Πώς να κάνετε τον εργοδότη σας να χρησιμοποιεί κοινωνικά μέσα;

Υπάρχουν πραγματικά επιτακτικοί λόγοι για τη χρήση πλατφορμών κοινωνικών μέσων σε μια επιχείρηση
Υπάρχουν πραγματικά επιτακτικοί λόγοι για τη χρήση πλατφορμών κοινωνικών μέσων σε μια επιχείρηση, τόσο για κερδοσκοπικούς οργανισμούς όσο και για φιλανθρωπικές.

Εάν η εργασία σας χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο ή κάνει κάτι που μπορεί να επηρεαστεί, είτε θετικά είτε αρνητικά, από ενημερωμένες πληροφορίες, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Υπάρχουν πραγματικά επιτακτικοί λόγοι για τη χρήση πλατφορμών κοινωνικών μέσων σε μια επιχείρηση, τόσο για κερδοσκοπικούς οργανισμούς όσο και για φιλανθρωπικές.

Βήματα

 1. 1
  Προσδιορίστε ότι υπάρχει ανάγκη. Δεν θέλετε να πάρετε κάτι για τον «δροσερό» παράγοντα.
  • Πολλά μέρη ενός έργου μπορούν να «στείλουν αναφορές / Twitter» και οι πληροφορίες θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν και να χρησιμοποιηθούν πολύ πιο γρήγορα.
 2. 2
  Λάβετε buy-in από τις δυνάμεις που είναι. Ανώτερη διαχείριση είναι η ομάδα που θα λέει «yay» ή «nay». Λάβετε κάποια υποστήριξη από περισσότερα από μερικά από αυτά.
 3. 3
  Ξεκινήστε αργά και αναπτύξτε αργά.
 4. 4
  Μην το περιπλέξεις. Όταν εμπλέκονται περισσότεροι άνθρωποι, η απλότητα είναι πολύ καλύτερη. Κάνοντάς το πολύ δύσκολο θα το πετάξει.
 5. 5
  Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες που μοιράζεστε είναι ενημερωμένες και σχετικές με την ανάγκη.
  Καθιερώστε έναν τρόπο μέτρησης των αποτελεσμάτων της χρήσης των κοινωνικών μέσων
  Καθιερώστε έναν τρόπο μέτρησης των αποτελεσμάτων της χρήσης των κοινωνικών μέσων.
 6. 6
  Να είστε έτοιμοι με τους πόρους. Αυτό θα απαιτήσει συνεχή προσπάθεια και επίβλεψη.
  • Αποφασίστε νωρίς από αυτό. Εάν πρέπει να αποθηκεύσετε τα δεδομένα / πληροφορίες, έχετε αξιόπιστα μέσα αρχειοθέτησης.
 7. 7
  Να θυμάστε μόνο και μόνο επειδή αυτός ήταν ο τρόπος που πάντα έγινε, δεν σημαίνει ότι είναι ο σωστός τρόπος. Να είστε έτοιμοι να ανταλλάξετε ένα παλιό σύστημα που δεν λειτουργεί με το «νεότερο μοντέλο».
 8. 8
  Καθιερώστε έναν τρόπο μέτρησης των αποτελεσμάτων της χρήσης των κοινωνικών μέσων.
 9. 9
  Μην ξεχνάτε ποτέ την ασφάλεια. Είτε πρόκειται για επιχείρηση ή μη κερδοσκοπική οργάνωση, η ασφάλεια είναι πάντα σημαντική.
Οροι Χρήσης Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου προορίζεται για τις γενικές πληροφορίες σας και δεν προορίζεται να υποκαταστήσει τον επαγγελματικό νόμο ή τις συμβουλές χρηματοδότησης. Επίσης, δεν προορίζεται να γίνει επίκληση από τους χρήστες στη λήψη επενδυτικών αποφάσεων.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail