Πώς να βρείτε θέσεις εργασίας λογιστικής τηλεπικοινωνίας;

Μάθετε πώς να βρίσκετε θέσεις εργασίας στη λογιστική τηλεπικοινωνιών
Μάθετε πώς να βρίσκετε θέσεις εργασίας στη λογιστική τηλεπικοινωνιών.

Σήμερα, οι εκπαιδευμένοι λογιστές μπορούν να επιλέξουν να εργαστούν σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον γραφείου ή από ένα γραφείο στο σπίτι. Μια αναφορά από την Αμερικανική Διοίκηση Μικρών Επιχειρήσεων διαπίστωσε ότι οι λογιστικές πρακτικές στο σπίτι είχαν υψηλότερο ποσοστό αναφοράς καθαρού εισοδήματος από τις περισσότερες άλλες εργασίες τηλεπικοινωνιών. Τα κρυμμένα πλεονεκτήματα της τηλεργασίας είναι χαμηλά, επειδή δεν χρειάζεται να προσλάβετε πολλούς υπαλλήλους ή να νοικιάσετε γραφείο. Πολλοί λογιστές διαθέτουν ήδη υπολογιστή, εκτυπωτή, σαρωτή και λογισμικό προετοιμασίας φόρων. Το κόλπο για την εύρεση αρκετής εργασίας από το σπίτι είναι να επωφεληθείτε από διάφορα κανάλια εργασίας, όπως παραπομπές, διαδικτυακούς πίνακες εργασίας και ιστότοπους μόνο για συνδρομή. Μάθετε πώς να βρίσκετε θέσεις εργασίας στη λογιστική τηλεπικοινωνιών.

Μέθοδος 1 από 2: συμβουλές για τη λογιστική τηλεπικοινωνιών

 1. 1
  Εργαστείτε σε ένα γραφείο για λίγα χρόνια πριν ξεκινήσετε να εργάζεστε από ένα γραφείο στο σπίτι. Αυτά τα χρόνια δεν είναι μόνο πολύτιμα για την εμπειρία, αλλά σας επιτρέπουν επίσης να δημιουργήσετε μια πελατειακή βάση.
 2. 2
  Γίνετε μέρος ενός τοπικού επαγγελματικού δικτύου ή εθελοντικής οργάνωσης. Όταν εργάζεστε από το σπίτι, είναι ακόμη πιο σημαντικό να συνδεθείτε με άτομα στην επιχειρηματική κοινότητα. Ως telecommuter, θα βασίζεστε σε επαφές και παραπομπές.
 3. 3
  Επενδύστε στην οργάνωση και την τεχνολογία στο σπίτι σας. Έχοντας λιγότερους υπαλλήλους σημαίνει ότι θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι το σύστημά σας είναι άψογα οργανωμένο, αυτοματοποιημένο και ασφαλές. Η ικανότητά σας να παραμείνετε στην κορυφή των έργων είναι πιθανό να επηρεάσει τις μελλοντικές θέσεις εργασίας από την επαναλαμβανόμενη επιχείρηση.
  • Άλλη τεχνολογία που μπορεί να θέλετε να εξετάσετε είναι η δρομολόγηση κλήσεων γραφείου στο κινητό σας τηλέφωνο, μια υπηρεσία φαξ μέσω Διαδικτύου, ένας διαδικτυακός σαρωτής απόδειξης, όπως το παπούτσι με παπούτσια και η τηλεδιάσκεψη.
 4. 4
  Δημιουργήστε έναν ιστότοπο για την επιχείρησή σας. Θα χρειαστεί να επενδύσετε στο μάρκετινγκ για να κάνετε την επιχείρησή σας να φαίνεται νόμιμη σε υποψήφιους πελάτες και να δημοσιεύσετε το όνομά σας στο κοινό. Λάβετε υπόψη τις ακόλουθες πληροφορίες κατά την ανάπτυξη του ιστότοπού σας.
  • Δημοσιεύστε κριτικές από τρέχοντες και πρώην πελάτες. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στους δυνητικούς πελάτες να δείξουν τους διαφορετικούς τύπους λογιστικής που μπορείτε να κάνετε.
  • Διαφημίστε τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός λογιστή στο σπίτι. Σε γενικές γραμμές, οι κατ 'οίκον λογιστές χρεώνουν περίπου 70 τοις εκατό λιγότερο επειδή έχουν λιγότερα γενικά έξοδα. Μπορεί επίσης να μπορείτε να προσφέρετε πιο ευέλικτους χρόνους συνάντησης από τους λογιστές που βασίζονται στο γραφείο και περισσότερη προσωπική προσοχή.
  • Συνδέστε τον ιστότοπό σας με το προφίλ σας στο LinkedIn ή ένα βιογραφικό σημείωμα, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να δουν ποια εμπειρία έχετε στον τομέα και τις πιστοποιήσεις σας.
  • Προσθέστε πρόσθετα στον ιστότοπο, όπως προγραμματιστή ραντεβού και φόρμα επικοινωνίας.
Μέθοδος 1 από 2: συμβουλές λογιστικής τηλεργασίας
Μέθοδος 1 από 2: συμβουλές λογιστικής τηλεργασίας

Μέθοδος 2 από 2: εύρεση θέσεων εργασίας για τηλεπικοινωνίες

 1. 1
  Ρωτήστε τους πρώην ή τρέχοντες πελάτες σας για παραπομπές. Παρόλο που οι πελάτες σας ενδέχεται να μείνουν σε λογιστική εταιρεία εάν την αφήσετε, ο καλύτερος τρόπος για να αναζητήσετε εργασία είναι να δώσετε επαγγελματικές κάρτες και να ρωτήσετε με επαγγελματίες και πρώην πελάτες εάν θα έδιναν το όνομά σας σε οποιονδήποτε χρειαζόταν λογιστικές υπηρεσίες.
 2. 2
  Επικοινωνήστε με τους φίλους, την οικογένεια και τις επαφές σας πριν από τη φορολογική περίοδο κάθε χρόνο. Εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε ένα πάρτι εκτίμησης πελατών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ή των εορτών, όπου οι πελάτες ενθαρρύνονται επίσης να φέρουν τους φίλους τους. Αυτό θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τις υπάρχουσες επιχειρηματικές σχέσεις και ίσως να βρείτε νέες.
 3. 3
  Εγγραφείτε για διαδικτυακούς λογαριασμούς με ιστότοπους εργασίας για τηλεπικοινωνίες, όπως εικονικές κλήσεις ή freelanced. Οι θέσεις εργασίας αυτού του ιστότοπου είναι αφιερωμένες σε απομακρυσμένους εργαζόμενους. Μπορείτε να δημοσιεύσετε το βιογραφικό σας για να δείτε τους πιθανούς εργοδότες και μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση κατά ημερομηνία εργασίας, τοποθεσία, απαιτήσεις ταξιδιού και εργοδότη όταν πρέπει να αναζητήσετε εργασία.
  • Μπορεί επίσης να θέλετε να πληρώσετε για μια συνδρομή στο FlexJobs, hea-employment.com. Η συνδρομή θα κοστίζει περίπου 11€ το μήνα ή 37€ για ένα χρόνο. Έχουν επίσης μια εγγύηση ότι θα βρείτε θέσεις εργασίας.
  • Χτενίστε τον ιστότοπο ModernTelecommuter. Παρόλο που αυτός ο ιστότοπος δεν βασίζεται σε χρεώσεις, συνδυάζει ιστότοπους για εργασίες τηλεπικοινωνιών, οι οποίες συχνά είναι ξεπερασμένες. Ωστόσο, η συνολική λειτουργία του μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο στο κυνήγι εργασίας σας.
 4. 4
  Αναζητήστε σε μεγάλους ιστότοπους απόσπασης θέσεων εργασίας, όπως το careerbuilder, πράγματι ή τέρας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το πλαίσιο που λέει "Telecommute" κατά την αναζήτηση σε αυτούς τους ιστότοπους. Επίσης, λάβετε υπόψη ότι θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός για οποιαδήποτε απόσπαση, οπότε θα πρέπει να κάνετε αίτηση για γρήγορη και συχνά για θέσεις εργασίας.
 5. 5
  Συνέντευξη και λίστα με έναν τοπικό γραφείο απασχόλησης ή στελέχωσης. Οι υπεύθυνοι πρόσληψης αναζητούν πάντα επαγγελματίες εργολάβους που μπορεί να είναι σε θέση να καλύψουν θέσεις με εταιρείες. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι για την επιθυμία σας για τηλεργασία και τον διαθέσιμο χρόνο σας.
 6. 6
  Μεταβείτε απευθείας σε ιστότοπους μεγάλων λογιστικών εταιρειών και επιχειρήσεων. Ελέγξτε τις θέσεις εργασίας τους για θέσεις τηλεργασίας. Αν και αυτό απαιτεί αρκετή έρευνα, γίνεται πιο συνηθισμένο για τις επιχειρήσεις να προσλαμβάνουν απομακρυσμένους εργαζόμενους με μερική απασχόληση για να αναλαμβάνουν τους εισπρακτέους λογαριασμούς τους και άλλες εργασίες τήρησης βιβλίων.
 7. 7
  Ελέγχετε συχνά στον τοπικό ιστότοπο craigslist. Πολλή εργασία μερικής απασχόλησης αναφέρεται σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι επιχειρήσεις ή τα άτομα μπορεί να αναζητούν λογιστή, χωρίς περιορισμούς στο πού γίνεται η εργασία.
Παρόλο που αυτός ο ιστότοπος δεν βασίζεται στα τέλη
Παρόλο που αυτός ο ιστότοπος δεν βασίζεται στα τέλη, συνδυάζει ιστότοπους για εργασίες τηλεργασίας, οι οποίες συχνά είναι ξεπερασμένες.

Συμβουλές

 • Η πλειονότητα των λιστών θέσεων εργασίας για τηλεπικοινωνίες στο διαδίκτυο θα είναι για εργασία μερικής απασχόλησης. Θα είναι πιο δύσκολο να βρεις μια εταιρεία που θα πληρώσει για εργασία πλήρους απασχόλησης από το σπίτι.
 • Ελέγξτε τον ιστότοπο της Better Business Bureau για πληροφορίες σχετικά με μια εταιρεία πριν κάνετε αίτηση ή συνέντευξη. Εάν σας προσφερθεί μια εργασία, νομιμοποιήστε την μιλώντας σε κάποιον στο τηλέφωνο. Ζητήστε να πληρωθείτε με επιταγή τον πρώτο σας μήνα, πριν δώσετε οποιαδήποτε στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού.
Μια αναφορά από την Αμερικανική Διοίκηση Μικρών Επιχειρήσεων διαπίστωσε ότι οι λογιστικές πρακτικές
Μια αναφορά από την Αμερικανική Διοίκηση Μικρών Επιχειρήσεων διαπίστωσε ότι οι λογιστικές πρακτικές στο σπίτι είχαν υψηλότερο ποσοστό αναφοράς καθαρού εισοδήματος από τις περισσότερες άλλες εργασίες τηλεπικοινωνιών.

Προειδοποιήσεις

 • Προσοχή στις διαδικτυακές απάτες απόσπασης θέσεων εργασίας. Καθώς εμφανίζονται περισσότερες θέσεις εργασίας στο Διαδίκτυο, οι καλλιτέχνες απάτης εκμεταλλεύονται άτομα που αναζητούν εργασία από το σπίτι. Ποτέ μην υποβάλλετε αίτηση για εργασία που ζητά τα οικονομικά σας στοιχεία, σας ζητά να πληρώσετε κάποιον για να υποβάλλετε αίτηση ή να προσφέρετε ένα ποσοστό αμοιβής που είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο. Αναφέρετε απάτες στον διαχειριστή του ιστότοπου αμέσως.

Πράγματα που θα χρειαστείτε

 • Εργασιακή εμπειρία στο γραφείο
 • Δικτυακός τόπος
 • Προφίλ LinkedIn
 • Παραπομπές
 • Κόμμα εκτίμησης πελατών
 • Εγγραφή επαγγελματικής / εθελοντικής οργάνωσης
 • Εικονικές κλήσεις / ανεξάρτητοι διαδικτυακοί λογαριασμοί
 • Συνδρομή FlexJobs
 • Γραφείο απασχόλησης / στελέχωσης
 • Σύμβουλος πρόσληψης
 • Ιστοσελίδα Better Business Bureau
 • Δημοσιεύσεις Craigslist
Οροι Χρήσης Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου προορίζεται για τις γενικές πληροφορίες σας και δεν προορίζεται να υποκαταστήσει τον επαγγελματικό νόμο ή τις συμβουλές χρηματοδότησης. Επίσης, δεν προορίζεται να γίνει επίκληση από τους χρήστες στη λήψη επενδυτικών αποφάσεων.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail