Πώς να βρείτε πελάτες ακινήτων;

Καθώς πολλοί νέοι πελάτες θα κάνουν αναζήτηση από την Googling "κτηματομεσίτες στην περιοχή μου"
Ένας ιστότοπος είναι απαραίτητος για κάθε αρχικό κτηματομεσίτη, καθώς πολλοί νέοι πελάτες θα κάνουν αναζήτηση από την Googling "κτηματομεσίτες στην περιοχή μου" στο διαδίκτυο.

Εάν σκέφτεστε να μπείτε στον τομέα των ακινήτων - ή εάν είστε καθιερωμένος κτηματομεσίτης που εργάζεται σε μια νέα περιοχή - μπορεί να είναι ένας αγώνας για την εύρεση πελατών. Για να ξεκινήσετε, σχεδιάστε να ειδικευτείτε σε μια συγκεκριμένη θέση ακινήτων για να αποφύγετε την εξάπλωση του εαυτού σας πολύ λεπτή. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε αργά τη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων επαφών και πελατών μέσω των φίλων, της οικογένειας και των γνωστών σας γειτονιών. Λάβετε υπόψη ότι η δημιουργία μιας λίστας πελατών απαιτεί χρόνο, αλλά θα αξίζει τον κόπο μόλις έχετε τοποθετήσει τη διαδικτυακή δικτύωση και προσωπικά.

Μέθοδος 1 από 3: εύρεση θέσης και δημιουργία επιχείρησης

 1. 1
  Εξειδίκευση στην πώληση ενός συγκεκριμένου τύπου ακινήτων. Είναι εύκολο για τους νέους κτηματομεσίτες να εξαπλωθούν λεπτό προσπαθώντας να πουλήσουν κάθε είδος ακινήτου σε κάθε τύπο πελάτη. Για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας για επιτυχείς πωλήσεις, εστιάστε αντίθετα σε μια μικρή θέση στον τομέα των ακινήτων και ορίστε τον εαυτό σας ως ο ειδικός σε αυτήν τη θέση. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποφασίσετε να ειδικευτείτε σε:
  • Μία συγκεκριμένη γειτονιά ή ένα μικρό προάστιο.
  • Townhomes και condos.
  • Παλιά σπίτια σε ιστορικές γειτονιές.
 2. 2
  Επικοινωνήστε με τους ιδιοκτήτες που προσπαθούν να πουλήσουν τα σπίτια τους. Μόλις επιλέξετε μια θέση, περάστε από τη γειτονιά ή το προάστιο που έχετε επιλέξει ή οδηγήστε με τον τύπο των παλαιών σπιτιών ή των condos που θέλετε να πουλήσετε. Σημειώστε ότι εάν υπάρχει κάποιο σημάδι στην αυλή με την ένδειξη "Πωλείται από τον ιδιοκτήτη." Γράψτε τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση email του κατόχου. Κάντε ένα σημείο για να επικοινωνήσετε με τον ιδιοκτήτη και να προσφέρετε τις επαγγελματικές σας υπηρεσίες αργότερα αυτήν την εβδομάδα.
  • Όταν μιλάτε ή στέλνετε email με τους ιδιοκτήτες, πείτε κάτι σαν: "Καταλαβαίνω ότι πιθανότατα αποφεύγετε να συνεργάζεστε με έναν κτηματομεσίτη για να αποφύγετε την πληρωμή προμήθειας. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η πώληση του σπιτιού σας μέσω ενός πράκτορα μπορεί να επιταχύνει δραματικά το διαδικασία πώλησης. "
 3. 3
  Κρεμάστε τα φυλλάδια που διαφημίζουν την επιχείρηση ακινήτων σας. Παρόλο που μπορεί να φαίνονται ντεμοντέ, τα φυλλάδια θα τραβήξουν την προσοχή τυχόν δυνητικών πελατών που περνούν. Εάν σκοπεύετε να επικεντρωθείτε σε μια συγκεκριμένη γειτονιά, εκτυπώστε 100 φυλλάδια στο τοπικό σας Kinkos και κρεμάστε τα σε τηλεφωνικές αναρτήσεις ή δημόσιες ανακοινώσεις σε όλη τη γειτονιά. Τα φυλλάδια πρέπει να περιλαμβάνουν:
  • Το όνομα, ο αριθμός τηλεφώνου και το email σας.
  • Μια σύντομη περιγραφή της εμπειρίας σας στο ακίνητο.
  • Μια σύντομη σημείωση που περιγράφει τον τύπο του σπιτιού που θέλετε να πουλήσετε και το χρηματικό ποσό που αξίζει.
Έναν τρόπο που οι δυνητικοί πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας
Επίσης, συνδέστε με μερικές λίστες ακινήτων και έναν τρόπο που οι δυνητικοί πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Μέθοδος 2 από 3: εύρεση πελατών στο Διαδίκτυο

 1. 1
  Δημιουργήστε έναν ιστότοπο για την κτηματομεσιτική σας επιχείρηση. Ένας ιστότοπος είναι απαραίτητος για κάθε αρχικό κτηματομεσίτη, καθώς πολλοί νέοι πελάτες θα κάνουν αναζήτηση από την Googling "κτηματομεσίτες στην περιοχή μου" στο διαδίκτυο. Ξεκινήστε απλό: συμπεριλάβετε πληροφορίες για τον εαυτό σας, τους τομείς στους οποίους εργάζεστε και τα επαγγελματικά ή εκπαιδευτικά διαπιστευτήριά σας. Επίσης, συνδέστε με μερικές λίστες ακινήτων και έναν τρόπο που οι δυνητικοί πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας.
  • Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που δημιουργείτε έναν ιστότοπο, μην ξεκινήσετε από το μηδέν. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε έναν από τους πολλούς ιστότοπους που σας επιτρέπουν να φτιάξετε τον δικό σας ιστότοπο φθηνά και γρήγορα, συμπεριλαμβανομένων των Squarespace, Weebly και Wix.
 2. 2
  Δημιουργήστε έναν ή περισσότερους επαγγελματικούς λογαριασμούς κοινωνικών μέσων. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για την επιχείρηση ακινήτων σας σε ιστότοπους όπως το Facebook, το LinkedIn και το Twitter. Φίλε ή ακολουθήστε φίλους, μέλη της οικογένειας και γνωστούς επαγγελματίες της πραγματικής ζωής. Κάθε φορά που ανακαλύπτετε για μια νέα ιδιότητα για λίστα, δημοσιεύστε τις πληροφορίες της στη σελίδα σας στο Facebook ή στο Twitter. Εάν κάποιος δείχνει ενδιαφέρον, στείλτε τους ένα φιλικό προσωπικό μήνυμα που ρωτά αν θα ήθελε να συναντηθεί και να συζητήσει αυτοπροσώπως τη λίστα.
  • Αρχικά, μπορείτε να ξεφύγετε από την ανάρτηση καταχωρίσεων ακινήτων στις προσωπικές σας σελίδες κοινωνικών μέσων. Ωστόσο, καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ, ξεχωριστό από τον προσωπικό σας λογαριασμό.
 3. 3
  Στείλτε ηλεκτρονικές ανακοινώσεις σε πιθανούς πελάτες. Αντί να περιμένετε τους πελάτες να έρθουν σε εσάς στο διαδίκτυο, ακολουθήστε μια ενεργή προσέγγιση ζητώντας από τους πελάτες σας. Μέσω email, Facebook ή LinkedIn, στείλτε ένα εξατομικευμένο μήνυμα σε φίλους και γνωστούς, ενημερώνοντάς τους ότι ασκείτε ακίνητη περιουσία και θα χαρούμε να βοηθήσετε τις ανάγκες τους σε ακίνητα.
  • Στο μήνυμά σας, πληκτρολογήστε κάτι σαν: "Πρόσφατα άρχισα να εργάζομαι σε ακίνητα και θα ήθελα πολύ να σας βοηθήσω να πουλήσετε το τρέχον σπίτι σας ή να αγοράσετε ένα νέο σπίτι. Εάν δεν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα σπίτι, μη διστάσετε να μεταβιβάσετε μου το όνομα όλων όσων γνωρίζετε ποιος μπορεί να σας ενδιαφέρει. "
Εάν σκέφτεστε να μπείτε στον τομέα των ακινήτων - ή εάν είστε καθιερωμένος κτηματομεσίτης που εργάζεται
Εάν σκέφτεστε να μπείτε στον τομέα των ακινήτων - ή εάν είστε καθιερωμένος κτηματομεσίτης που εργάζεται σε μια νέα περιοχή - μπορεί να είναι ένας αγώνας για την εύρεση πελατών.

Μέθοδος 3 από 3: δημιουργία βάσης δεδομένων πελάτη

 1. 1
  Δίκτυο με φίλους και συγγενείς για εύρεση πελατών. Η δικτύωση μπορεί να ξεκινήσει μικρή: ρωτήστε μερικούς στενούς φίλους και μέλη της οικογένειας εάν σκέφτονται να μετακινηθούν. Στη συνέχεια, βγάλτε λίγο: ίσως οι φίλοι και η οικογένειά σας να γνωρίζουν άλλους πιθανούς πελάτες που σκέφτονται να αγοράσουν ή να πουλήσουν ένα σπίτι.
  • Πείτε κάτι σαν, "Εάν δεν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα σπίτι μόνοι σας, μπορείτε να σκεφτείτε κάποιον άλλον που μπορεί να είναι; Ίσως ένας φίλος σας από το σχολείο ή την εργασία ανέφερε ότι θέλει νέο σπίτι πρόσφατα."
 2. 2
  Δίκτυο με μικρούς γνωστούς στη ζωή σας. Πολλοί άνθρωποι που συναντάτε σε καθημερινή βάση μπορεί να ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με έναν κτηματομεσίτη για την αγορά ή την πώληση ενός ακινήτου. Σκεφτείτε μέρη που περνάτε χρόνο σε εβδομαδιαία βάση. Μπορεί να υπάρχουν άτομα εκεί με τα οποία έχετε ήδη οικοδομήσει μια μικρή φιλία, με τα οποία μπορείτε να ρωτήσετε ευγενικά εάν σκέφτονται να αγοράσουν ή να πουλήσουν ένα σπίτι. Εάν συμφωνούν, ζητήστε τους έναν αριθμό τηλεφώνου ή μια διεύθυνση email για να επικοινωνήσουν μαζί τους στο.
  • Άτομα στην εκκλησία ή το γυμναστήριο σας.
  • Γνωριμίες σε πλυντήριο ρούχων ή κουρείο.
  • Γονείς των φίλων των παιδιών σας.
  • Παλιό σχολείο φίλοι ή συνεργάτες.
 3. 3
  Διανείμετε επαγγελματικές κάρτες σε πιθανούς πελάτες. Παραγγείλετε 500 επαγγελματικές κάρτες με το όνομα, το επάγγελμα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Στη συνέχεια, όταν πραγματοποιείτε δικτύωση με έναν πιθανό πελάτη, μπορείτε να τους δώσετε μια επαγγελματική κάρτα. Ακόμα κι αν δεν ενδιαφέρονται αρχικά, μπορεί να αλλάξουν γνώμη και να επικοινωνήσουν μαζί σας.
  • Προσπαθήστε να κάνετε έναν προσωπικό στόχο να μοιράζετε 20 φύλλα κάθε μέρα. Αν και αυτό μπορεί να σας βάλει λίγο έξω από τη ζώνη άνεσής σας,
 4. 4
  Ψυχρή κλήση ή αποστολή ταχυδρομικής κάρτας σε πιθανούς πελάτες. Μόλις ξεκινήσετε να δημιουργείτε μια μικρή βάση δεδομένων με δυνητικούς πελάτες, μπορείτε να αρχίσετε να επικοινωνείτε απευθείας. Στείλτε μια εξατομικευμένη ταχυδρομική κάρτα σε κάθε πιθανό πελάτη του οποίου τη διεύθυνση έχετε. Εάν δεν έχετε τη διεύθυνση κάποιου-ή προτιμάτε μια πιο άμεση προσέγγιση- καλέστε το βράδυ. Στην τηλεφωνική σας συνομιλία, πείτε κάτι σαν:
  • "Γεια, αυτό είναι (το όνομά σας). Δουλεύω στην ακίνητη περιουσία και σας θεωρώ ως δυνητικό πελάτη. Είστε στην αγορά είτε για να αγοράσετε είτε να πουλήσετε ένα σπίτι; Εάν αυτό είναι κάτι που σας ενδιαφέρει, γιατί δεν ρυθμίζουμε μια ώρα για συνομιλία πρόσωπο με πρόσωπο. "
Ενημερώνοντάς τους ότι ασκείτε ακίνητη περιουσία
Μέσω email, Facebook ή LinkedIn, στείλτε ένα εξατομικευμένο μήνυμα σε φίλους και γνωστούς, ενημερώνοντάς τους ότι ασκείτε ακίνητη περιουσία και θα χαρούμε να βοηθήσετε με τις ανάγκες τους σε ακίνητα.

Συμβουλές

 • Εάν γνωρίζετε ή μπορείτε να γνωρίσετε έναν δικηγόρο διαζυγίου, μπορεί να είναι χρήσιμος σύμμαχος. Ένα άτομο που διέρχεται διαζύγιο θα πρέπει συχνά να βγει έξω και να βρει μια νέα κατάσταση διαβίωσης βιαστικά. Ζητήστε από τον πληρεξούσιο διαζυγίου να σας έρθει σε επαφή με πρόσφατα διαζευγμένους άνδρες ή γυναίκες που υποψιάζονται ότι ενδέχεται να είναι στην αγορά ενός νέου σπιτιού.
 • Οι δικηγόροι που ασχολούνται με τις διαθήκες και τις περιουσίες μέσω του probate μπορούν επίσης να παραπέμπουν σε μια επιχείρηση εάν ένα σπίτι πρέπει να πωληθεί αφού περάσει ο ιδιοκτήτης.

Οροι Χρήσης Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου προορίζεται για τις γενικές πληροφορίες σας και δεν προορίζεται να υποκαταστήσει τον επαγγελματικό νόμο ή τις συμβουλές χρηματοδότησης. Επίσης, δεν προορίζεται να γίνει επίκληση από τους χρήστες στη λήψη επενδυτικών αποφάσεων.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail