Πώς να αλλάξετε τον εαυτό σας εντελώς;

Εάν θέλετε να αλλάξετε εντελώς τον εαυτό σας, ξεκινήστε κάνοντας μια λίστα με πράγματα που θέλετε να αλλάξετε. Μόλις ξέρετε τι θέλετε να βελτιώσετε για τον εαυτό σας, χρησιμοποιήστε τη λίστα για να ορίσετε συγκεκριμένους στόχους που θα σας βοηθήσουν στην πορεία σας. Για παράδειγμα, αν θέλετε να είστε πιο όμορφο άτομο, ορίστε έναν στόχο να κάνετε 2 ωραία πράγματα για τους ανθρώπους κάθε μέρα. Ενώ εργάζεστε για την επίτευξη των στόχων σας, προσπαθήστε να βρείτε άτομα με παρόμοιους στόχους και ενδιαφέροντα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε παρακινημένοι. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να είστε πιο υγιείς, αφιερώστε περισσότερο χρόνο με φίλους που τρώνε καλά και ασκούνται από τους ανθρώπους που μένουν και τρώνε fast food κάθε μέρα. Για περισσότερες συμβουλές, συμπεριλαμβανομένου του πώς να βρείτε έναν συνεργάτη υπευθυνότητας για να σας κρατάει σε καλό δρόμο, διαβάστε!

Εάν θέλετε να αλλάξετε εντελώς τον εαυτό σας
Εάν θέλετε να αλλάξετε εντελώς τον εαυτό σας, ξεκινήστε κάνοντας μια λίστα με πράγματα που θέλετε να αλλάξετε.

Συνειδητοποιώντας ότι δεν ζείτε την καλύτερη ζωή σας μπορεί να σας αφήσει να αισθάνεστε κολλημένοι και απογοητευμένοι με τον εαυτό σας. Ενώ η αλλαγή του εαυτού σας εντελώς θα μπορούσε να είναι δύσκολη κατά καιρούς, είναι ακόμα δυνατό εάν είστε πρόθυμοι να καταβάλλετε προσπάθεια.

Μέθοδος 1 από 4: να καταλάβεις πώς μοιάζει η καλύτερη ζωή σου

 1. 1
  Προσδιορίστε τους κανόνες για συμπεριφορές που θέλετε να αλλάξετε. Η αλλαγή μιας κακής συνήθειας είναι πολύ δύσκολη, αλλά μπορεί να βοηθήσει. Όταν αισθάνεστε δελεασμένοι να κάνετε μια κακή συνήθεια, γράψτε τι συνέβαινε εκ των προτέρων. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει, οπότε η αποφυγή αυτής της κατάστασης στο μέλλον θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κάνετε θετικές αλλαγές.
  • Ας πούμε ότι προσπαθείτε να σταματήσετε να τρώτε πρόχειρο φαγητό. Όταν αισθάνεστε δελεασμένοι να χτυπήσετε σε μια τσάντα με μάρκες, μπορείτε να σκεφτείτε τι συνέβαινε όταν η λαχτάρα έπληξε. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι όταν αισθάνεστε άγχος, λαχταράτε το πρόχειρο φαγητό. Η διαχείριση των επιπέδων άγχους σας μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε την επιθυμία σας.
 2. 2
  Δημιουργήστε μια λίστα με τις συνήθειες και τις συμπεριφορές που σας κρατούν πίσω. Εάν θέλετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή, θα πρέπει να αλλάξετε τις κακές σας συνήθειες. Προσδιορίστε τις συνήθειες που δεν σας βοηθούν να ζήσετε τη ζωή που θέλετε. Επιπλέον, αναγνωρίστε τις συμπεριφορές που προκαλούν προβλήματα στη ζωή σας. Αναφέρετε αυτές τις συνήθειες και συμπεριφορές, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε για την αλλαγή τους.
  • Για παράδειγμα, μπορεί να αναγνωρίσετε ότι η συνήθεια σας να τρώτε τα σαββατοκύριακα σας εμποδίζει να εξοικονομήσετε χρήματα για να τα χρησιμοποιήσετε για τα χόμπι σας και να τρώτε υγιεινά γεύματα.
  • Ομοίως, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι η κύλιση στο τηλέφωνό σας απαιτεί όλο τον ελεύθερο χρόνο σας.
 3. 3
  Περιγράψτε πώς μοιάζει η καλύτερη ζωή σας. Εάν θέλετε να αλλάξετε εντελώς τον εαυτό σας, είναι πιθανό να αισθάνεστε ότι η ζωή σας δεν πηγαίνει όπως θα θέλατε. Για να σας βοηθήσουμε να είστε ο καλύτερος εαυτός σας, αποφασίστε πώς θα μοιάζει η ιδανική σας ζωή. Συμπεριλάβετε τη δουλειά ή την πορεία της μελέτης που θέλετε να συνεχίσετε, πώς θέλετε να περάσετε την ημέρα σας και πώς θέλετε οι άνθρωποι να σας αντιλαμβάνονται.
  • Για παράδειγμα, μπορεί να αποφασίσετε ότι θέλετε να γίνετε δάσκαλος, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε με παιδιά. Στον ελεύθερο χρόνο σας, μπορείτε να περάσετε την ημέρα σας βοηθώντας τους άλλους, να κάνετε πράγματα και να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας. Μπορεί να θέλετε οι άνθρωποι να σας αντιλαμβάνονται ως καλοκαρδία, εργατικός άνθρωπος.
Πώς μπορώ να αλλάξω τα πάντα για τον εαυτό μου;
Πώς μπορώ να αλλάξω τα πάντα για τον εαυτό μου;

Μέθοδος 2 από 4: πραγματοποίηση μεγάλων αλλαγών

 1. 1
  Επενδύστε στον εαυτό σας για να σας βοηθήσουμε να αναγνωρίσετε την αξία σας. Αξίζετε να νιώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, οπότε περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια νέα εμφάνιση. Ενεργοποιήστε το χτένισμα και δημιουργήστε μερικά νέα ρούχα για να ξεκινήσετε μια νέα αρχή. Εάν φοράτε μακιγιάζ, χρησιμοποιήστε ένα σεμινάριο για να δοκιμάσετε μια νέα εμφάνιση.
  • Εάν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, πηγαίνετε σε ένα σαλόνι για ένα νέο κούρεμα και αγοράστε μερικά νέα ρούχα.
  • Αν δεν έχετε μετρητά, πηγαίνετε σε ένα λιτό κατάστημα ή αγοράστε μια πώληση για να προσθέσετε 1-3 νέα κομμάτια στην ντουλάπα σας. Ως άλλη επιλογή, προσκαλέστε τους φίλους σας να ανταλλάξουν ρούχα μαζί σας, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν νέα ρούχα.
 2. 2
  Αλλάξτε το περιβάλλον σας, ώστε η ζωή σας να αισθάνεται φρέσκια. Ένα φρέσκο περιβάλλον μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε τη νοοτροπία σας και να σας κάνει να αισθάνεστε αποκολλημένοι. Ξεκινήστε αφαιρώντας τυχόν ακαταστασία από το χώρο διαβίωσης και εργασίας σας. Στη συνέχεια, αναδιατάξτε τα έπιπλα ή άλλες διακοσμήσεις σας για να δημιουργήσετε μια νέα εμφάνιση. Εάν μπορείτε, προσθέστε κάτι νέο για να σας υπενθυμίσει ότι κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας.
  • Ακόμη και μια μικρή αλλαγή μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, οπότε μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε να αναθεωρήσετε ολόκληρο το χώρο σας. Για παράδειγμα, η λήψη ενός μικρού γλάστρου και μια κινητήρια εκτύπωση μπορεί να είναι αρκετή για να σας βοηθήσει να αισθανθείτε ανανεωμένοι.
  • Αν μπορείτε, ανακαινίστε τον χώρο σας, ώστε η ζωή σας να είναι εντελώς νέα. Απενεργοποιήστε το έργο τέχνης σας, αποκτήστε νέα σεντόνια και αντικαταστήστε τα παλιά ή σπασμένα έπιπλα.

  Συμβουλή: Ρυθμίστε το περιβάλλον σας για να ταιριάζει στην ιδανική σας ζωή. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε το γραφείο σας το κεντρικό σημείο στο δωμάτιό σας εάν θέλετε να γράψετε ή να μελετήσετε περισσότερα. Ομοίως, μπορείτε να τοποθετήσετε τις κατσαρόλες και τα τηγάνια σας σε κοντινή απόσταση, εάν θέλετε να αρχίσετε να μαγειρεύετε καθημερινά.

 3. 3
  Χρησιμοποιήστε θετική αυτο-συζήτηση για να παρακινήσετε τον εαυτό σας. Η στάση σας μπορεί να σας κάνει ή να σας σπάσει, επομένως καλλιεργήστε μια θετική νοοτροπία. Δώστε προσοχή στις σκέψεις σας, ώστε να αναγνωρίσετε τα αρνητικά πρότυπα σκέψης. Όταν πιάνετε τον εαυτό σας να σκέφτεται αρνητικά, αμφισβητήστε αυτήν τη σκέψη και αντικαταστήστε την με κάτι ουδέτερο ή θετικό. Επιπλέον, δημιουργήστε θετικές επιβεβαιώσεις για εσάς που μπορείτε να επαναλάβετε καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι πιάνετε τον εαυτό σας να σκέφτεται, "Μου πιάνουν τα πάντα." Μπορείτε να αμφισβητήσετε αυτήν τη σκέψη λέγοντας στον εαυτό σας, "Αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια γιατί είμαι καλός στο τραγούδι, το σχέδιο και το ψήσιμο." Στη συνέχεια, αντικαταστήστε το με κάτι σαν, "Είμαι καλός σε πολλά πράγματα, αλλά κανείς δεν ξέρει πώς να κάνει τα πάντα."
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θετικές επιβεβαιώσεις όπως, "Είμαι αρκετά", "Μπορώ να ολοκληρώσω οτιδήποτε με σκληρή δουλειά" και "Γίνομαι ο καλύτερος εαυτός μου" για να παρακινήσω τον εαυτό σας.
 4. 4
  Δοκιμάστε κάτι νέο για να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Όταν κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας, πρέπει να απελευθερωθείτε από τη ζώνη άνεσής σας για να σας βοηθήσουμε να μεγαλώσετε. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να ξεκινήσετε να δοκιμάζετε νέα πράγματα. Δημιουργήστε μια λίστα με πράγματα που πάντα θέλετε να δοκιμάσετε και, στη συνέχεια, ξεκινήστε να ελέγχετε τα πράγματα.
  • Η λίστα σας μπορεί να περιλαμβάνει πράγματα όπως, "Μετάβαση στο νέο ταϊλανδέζικο εστιατόριο", "Go skydiving", "Πάρτε ένα μάθημα τέχνης ", "Αίτηση για πρακτική άσκηση", "Εθελοντής", "Μιλήστε με έναν ξένο στο μανάβικο" "Διορθώστε τα μαλλιά μου με διαφορετικό τρόπο" και "Πάρτε μια νέα διαδρομή στη δουλειά."
Χρειάζεται χρόνος για να αλλάξετε πλήρως τον εαυτό σας
Χρειάζεται χρόνος για να αλλάξετε πλήρως τον εαυτό σας, αλλά πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε μικρές αλλαγές στην πορεία.

Μέθοδος 3 από 4: γίνετε ο καλύτερος εσείς

 1. 1
  Ορίστε ρεαλιστικούς, μετρήσιμους στόχους για να σας βοηθήσουμε να είστε ο καλύτερος εαυτός σας. Ελέγξτε την περιγραφή της ζωής της ιδέας σας και εντοπίστε 1-3 στόχους που μπορούν να σας βοηθήσουν να φτάσετε εκεί. Στη συνέχεια, αναθεωρήστε τους στόχους σας, ώστε να είναι μικροί και εύκολο να μετρηθούν. Να είστε συγκεκριμένοι για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.
  • Για παράδειγμα, το "Να είσαι πιο ενεργός" δεν είναι σπουδαίος στόχος επειδή δεν είναι μετρήσιμος ή συγκεκριμένος. Ένας καλύτερος στόχος θα ήταν "Προπόνηση 30 λεπτά την ημέρα."
 2. 2
  Ενσωματώστε νέες συνήθειες που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Δημιουργήστε μια λίστα με θετικές συνήθειες που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Στη συνέχεια, αποφασίστε πώς μπορείτε να ενσωματώσετε αυτές τις συνήθειες στη ζωή σας. Προγραμματίστε τις νέες σας συνήθειες στη μέρα σας, ώστε να μπορείτε αργά να σημειώσετε πρόοδο στους στόχους σας.
  • Για παράδειγμα, ας πούμε ότι ο στόχος σας είναι να φτάσετε σε ένα υγιές σωματικό βάρος. Οι νέες σας συνήθειες μπορεί να είναι να ασκείστε καθημερινά και να τρώτε υγιεινά γεύματα. Για να σας βοηθήσουμε να ακολουθήσετε αυτές τις συνήθειες, μπορείτε να προγραμματίσετε τις προπονήσεις σας και το χρόνο να προετοιμάσετε υγιεινά πιάτα.
 3. 3
  Μειώστε τις δραστηριότητες χαμηλής προτεραιότητας, ώστε να έχετε χρόνο για ό, τι είναι σημαντικό. Έχετε περιορισμένο χρονικό διάστημα κάθε μέρα και η προσθήκη των νέων στόχων σας στο πρόγραμμά σας μπορεί να αισθάνεται συντριπτική. Για να κάνετε χρόνο για τους νέους στόχους σας, αναζητήστε δραστηριότητες που δεν σας βοηθούν να ζήσετε την καλύτερη ζωή σας. Αντικαταστήστε αυτές τις δραστηριότητες χαμηλής προτεραιότητας με τις νέες θετικές σας συνήθειες.
  • Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι συνήθως περνάτε την ώρα του μεσημεριανού σας παίζοντας ένα παιχνίδι στο τηλέφωνό σας. Αντ 'αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χρόνο για να ασκηθείτε.
 4. 4
  Περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους με προσανατολισμό στην ανάπτυξη που σας παρακινούν. Οι άνθρωποι που έχετε στη ζωή σας επηρεάζουν σημαντικά τα κίνητρα και τη συμπεριφορά σας. Περάστε περισσότερο χρόνο με άτομα που εργάζονται προς την επιτυχία και κάνουν ό, τι τους κάνει ευτυχισμένους. Αυτό θα σας βοηθήσει να παρακινήσετε να συνεχίσετε τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας.
  • Δοκιμάστε να παρακολουθήσετε κοινωνικές εκδηλώσεις για άτομα που μοιράζονται τους στόχους ή τα ενδιαφέροντά σας. Πιθανότατα θα κάνετε καλούς φίλους εκεί.

  Συμβουλή: Μην ανησυχείτε για τον αποκλεισμό ατόμων από τη ζωή σας. Εάν αφιερώνετε περισσότερο χρόνο με άτομα που έχουν την ανάπτυξη, θα ξοδεύετε φυσικά λιγότερο χρόνο με άτομα που μπορεί να είναι κακή επιρροή.

 5. 5
  Παρακολουθήστε την πρόοδό σας προς τους νέους στόχους και τις συνήθειες σας κάθε μέρα. Καταγράψτε πόση δουλειά καταβάλλετε για τον στόχο σας και γιορτάστε κάθε μικρό επίτευγμα που κάνετε. Εστιάστε στην πρόοδο και όχι στο τελικό σας σημείο. Αυτό θα σας βοηθήσει να παραμείνετε κίνητρα για να συνεχίσετε.
  • Κάθε μέρα, γράψτε τι κάνατε εκείνη την ημέρα για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τον στόχο σας.
  • Όταν ολοκληρώσετε μια μικρή εργασία, κάντε μια γιορτή μίνι και συγχαίρετε τον εαυτό σας για την πρόοδο.
Εάν θέλετε να αλλάξετε τον εαυτό σας εντελώς
Εάν θέλετε να αλλάξετε τον εαυτό σας εντελώς, είναι πιθανό να αισθάνεστε ότι η ζωή σας δεν πηγαίνει όπως θα θέλατε.

Μέθοδος 4 από 4: Παραμονή στο μάθημα

 1. 1
  Προσλάβετε έναν συνεργάτη υπευθυνότητας καθώς κάνετε αλλαγές. Είναι πιο εύκολο να παραμείνετε κίνητρα εάν εργάζεστε με έναν σύντροφο. Ζητήστε από κάποιον που έχει παρόμοιο στόχο ή που εμπιστεύεστε να είναι ειλικρινής μαζί σας για να είναι ο συνεργάτης σας υπευθυνότητας. Ελέγξτε με το σύντροφό σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ώστε να αισθάνεστε ότι πρέπει να συνεχίσετε να προχωράτε.
  • Ανάλογα με το ποιος είναι ο στόχος σας, μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε τον συνεργάτη λογοδοσίας σας να κάνει εστιασμένες στο στόχο δραστηριότητες μαζί σας.

  Συμβουλή: Εάν εργάζεστε για πολλαπλούς στόχους, σκεφτείτε να έχετε περισσότερους από 1 συνεργάτες υπευθυνότητας. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε έναν φίλο που εργάζεται μαζί σας, έναν συγκάτοικο που σας βοηθά να παρακολουθείτε τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ελεύθερο χρόνο σας και έναν συνάδελφο που ελέγχει την πρόοδο της καθημερινής σας εργασίας.

 2. 2
  Μειώστε τις περισπασμούς που σας εμποδίζουν να εστιάσετε σε αυτό που είναι σημαντικό. Πράγματα όπως η τηλεόραση και το τηλέφωνό σας μπορεί να προκαλέσουν μεγάλη απόσπαση της προσοχής, αλλά μην τα αφήσετε να σας συγκρατήσουν. Όταν μια απόσπαση της προσοχής σας εμποδίζει να κολλήσετε στις θετικές σας αλλαγές, αφαιρέστε την από τη ζωή σας ή θέστε περιορισμούς σε αυτήν. Αυτό θα σας βοηθήσει να σημειώσετε πρόοδο προς τους στόχους σας.
  • Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή για να περιορίσετε τη χρήση των κοινωνικών μέσων στο τηλέφωνο και τον υπολογιστή σας.
  • Ομοίως, ενδέχεται να αποσυνδέσετε την τηλεόρασή σας για να δυσκολευτείτε να την παρακολουθήσετε.
 3. 3
  Σκεφτείτε την πρόοδό σας προς τους στόχους σας μία φορά την εβδομάδα. Ο προβληματισμός σας βοηθά να αναγνωρίσετε τι κάνετε σωστά και τι κάνετε λάθος. Αυτό σας βοηθά να κάνετε νέες αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τον τελικό στόχο σας. Αφιερώστε χρόνο κάθε εβδομάδα για να σκεφτείτε τι επιτύχατε εκείνη την εβδομάδα και ποιες αλλαγές θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κάνετε καλύτερα την επόμενη εβδομάδα.
  • Για παράδειγμα, μπορείτε να καταγράψετε τον χρόνο που αφιερώσατε δουλεύοντας στους στόχους σας και ποιες δραστηριότητες ένιωθαν σαν χάσιμο χρόνου. Στη συνέχεια, αποφασίστε πώς μπορείτε να ξοδέψετε το χρόνο σας πιο σοφά στο μέλλον.
 4. 4
  Επιβραβεύστε τον εαυτό σας για την πραγματοποίηση θετικών αλλαγών. Δώστε στον εαυτό σας μια μικρή απόλαυση για να αναγνωρίσετε την πρόοδό σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα αυτοκόλλητο, το αγαπημένο σας φαγητό ή ένα μικρό αντικείμενο που θέλετε. Ανταμείψτε συνεχώς τον εαυτό σας, ώστε να παραμείνετε παρακινημένοι να παραμείνετε στη μεγάλη σας αλλαγή
  • Για να ανταμείψετε τον εαυτό σας για μικρές αλλαγές, μπορείτε να βάλετε ένα αυτοκόλλητο στο ημερολόγιό σας όταν ασχολείστε με μια καλή συνήθεια ή εργάζεστε σε έναν στόχο.
  • Για μεγαλύτερα επιτεύγματα, μπορείτε να απολαύσετε μια μικρή απόλαυση, όπως να πάρετε τον αγαπημένο σας καφέ ή να χρησιμοποιήσετε μια φανταχτερή βόμβα μπάνιου.
  • Όταν πετύχετε ένα σημαντικό ορόσημο ή στόχο, δώστε στον εαυτό σας μια μεγαλύτερη ανταμοιβή, όπως ένα νέο ζευγάρι παπούτσια ή ένα ταξίδι στο σπα.
 5. 5
  Επικεντρωθείτε στο ταξίδι προς έναν καλύτερο εσείς και όχι τον τελικό σας στόχο. Χρειάζεται χρόνος για να αλλάξετε πλήρως τον εαυτό σας, αλλά πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε μικρές αλλαγές στην πορεία. Αυτές οι μικρές αλλαγές είναι κάτι που γιορτάζει και σας βοηθά να ξεκινήσετε να ζείτε μια ζωή που αγαπάτε. Μην ανησυχείτε για πόσο καιρό χρειάζεται για να ζήσετε πλήρως την καλύτερη ζωή σας. Αντ 'αυτού, απλώς απολαύστε το καθημερινό σας ταξίδι.
  • Μην πιέζετε τον εαυτό σας τόσο σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας που αισθάνεστε αγχωμένοι και συγκλονισμένοι. Πηγαίνετε αργά και προσπαθήστε να απολαύσετε τη διαδρομή.
 6. 6
  Ενσωματώστε τις ημέρες ανάπαυσης στο πρόγραμμά σας, ώστε να μην εξαντληθείτε. Όταν προσπαθείτε να αλλάξετε τη ζωή σας, μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε κάθε στιγμή με σύνεση. Αυτό μπορεί να σας αφήσει να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να ξεκουραστείτε ή να επιβραδύνετε. Ωστόσο, το σώμα και το μυαλό σας χρειάζονται ξεκούραση εάν πρόκειται να είστε στα καλύτερά σας. Προγραμματίστε ημέρες ανάπαυσης στη ζωή σας, ώστε να μπορείτε να ανακάμψετε και να παραμείνετε στην πορεία.
  • Για παράδειγμα, μπορείτε να σχεδιάζετε μια μέρα ανάπαυσης κάθε εβδομάδα όπου θα χαλαρώνετε ή θα διασκεδάζετε.
  • Εναλλακτικά, μπορείτε να προγραμματίσετε μια ημέρα χαλάρωσης μία φορά το μήνα όπου θα μείνετε σπίτι όλη μέρα για να χαλαρώσετε.

Συμβουλές

 • Χρειάζεται χρόνος για να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή, οπότε να είστε υπομονετικοί! Για να παραμείνετε παρακινημένοι, θυμηθείτε τις μικρές αλλαγές που έχετε ήδη κάνει.
 • Μην αλλάξετε τον εαυτό σας για να εντυπωσιάσετε άλλους ανθρώπους. Εστιάστε στο να ζήσετε μια ζωή που αγαπάτε και ορίστε στόχους που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε εκεί που θέλετε να πάτε.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

 • Ο αρραβωνιαστικός μου φωνάζει πάντα και μου λέει ότι είμαι απλός γιατί φωνάζω εύκολα. Τι μπορώ να κάνω?
  Απλώς αφήστε αυτό το άτομο. Γιατί θα θέλατε να είστε με κάποιον που σας συμπεριφέρεται έτσι; Μια υγιής σχέση είναι ευχάριστη και σε κάνει να νιώθεις καλά για τον εαυτό σου. Ο αρραβωνιαστικός σας δεν πρέπει να σας φωνάζει ή να σας προσβάλλει. Είναι καλύτερα να βγείτε τώρα από το να καταλήξετε να παντρευτείτε με ένα άτομο που δεν σας σέβεται.
 • Υποφέρω από πολλά προβλήματα υγείας και σκέφτομαι το μέλλον με αποσπά την προσοχή. Τι μπορώ να κάνω?
  Μην ανησυχείτε για το μέλλον ή το παρελθόν, απλώς εστιάστε στο παρόν. Να είστε ευγνώμονες για τις ευκαιρίες, τους ανθρώπους και τα υπάρχοντα που έχετε αυτήν τη στιγμή στη ζωή σας. Δοκιμάστε το διαλογισμό με προσοχή, αυτό θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε περισσότερο το τώρα.
 • Η οικογένεια και οι φίλοι μου με αποκαλούν πάντα "παιδί"! Τι μπορώ να κάνω?
  Μίλα τους. Εάν είστε οι νεότεροι στην οικογένειά σας, θα σας βλέπουν πάντα ως «μωρό». Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για μια στενή ομάδα φίλων. Ένας άλλος λόγος που σας αποκαλούν "παιδί" θα μπορούσε να είναι επειδή συμπεριφέρεστε σαν ένα ή η εντύπωση που τους προκαλεί. Δοκιμάστε να ενεργήσετε πιο ώριμοι και αναλάβετε περισσότερες ευθύνες για να αποδείξετε τον εαυτό σας ως έφηβος ή ενήλικας.
 • Τι γίνεται αν θέλω να αλλάξω τον εαυτό μου γιατί μισώ ποιος είμαι και το κάνω για κάποιον άλλο;
  Αλλάξτε τον εαυτό σας για εσάς. Όχι κανένας άλλος. Αν δεν σας δεχτούν, δεν αξίζουν τον χρόνο σας. Αντιμετωπίστε γιατί μισείτε τον εαυτό σας πριν προσπαθήσετε να ταιριάξετε το ιδανικό κάποιου άλλου. Εάν δεν το κάνετε, ποτέ δεν θα είστε ευχαριστημένοι και θα χειραγωγηθείτε εύκολα.
 • Πώς μπορώ να σταματήσω να είμαι αρνητικό άτομο;
  Επικεντρωθείτε στο θετικό στη ζωή σας. Δημιουργήστε μια λίστα με τα πράγματα που έχετε για εσάς και τα πράγματα για τα οποία είστε ευγνώμονες (εάν χρειάζεστε βοήθεια με αυτό, ζητήστε από κάποιον να σας βοηθήσει στην ανταλλαγή απόψεων). Συμπληρώστε κάποιον άλλο, και πραγματικά το εννοείτε.
 • Τι πρέπει να κάνω όταν βρίσκω προπονητή ζωής;
  Ακούστε την εσωτερική σας φωνή για καθοδήγηση, καθώς είναι κοινό να αλλάζουν οι στόχοι και οι αξίες καθώς κινούμαστε στη ζωή. Εάν αντιμετωπίζετε μια σημαντική αλλαγή, η διαδικασία μπορεί να είναι ευκολότερη με τη βοήθεια ενός συνεργάτη και προπονητή υπευθυνότητας και αυτό το άτομο θα πρέπει να ακούσει τους στόχους που θέτετε. Η δουλειά τους είναι να σας κρατήσουν υπόλογους και να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε αυτή τη φορά στη ζωή σας!
 • Τι θα συμβεί αν οι φίλοι μου δεν τους αρέσουν αυτό που αλλάζω; Θέλω να αλλάξω λίγο, αλλά οι φίλοι μου θέλουν να κρίνουν, τι γίνεται αν δεν τους αρέσει;
  Εάν νομίζετε ότι αλλάζετε να είστε καλύτερο άτομο από ό, τι πριν, και βρείτε τους φίλους σας ότι δεν το αποδέχονται, αφιερώστε λίγο χρόνο για να αξιολογήσετε τις προτεραιότητές σας και τις προτεραιότητες των φίλων σας. Αξιολογήστε πώς αυτή η αλλαγή θα επηρεάσει τα άτομα γύρω σας. Θα σε αλλάξει προς το καλύτερο και θα σε κάνει πιο ικανοποιημένο άτομο; Εάν ναι, προχωρήστε αμέσως. Οι αληθινοί φίλοι θα καταλάβουν τη λογική πίσω από τη μεταμόρφωσή σας. Εάν δεν καταλαβαίνουν, προχωρήστε από αυτούς τους "φίλους" που γελοιοποιούν τον θετικό σας μετασχηματισμό. Μην υποκύψετε στην κρίση. Αυτοί οι φίλοι δεν είναι πραγματικοί.
 • Πώς μπορώ να αλλάξω τα πάντα για τον εαυτό μου;
  Αναρωτηθείτε τι θέλετε να αλλάξετε. Μην πείτε απλώς "την εμφάνισή μου" ή "την προσωπικότητά μου". Τι γίνεται με την εμφάνισή σας; Είναι τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας; Ίσως έχετε τιράντες, γυαλιά ή / και ακμή. Ίσως νιώθετε σαν να έχετε μια σύντομη ιδιοσυγκρασία. Γράψτε τα πάντα ή πληκτρολογήστε τα λεπτομερώς. Στη συνέχεια, βρήκα λύσεις στα προβλήματά σας. Αναζητήστε στο διαδίκτυο τρόπους για να κάνετε τις δυνατότητες του προσώπου σας μεγαλύτερες, μικρότερες, πιο απαλές και / ή δυσκολότερες. Υπάρχουν τιράντες που μπορούν να πάνε στο εσωτερικό των δοντιών σας. Ερευνήστε αυτά. Ερευνήστε χειρουργικές επεμβάσεις ματιών ή εξετάστε το ενδεχόμενο να λάβετε επαφές. Μάθετε τρόπους για να μειώσετε την ακμή. Βρείτε μαθήματα διαχείρισης θυμού. Εάν θέλετε πραγματικά να αλλάξετε τον εαυτό σας, ερευνήστε. Βρείτε τρόπους για να αλλάξετε αυτό που θέλετε.
 • Γιατί οι άνθρωποι ζηλεύουν την επιτυχία μου;
  Επειδή έχετε κάτι επιθυμητό που δεν έχουν. Αυτή είναι η φυσιολογική κατάσταση για να αισθάνεσαι ζήλια. Ωστόσο, κανείς δεν πρέπει να είναι κακός για εσάς ή να προσπαθήσει να σας καταρρίψει επειδή είναι ζηλιάρης. Μπορείτε να βοηθήσετε στην ελαχιστοποίηση αυτής της συμπεριφοράς με ταπεινότητα και προσφέροντας βοήθεια σε όσους είναι χειρότεροι από εσάς. Σίγουρα δεν χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία, ωστόσο.
 • Πώς μπορώ να είμαι πιο ώριμος και υπεύθυνος;
  Για υπευθυνότητα, κρατήστε τον εαυτό σας σε καλό δρόμο. Εάν ξεχάσετε εύκολα τα πράγματα, θα μπορούσατε να γράψετε τα πράγματα που πρέπει να κάνετε για εκείνη την ημέρα, να τραβήξετε μια φωτογραφία και να την φτιάξετε την ταπετσαρία στο τηλέφωνό σας. Κρατήστε τον εαυτό σας σε εργασία και βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει όλα. Για ωριμότητα, σκεφτείτε πάντα πριν μιλήσετε ή ενεργήσετε Γίνετε μεγαλύτερος άνθρωπος, απομακρυνθείτε από τις συγκρούσεις, να είστε ευγενικοί και ευγενικοί σε όλους.

Σχόλια (27)

 • robertconnelly
  Πραγματικά ωραίο, θα το κάνω.
 • nickharris
  Αυτό είναι καλό. Μου αρέσει που με βοήθησε πραγματικά με τους στόχους μου.
 • pelagia07
  Ωραίες συμβουλές που μου δίνουν καλά αποτελέσματα.
 • dwightgorczany
  Προκλητική, αλλά μεγάλη για μακροπρόθεσμη!
 • lrichardson
  Ήταν πολύ χρήσιμο. Υπάρχει λογική σε αυτό που διδάσκεις.
 • ocartwright
  Σας ευχαριστώ για ένα τόσο χρήσιμο άρθρο. Είναι πολύ χρήσιμο.
 • rogersrebecca
  Αυτός είναι ο καλύτερος ιστότοπος για πάντα για πάντα.
 • foxshannon
  Υπέροχες προτάσεις. Είναι πιο εύκολο να ακολουθηθούν και να τηρηθούν από το αυστηρό νομικό «καθορισμό στόχων». Ευχαριστώ!
 • sienna68
  Αυτά είναι πρακτικά και εφικτά μέτρα. Οι περισσότεροι ιστότοποι έχουν εξωπραγματικές και θεωρητικές φαντασιώσεις για αλλαγή, αλλά αυτό ήταν πρακτικό.
 • ipapadopoulos
  Καλό συνολικά, βοηθά με κάθε τρόπο.
 • marilynesanford
  Αυτή είναι η πιο φοβερή απάντηση που έχω βρει ποτέ!
 • dbode
  Μία από τις πιο σημαντικές σημειώσεις για όσους θέλουν να κάνουν πραγματική αλλαγή στη ζωή.
 • golden28
  Με έκανε να συνειδητοποιήσω τι έκανα λάθος τώρα, θα κάνω τους στόχους μου ρεαλιστικούς. Ήμουν τόσο μπερδεμένος πριν. Τώρα ξέρω τι να κάνω. Σας ευχαριστώ.
 • hallimogen
  Πολύ χρήσιμο.
 • juliet99
  Προσπαθώ να αλλάξω για 4 μήνες τώρα, αλλά δεν μπορώ. Αφού διαβάσω αυτό το άρθρο, το οποίο περιγράφεται και κατηγοριοποιείται εκπληκτικά, πιστεύω ότι θα μπορέσω να δουλέψω πάνω μου με μεγαλύτερη ακρίβεια και σαφήνεια. Σας ευχαριστώ.
 • emmerichflavio
  Μισούσα τον εαυτό μου, γεγονός που οδήγησε στο άγχος, τον αυτοτραυματισμό και την κατάθλιψή μου. Ήξερα ότι έπρεπε να αλλάξω, αλλά δεν ήξερα πώς ή τι πρέπει να κάνω. Ήταν μόνο ένα Google μακριά και μια ανάγνωση. Είμαι διαφορετικός για το καλύτερο και έχω τραβήξει την προσοχή κάποιου που μου άρεσε, κάτι που με οδήγησε να είμαι ακόμα πιο ευτυχισμένος. Καλή τύχη, ελπίζω ότι αυτό το σχόλιο και το άρθρο σας βοήθησαν!
 • theodoroutatian
  Έδειξε την προκαταρκτική προσδοκία ζωής εάν μετατρέψουμε την παρανόηση στη ζωή μας.
 • dgaspare
  Αυτό θα με βοηθήσει να αλλάξω τον εαυτό μου, καθώς είμαι βαρεμένος με τη ζωή μου. Αφού διαβάσω αυτό το άρθρο, νιώθω ότι έχω έναν τρόπο να αλλάξω τον εαυτό μου.
 • connmellie
  Αυτός είναι ένας οδηγός για μένα. Χρησιμοποιώ οδηγό εάν και όταν χρειάζεται.
 • hailiekris
  Έλυσε όλη μου τη σύγχυση σχετικά με την αλλαγή του εαυτού μου.
 • holson
  Γυρίζω πάντα στον οδηγό για συμβουλές για οτιδήποτε. Πρόσφατα δεν αισθάνομαι πολύ χαρούμενος με τον εαυτό μου και θέλω να αλλάξω για μένα. Αν τους αρέσουν και άλλοι, υπέροχο, αλλά δεν είναι αυτό. Από αυτό το άρθρο κατάφερα να θέσω ρεαλιστικούς στόχους για θετική αλλαγή και με βοήθησε πραγματικά να μεταμορφωθώ με πρακτικό και ευεργετικό τρόπο.
 • glauke70
  Αυτή είναι πολύ χρήσιμη πληροφορία για να αλλάξω τον εαυτό μου με εξαιρετικό τρόπο. Διαβάζοντας αυτό άρχισα να κάνω πράγματα που με βοηθούν στην επίτευξη του στόχου μου
 • laverna14
  Με βοήθησε γιατί με έκανε να συνειδητοποιήσω τα βήματα που πρέπει να κάνω για να αλλάξω τη ζωή μου. Χρειάζομαι αλλαγή ζωής και το χρειάζομαι τώρα. Το να το κάνετε σε βήματα καθημερινά είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να δείτε την εξέλιξη με την αλλαγή.
 • theodorouelle
  Να είστε ευγενικοί και γενναιόδωροι με τους άλλους είναι καλές συμβουλές.
 • atalante25
  Μπορώ να αλλάξω τον εαυτό μου από θλίψεις σε ευτυχία. Αυτό με δίδαξε να ζω με τον τρόπο που θέλω.
 • oschmidt
  Να είστε υπομονετικοί, αλλάζοντας τον εαυτό σας. Καλύτερες αλλαγές δεν είναι άμεσα ορατές. Παίρνει χρόνο. Να θυμάστε πάντα, η υπομονή είναι ένα πικρό φυτό και η επιτυχία είναι ο γλυκός καρπός της.
 • terrill92
  Αυτό με βοήθησε να θέσω πιο ρεαλιστικούς και έγκαιρους στόχους.
Οροι Χρήσης Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου προορίζεται για τις γενικές πληροφορίες σας και δεν προορίζεται να υποκαταστήσει τον επαγγελματικό νόμο ή τις συμβουλές χρηματοδότησης. Επίσης, δεν προορίζεται να γίνει επίκληση από τους χρήστες στη λήψη επενδυτικών αποφάσεων.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail