε την ομάδα σας. Σε κανέναν δεν αρέσει να βαριέται!
 3. 3
  Προσφέρετε πάντα ένα βοηθητικό χέρι. Οι κλήσεις πωλήσεων μπορεί να είναι δύσκολες κατά καιρούς - ακόμη και για έναν έμπειρο επαγγελματία του τομέα.
 4. 4
  Διατηρήστε ανταγωνιστική τη δομή προμηθειών. Οι εταιρείες δεν θέλουν να καταστραφούν με προμήθειες και μπόνους, αλλά πρέπει επίσης να συμβαδίσετε με τον κλάδο σας.
 5. 5
  Δημιουργήστε ένα θεμέλιο εμπιστοσύνης. Η εμπιστοσύνη είναι ένα σημαντικό μέρος κάθε εταιρείας. Οι εργαζόμενοι πρέπει να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον και τους διαχειριστές τους.
 6. 6
  Δείξτε τα επιτεύγματά τους. Περιοδικά, αναγνωρίζετε τα επιτεύγματα. Αυτό μπορεί να είναι τόσο απλό όσο να δίνει μια χρηματική ανταμοιβή για την εργασία τους για να έχετε τη δική σας τελετή απονομής για εξαιρετική δουλειά.
 7. 7
  Φέρτε ένα παρακινητικό ομιλητή. Τα κινητήρια ομιλητές εκπαιδεύονται για να σας βοηθήσουν να ενθαρρύνετε και να παρακινήσετε τις πωλήσεις σας. Νοικιάστε έναν για να ενθουσιάσετε τον πωλητή σας για τη δουλειά τους, τα νέα προϊόντα ή τις προοπτικές του προσεχούς έτους ή τριμήνου.
Να παρακινήσετε τις πωλήσεις σας
Τα κινητήρια ομιλητές εκπαιδεύονται για να σας βοηθήσουν να ενθαρρύνετε και να παρακινήσετε τις πωλήσεις σας.

Συμβουλές

 • Όταν ζητάτε στοιχεία, οι πωλητές σας θα αισθάνονται ότι η γνώμη τους έχει σημασία και δημιουργεί θετική αλληλεπίδραση μεταξύ υπαλλήλων και διευθυντών.
 • Ένας βαρεθείς πωλητής μπορεί να αρχίσει να ψάχνει άλλη δουλειά ή να είναι λιγότερο επιτυχημένος στη θέση του. Αναπτύξτε στόχους που είναι εφικτοί, αλλά προκαλέστε τους πωλητές σας. Κάντε τους να λειτουργήσουν λίγο για την επόμενη προμήθεια. Απλώς μην βάζετε την προμήθεια μόνιμα μακριά.
 • Έχετε μια ανοιχτή πολιτική. Οι επαγγελματίες πωλήσεών σας θα πρέπει να αισθάνονται άνετα να έρχονται σε εσάς με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να έχουν.
 • Καταγράψτε ή φωτογραφίστε τα γεγονότα αναγνώρισής σας. Εάν έχετε ένα ετήσιο πάρτι, πάρτε έναν προβολέα ενοικίασης και δείξτε παρουσιάσεις φωτογραφιών ή παίξτε τα βίντεο όλη τη βραδιά.
 • Ρωτήστε τον πωλητή σας εάν θα ήθελε βοήθεια κατά την πραγματοποίηση αυτών των κλήσεων. Θα εκτιμήσουν τη βοήθεια και αυτό μπορεί να τους κάνει υπάλληλο για όλη τη ζωή.
 • Οι δομές προμηθειών και μπόνους δεν πρέπει να αποτελούν μυστήριο. Εάν είναι απαραίτητο, συνθέστε μια παρουσίαση PowerPoint αυτής της δομής ή ένα PDF που εξηγεί την αποζημίωση με ρητή λεπτομέρεια. Προγραμματίστε μια ώρα που μπορείτε να συγκεντρώσετε όλο το δυναμικό πωλήσεών σας και χρησιμοποιήστε έναν προβολέα ενοικίασης για να εμφανίσετε οπτικά τον τρόπο με τον οποίο οι πωλητές λαμβάνουν τις προμήθειες / τα μπόνους τους.
 • Εάν ένας ανταγωνιστής έχει καλύτερη δομή προμηθειών, μπορεί να χάσετε τους καλύτερους υπαλλήλους σας. Δοκιμάστε μερικούς διαγωνισμούς πωλήσεων με χρηματικές ανταμοιβές για μεμονωμένα άτομα πωλήσεων ή ομάδες. Διοργανώστε αυτούς τους διαγωνισμούς σε τριμηνιαία βάση, έτσι ώστε το δυναμικό πωλήσεών σας να κερδίσει επιπλέον χρήματα όλο το χρόνο.

Οροι Χρήσης Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου προορίζεται για τις γενικές πληροφορίες σας και δεν προορίζεται να υποκαταστήσει τον επαγγελματικό νόμο ή τις συμβουλές χρηματοδότησης. Επίσης, δεν προορίζεται να γίνει επίκληση από τους χρήστες στη λήψη επενδυτικών αποφάσεων.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail