Πώς να γίνετε επιτυχημένος ηγέτης των επιχειρήσεων;

Ένα λεπτομερές επιχειρηματικό σχέδιο που αποτελείται από μάρκετινγκ
Μια στρατηγική για την ανάπτυξη της επιχείρησης και ένα λεπτομερές επιχειρηματικό σχέδιο που αποτελείται από μάρκετινγκ και οικονομικά σχέδια είναι σημαντικά.

Τι κάνουν οι ηγέτες των επιτυχημένων επιχειρήσεων; Η ηγεσία μπορεί να δημιουργήσει ή να διαλύσει μια εταιρεία. Γι 'αυτό οι δημόσιες εταιρείες πληρώνουν αρκετά εκατομμύρια δολάρια για έναν νέο διευθύνοντα σύμβουλο.

Βήματα

 1. 1
  Έχετε μια θετική στάση. Πιστέψτε ότι η επιχείρησή σας είναι η καλύτερη επιχείρηση στον κόσμο. Η αυτοπεποίθηση οδηγεί σε αποφασιστικότητα και ειδικότερα στην ικανότητα υποστήριξης της δικής σας κρίσης και στην ανάληψη κινδύνων. Να είσαι αποφασισμένος. Να είσαι επίμονος. Να είστε ανθεκτικοί. Ξεπεράστε τις αποτυχίες. Μην βασίζεστε σε προηγούμενα λάθη και μάθετε από τα λάθη σας.
 2. 2
  Αγάπα ότι κάνεις. Απολαύστε τη δουλειά σας και την πρόκληση που προσφέρει. Η δουλειά πρέπει να είναι διασκεδαστική και όχι απλώς κάτι να γίνεται ανεκτό. Ο ενθουσιασμός δημιουργεί μια ηθική σκληρής δουλειάς και ένα πάθος που γίνεται μέρος του πολιτισμού της επιχείρησής σας.
 3. 3
  Αναζητήστε τη δημιουργία πλούτου. Στοχεύστε στη μεγιστοποίηση των πωλήσεών σας αυξάνοντας τις τιμές σας, πωλώντας περισσότερους στους υπάρχοντες πελάτες σας ή αποκτήνοντας περισσότερους πελάτες είτε στην περιοχή σας, σε άλλη πολιτεία ή σε άλλη χώρα. Ελέγξτε το κόστος σας. Εξαλείψτε τα απόβλητα. Πουλήστε μη παραγωγικά περιουσιακά στοιχεία και διακόψτε μη κερδοφόρα προϊόντα. Γνωρίστε την επιχείρησή σας. Μετρήστε το μάρκετινγκ σας. Οι στρατηγικές συνεργασίες με προμηθευτές και πελάτες μπορούν να δώσουν στην επιχείρησή σας μεγαλύτερη ευελιξία και να σας επιτρέψουν να διαχειριστείτε καλύτερα το κόστος σας και να διατηρήσετε ή να αυξήσετε τα περιθώριά σας. Διατηρήστε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα. Μελετήστε τα περιουσιακά στοιχεία, τις δυνατότητες, το μάρκετινγκ, το κόστος και τον πολιτισμό των ανταγωνιστών σας.
 4. 4
  Αντιπρόσωπος. Είναι αδύνατο να κάνεις τα πάντα μόνοι σου. Είναι επίσης ανόητο, καθώς είναι πιο παραγωγικό να κάνουν τα άτομα με τις κατάλληλες δεξιότητες να κάνουν τις κατάλληλες εργασίες. Η ικανότητα να προσφέρετε άτομα με διαφορετικές δεξιότητες να εργάζονται ομαδικά είναι ένα σημείο εκκίνησης για όλες τις επιτυχημένες επιχειρήσεις. Στρατολογήστε προσωπικό υψηλής ποιότητας με δωρεάν δεξιότητες και οργανώστε αυτούς τους ανθρώπους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Παρακινήστε το προσωπικό σας και ενθαρρύνετε τους να σκέφτονται ανεξάρτητα. Το μη εκτελεστικό προσωπικό που δεν ταιριάζει στην κουλτούρα της επιχείρησής σας πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα επειδή μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με τους πελάτες σας και άλλα μέλη του προσωπικού και τελικά την κερδοφορία της επιχείρησής σας
 5. 5
  Ζητήστε οικονομικές, μάρκετινγκ και νομικές συμβουλές. Έχετε όραμα και σαφείς στόχους. Αυτοί οι στόχοι πρέπει να περιλαμβάνουν μελλοντικό εισόδημα και την επίτευξη διαφόρων καθηκόντων. Μια στρατηγική για την ανάπτυξη της επιχείρησης και ένα λεπτομερές επιχειρηματικό σχέδιο που αποτελείται από μάρκετινγκ και οικονομικά σχέδια είναι σημαντικά. Διαχειριστείτε την ανάπτυξή σας με ρυθμό που επιτρέπει στις ταμειακές σας ροές να παραμείνουν θετικές.
  Πιστέψτε ότι η επιχείρησή σας είναι η καλύτερη επιχείρηση στον κόσμο
  Πιστέψτε ότι η επιχείρησή σας είναι η καλύτερη επιχείρηση στον κόσμο.
 6. 6
  Επικεντρωθείτε στο να κάνετε ό, τι κάνετε καλύτερα. Ειδικεύομαι. Επικεντρωθείτε στις μεμονωμένες βιομηχανίες παρά στη διαφοροποίηση. Διατηρήστε την κύρια επιχείρησή σας. Ανάθεση μη βασικών δραστηριοτήτων και λειτουργιών. Κυριαρχήστε σε μια εξειδικευμένη αγορά παρά προσπαθήστε να εξυπηρετήσετε μεγάλο αριθμό αγορών.
 7. 7
  Εφαρμόστε συστήματα. Χρειάζεστε την επιχείρηση να λειτουργεί αποτελεσματικά, ακόμη και αν είστε μακριά από το γραφείο για 12 μήνες. Το καλύτερο παράδειγμα μιας εταιρείας με αποτελεσματικά συστήματα είναι τα McDonalds. Οι έφηβοι μπορούν να λειτουργούν τα καταστήματά τους κερδοφόρα και αποτελεσματικά, επειδή υπάρχουν κατάλληλα συστήματα.
 8. 8
  Δούλεψε έξυπνα. Η επιτυχία δεν σημαίνει ότι εργάζεστε 100 ώρες την εβδομάδα. Σήμερα, είναι πιο πιθανό να σημαίνει να εργάζεστε 35 ώρες την εβδομάδα και να περνάτε χρόνο με την οικογένειά μας και να επιδιώκετε τα ενδιαφέροντα αναψυχής σας. Η έξυπνη εργασία είναι πολύ πιο σημαντική από το να δουλεύεις σκληρά. Περάστε χρόνο δουλεύοντας «στην επιχείρησή σας και όχι« στην »επιχείρησή σας. Αναζητήστε συνεχή βελτίωση. Αυτό μπορεί να σημαίνει πιο αποτελεσματικές διαδικασίες, καλύτερα συστήματα, καλύτερο μάρκετινγκ ή καλύτερη ταμειακή ροή.
 9. 9
  Έχετε μια καλή βάση υποστήριξης. Προσλάβετε προσωπικό στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε για συμβουλές. Ωστόσο, χρησιμοποιήστε τη διακριτική ευχέρεια όταν ακούτε συμβουλές από άλλους. Ενθαρρύνετε την εκπαίδευση. Προώθηση μιας στάσης συνεχούς μάθησης τόσο για τον εαυτό σας όσο και για το προσωπικό σας. Έχετε έναν μέντορα. Γίνετε μέντορας του ανώτερου προσωπικού σας. Διαβάστε και παρακολουθήστε σεμινάρια. Παρατηρήστε τι κάνουν οι άλλοι.
Οροι Χρήσης Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου προορίζεται για τις γενικές πληροφορίες σας και δεν προορίζεται να υποκαταστήσει τον επαγγελματικό νόμο ή τις συμβουλές χρηματοδότησης. Επίσης, δεν προορίζεται να γίνει επίκληση από τους χρήστες στη λήψη επενδυτικών αποφάσεων.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail