Πώς να γίνετε ανεξάρτητος συγγραφέας χωρίς εμπειρία;

Τότε θα πρέπει να είστε παραγωγικός συγγραφέας
Αρχίστε να γράφετε για τον εαυτό σας πρώτα: Εάν θέλετε να πετύχετε ανεξάρτητη γραφή, τότε θα πρέπει να είστε παραγωγικός συγγραφέας.

Καθένας από εμάς ξεκινά την καριέρα μας σε οποιοδήποτε πεδίο χωρίς εμπειρία στο ίδιο. Έτσι ξεκινάμε την καριέρα μας και στον ελεύθερο γράψιμο. Χωρίς εμπειρία γραφής, χωρίς δημοσιευμένη εργασία για προσθήκη σε βιογραφικό, χωρίς επιτεύγματα για προβολή σε ένα χαρτοφυλάκιο και πολλά τέτοια διλήμματα θα σας χτυπήσουν σκληρά στην αρχή. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι το τέλος, είναι πράγματι η «άνοδος ενός ανεξάρτητου συγγραφέα». Είτε στοχεύετε σε έντυπα μέσα ή σε απευθείας σύνδεση, πρέπει να τα κάνετε! Να πώς μπορείτε να ανεβείτε και να πετύχετε τα προς το ζην μέσω της ανεξάρτητης καριέρας σας χωρίς να έχετε καμία εμπειρία.

Βήματα

 1. 1
  Σταματήστε να σκέφτεστε, ξεκινήστε να γράφετε: μόνο έναν απλό κανόνα που ταιριάζει καλά με την εξήγηση - εάν δεν γράφετε, δεν παίρνετε τη δουλειά. Εδώ προσπαθούμε να λύσουμε το βασικό πρόβλημα της μη εμπειρίας, οπότε κερδίστε μερικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πιείτε καφέ και να περιμένετε να έρθει η δουλειά σας. Αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί. Απλώς ανοίξτε τον επεξεργαστή κειμένου και αρχίστε να πληκτρολογείτε οτιδήποτε θα κάνει μια εγγραφή.
 2. 2
  Αρχίστε να γράφετε για τον εαυτό σας πρώτα: Εάν θέλετε να πετύχετε στην ανεξάρτητη γραφή, τότε θα πρέπει να είστε παραγωγικός συγγραφέας. Ξεκινήστε να γράφετε χωρίς να περιμένετε χρηματικές αποδόσεις για την εργασία σας. Αυτό που εννοώ εδώ είναι να γράφετε δωρεάν για τον εαυτό σας, αλλά όχι για άλλους (θα διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό σε επόμενα σημεία). Ξεκινήστε το δικό σας ιστολόγιο. Εάν δεν θέλετε να επενδύσετε σε έναν προσαρμοσμένο τομέα το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να εγγραφείτε ένα blog δωρεάν. Υπάρχουν πολλές δωρεάν πλατφόρμες ιστολογίου όπως το Typepad, το Blogger, το Wordpress, το Tumblr, το Posterous κ.λπ. εργοδότης που συναντά το ιστολόγιό σας θα γνωρίζει ότι είστε ανοιχτοί για υπηρεσίες. Το ιστολόγιό σας θα λειτουργήσει ως δείγμα των ενεργών συνηθειών και δεξιοτήτων γραφής που αποδεικνύονται ότι βοηθούν το βιογραφικό σας.
  Είναι πράγματι η «άνοδος ενός ανεξάρτητου συγγραφέα»
  Αλλά τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι το τέλος, είναι πράγματι η «άνοδος ενός ανεξάρτητου συγγραφέα».
 3. 3
  Διαδώστε την είδηση για την παρουσία σας στον κόσμο της γραφής: Το μάρκετινγκ είναι ένα απαραίτητο κακό σε κάθε ελεύθερο επάγγελμα. Είστε τυχεροί που ξεκινήσατε τη γραπτή καριέρα σας στην εποχή των κοινωνικών μέσων. Εάν δεν έχετε ήδη εγγραφεί σε κοινωνικούς ιστότοπους όπως Twitter, Facebook, LinkedIn, Stumble upon, Tumblr κ.λπ. τότε πρέπει να εγγραφείτε αμέσως. Μπορεί να χρειαστεί κάποια στιγμή για να ριζωθείτε με την αισθητική των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά ποτέ δεν μπορείτε να υποτιμήσετε τις δυνατότητές του.
 4. 4
  Δημιουργήστε ένα ισχυρό δίκτυο: Κάντε φίλους στο διαδίκτυο! Χρησιμοποιήστε κατάλληλα τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάντε κάποιες προσωπικές συνδέσεις με τους βασικούς σας οπαδούς στον τομέα της γραφής και της πρόσληψης. Κάντε σχόλια σε άλλα ανεξάρτητα ιστολόγια γραφής και επίσης γράψτε δωρεάν άρθρα για μεγάλα ιστολόγια / ιστότοπους για να αναπτύξετε μια σχέση με τον ιδιοκτήτη. Οι κοινότητες γραφής και ανεξάρτητων, συμπεριλαμβανομένων των φόρουμ, είναι το καλύτερο μέρος για να μπείτε. Κοινωνικοποιήστε και συμμετάσχετε σε αυτά τα μέρη για να βρείτε ευκαιρίες και να συναντήσετε ανθρώπους, ενώ μαθαίνετε επίσης νέα πράγματα.
 5. 5
  Η πρώτη σας δουλειά έχει μεγάλη σημασία : Τα χρήματα έχουν σημασία και επίσης δεν είναι! Μην εκπλαγείτε. Προσπαθώ απλώς να κάνω ένα πράγμα σαφές σχετικά με την επιλογή του πρώτου πελάτη σας και ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν πείτε ναι για λιγότερα (χρήματα) και όχι για λιγότερα (χρήματα). Τα πράγματα που πρέπει να αξιολογήσετε πριν λάβετε μια απόφαση με την πρώτη σας προσφορά είναι:
  • Πώς θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την εμπειρία και το προφίλ γραφής σας;
  • Πρέπει πραγματικά να νοιάζεστε για χρήματα εάν το όνομα της εταιρείας ή η προσφορά πελάτη δίνει μεγάλη ώθηση στην καριέρα σας;
  • Ο πελάτης προσπαθεί να σας εκμεταλλευτεί προσφέροντας πολύ λίγα χρήματα χωρίς να έχετε πρόσθετα οφέλη στην καριέρα σας;
  Να πετύχετε τα προς το ζην μέσω της ανεξάρτητης καριέρας σας χωρίς να έχετε καμία εμπειρία
  Να πώς μπορείτε να ανεβείτε και να πετύχετε τα προς το ζην μέσω της ανεξάρτητης καριέρας σας χωρίς να έχετε καμία εμπειρία.
 6. 6
  Αξίζετε μόνο ό, τι νομίζετε ότι είστε: Μην πέφτετε σε μερικές διάσημες γραμμές πελατών όπως-
  • Η αμοιβή είναι μικρότερη, αλλά η εργασία είναι χύμα ή έχει μακροχρόνια εργασία. (Θα μπορούσαν απλώς να προσλαμβάνουν καλούς ανεξάρτητους συγγραφείς με λιγότερες αμοιβές. Η μακροχρόνια εργασία είναι απρόβλεπτη!)
  • Πρέπει να υποβάλετε δύο ή τρία δείγματα προτού σας προσλάβουμε. (Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να συλλέξουν μόνο δύο δείγματα ανά αιτούντα δωρεάν και να εξαφανιστούν εκτός σκηνής χωρίς καν να σας ενημερώσουν για την επιλογή σας)
 7. 7
  Να είστε έξυπνοι και προσεκτικοί. Μόνο εσείς μπορείτε να επιτρέπετε σε άτομα να σας εκτιμούν ή να σας εκμεταλλεύονται μέσω του ανεπτυγμένου περιεχομένου σας. Γνωρίστε την αξία σας και μείνετε μακριά από τον πειρασμό να τοποθετήσετε κάποια δουλειά μόνο για χάρη της. Ακόμη και κάνοντας κάτι δωρεάν πρέπει να έχει την αξία του. Ορίστε μια ελάχιστη τιμή για την οποία θέλετε να γράψετε και μην πάρετε τίποτα κάτω από το σήμα. Μην υπερτιμάτε την εργασία σας και καταλήγετε να χάνετε όλες τις πιθανές θέσεις εργασίας. Γνωρίστε την αξία σας για λιγότερο ή περισσότερο. Μια αυτόνομη αξιολόγηση δεξιοτήτων γραφής θα βοηθήσει πολύ σε αυτό.
 8. 8
  Μελετήστε την αγορά: Αναζητήστε το είδος των διαθέσιμων εργασιών γραφής. Προετοιμάστε τον εαυτό σας και ενημερώστε τις ικανότητές σας για να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες καθώς έρχονται στο δρόμο σας και όχι να αναρωτιέστε. Μείνετε με το χρόνο, αν όχι το κεφάλι του. Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας για τις νέες εξελίξεις στις ελεύθερες κοινότητες. Ένα σημαντικό έργο που πρέπει να γίνει είναι η έρευνα σχετικά με τα ποσοστά για διαφορετικό είδος εργασίας γραφής. Θα ξέρετε τι να αναφέρετε καλύτερα για το είδος της εργασίας.
  Επίσης γράψτε δωρεάν άρθρα για μεγάλα blogs / sites για να αναπτύξετε μια σχέση με τον ιδιοκτήτη
  Κάντε σχόλια σε άλλα ανεξάρτητα blogs γραφής και επίσης γράψτε δωρεάν άρθρα για μεγάλα blogs / sites για να αναπτύξετε μια σχέση με τον ιδιοκτήτη.
 9. 9
  Πάρτε τους κινδύνους, να είστε τολμηροί! Ως επίδοξος ανεξάρτητος συγγραφέας, πρέπει να είστε ευέλικτοι και ευέλικτοι κατά την επιλογή των γραπτών εργασιών σας. Μπορεί να είστε ειδικοί σε μια συγκεκριμένη θέση, αλλά η οικοδόμηση του προφίλ εμπειρίας σας είναι αυτό που πρέπει να επικεντρωθείτε αυτήν τη στιγμή. Αυτό θα σας βοηθήσει να οικοδομήσετε το δίκτυό σας, να διαδώσετε τη δουλειά σας, να αποκτήσετε εμπειρία, να σας επιτρέψει να μελετήσετε την αγορά και τις τιμές. Θα μπορείτε επίσης να αποκτήσετε γνώσεις σχετικά με το θέμα και το διαφορετικό επίπεδο δεξιοτήτων γραφής. Στην πραγματικότητα είναι ότι πρέπει να συνεχίσετε να γράφετε ανεξάρτητα από το τι (με θετική έννοια). Μερικές φορές είναι καλή ιδέα να ρισκάρετε στο θέμα που επιλέγετε να χτίσετε τη φήμη σας και να αποκτήσετε όμορφες γνώσεις. Με την πάροδο του χρόνου το επίπεδο δυσκολίας θα μετατραπεί για να γίνει η δεύτερη σας φύση.
 10. 10
  Δημιουργήστε το δικό σας προφίλ, γράψτε δωρεάν! Θυμηθείτε, αυτό που έχει σημασία τελικά είναι η δουλειά σας και όχι η εμπειρία σε αυτόν τον τομέα γραφής. Υπάρχουν πολλές μικρές εταιρείες online που προσλαμβάνουν ανεξάρτητους συγγραφείς. Φέρτε το έργο σας στο φως και προσφέρετε να γράψετε ένα δωρεάν δείγμα, ώστε να γνωρίζουν την αξία σας. Κάντε δημοσιεύσεις επισκεπτών σε διαφορετικά ιστολόγια που δίνουν το όνομα και το βιογραφικό του συγγραφέα. Αυτό όχι μόνο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας (συμπεριλάβετε το σύνδεσμο του ιστολογίου σας στο βιογραφικό), αλλά και οι ενδιαφερόμενοι πελάτες θα σας βρουν αντί να προσπαθείτε να βρείτε πελάτες. Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να προσθέσετε κάποια δημοσιευμένη εργασία στο χαρτοφυλάκιό σας. Επίσης μην ξεχνάτε ότι είστε στη δημιουργία ενός ανεξάρτητου συγγραφέα και στη διαδικασία δημιουργίας του βιογραφικού σας. Εάν οι άνθρωποι εκτιμούν τις δεξιότητές σας γραφής, δεν θα ενοχλήσουν ποτέ να ζητήσουν από το βιογραφικό σας να αφήσει μόνη την εμπειρία σας.
 11. 11
  Μην διστάσετε να ρωτήσετε αν σας χρειάζονται: Τέλος, πάρτε προληπτικό και προσεγγίστε ανθρώπους για δουλειά. Είναι δευτερεύον εάν έχουν ή προσφέρουν τη δουλειά, αλλά γιατί χάνουν κάθε ευκαιρία. Ποιος ξέρει ότι μπορεί να στραφούν σε εσάς στο μέλλον, αν όχι προς το παρόν!
Οροι Χρήσης Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου προορίζεται για τις γενικές πληροφορίες σας και δεν προορίζεται να υποκαταστήσει τον επαγγελματικό νόμο ή τις συμβουλές χρηματοδότησης. Επίσης, δεν προορίζεται να γίνει επίκληση από τους χρήστες στη λήψη επενδυτικών αποφάσεων.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail