Πώς να ξεκινήσετε ένα κατάστημα λιτότητας;

Πώς θα πληρωθώ εάν ξεκινήσω ένα μη κερδοσκοπικό κατάστημα λιτότητας;
Πώς θα πληρωθώ εάν ξεκινήσω ένα μη κερδοσκοπικό κατάστημα λιτότητας;

Ανεξάρτητα από το οικονομικό κλίμα, τα καταστήματα μεταπώλησης, που ονομάζονται επίσης καταστήματα λιτότητας, μπορούν να είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους αγοραστές. Το πελατολόγιο μπορεί να περιλαμβάνει όλους από οικογένειες με περιορισμένο προϋπολογισμό έως συλλεκτικά εμπόρους που αναζητούν τον επόμενο μεγάλο θησαυρό τους. Αν σας ενδιαφέρει ένας διασκεδαστικός και δυνητικά κερδοφόρος τρόπος για να κερδίσετε τα προς το ζην, μπορείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση καταστημάτων λιτότητας ακολουθώντας ορισμένα βασικά βήματα.

Βήματα

 1. 1
  Αποφασίστε εάν θέλετε να ξεκινήσετε ένα λιτό κατάστημα που είναι μια κερδοσκοπική ή μη κερδοσκοπική επιχείρηση. Υπάρχουν οφέλη και μειονεκτήματα για κάθε τύπο επιχείρησης, οπότε ίσως θελήσετε να συζητήσετε τις επιλογές με έναν πιστοποιημένο επιχειρηματικό οργανισμό ή δικηγόρο προτού αποφασίσετε.
  • Η έναρξη μιας κερδοσκοπικής επιχείρησης καταστημάτων λιτότητας θα επιτρέψει μεγαλύτερη ελευθερία στο στυλ διαχείρισης σας και θα επιτρέψετε μεγαλύτερα κέρδη. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι δικαιούστε λιγότερες επιχορηγήσεις και λιγότερα δάνεια χαμηλού επιτοκίου. Η επιχείρησή σας ενδέχεται να μην πληροί τις προϋποθέσεις για καθεστώς απαλλαγής από τον φόρο, ακόμη και αν δωρίζετε μέρος των εσόδων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
  • Η εκκίνηση ενός μη κερδοσκοπικού καταστήματος λιτότητας μπορεί να σας επιτρέψει να υποβάλετε αίτηση για δωρεάν ή χαμηλού κόστους ενοίκιο, διαφήμιση και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες, αλλά η καθημερινή σας διαχείριση μπορεί να παρεμποδιστεί από πρόσθετους κυβερνητικούς κανονισμούς.
 2. 2
  Προετοιμάστε και αρχειοθετήστε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει επιχειρηματικές άδειες, ασφαλιστήρια συμβόλαια και φόρμες κατάστασης λογαριασμού φόρου.
 3. 3
  Επιλέξτε μια τοποθεσία. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα ψάχνετε για υπάρχοντα καταστήματα λιανικής που μπορείτε να νοικιάσετε, να μισθώσετε ή να δωρίσετε. Θα πρέπει να διαθέτει άφθονο χώρο στάθμευσης, καλό φωτισμό και παράθυρο σε στυλ προβολής, όπου μπορείτε να ρυθμίσετε προϊόντα πρώτης ανάγκης για να προσελκύσετε τους αγοραστές στο κατάστημα.
 4. 4
  Σχεδιάστε μια βασική κάτοψη και αποφασίστε τι είδους εμπορεύματα πρόκειται να πουλήσετε σε κάθε περιοχή. Αυτό θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τι είδους φωτιστικά οθόνης πρέπει να αγοράσετε. Μπορείτε να τα αγοράσετε σε καταστήματα φωτιστικών ή να τα αγοράσετε από επιχειρήσεις που κλείνουν.
  Πώς μπορώ να λάβω επιχορήγηση για να ξεκινήσω ένα λιτό κατάστημα;
  Πώς μπορώ να λάβω επιχορήγηση για να ξεκινήσω ένα λιτό κατάστημα;
 5. 5
  Απόθεμα αποθέματος προς πώληση. Τα περισσότερα καταστήματα λιτότητας διαθέτουν απαλά χρησιμοποιημένα, παλαιότερα προϊόντα με μεγάλη ποικιλία.
  • Διαφημιστείτε για δωρεές για να αποθηκεύσετε το κατάστημά σας. Εάν είναι δυνατόν, προγραμματίστε μια μέρα σε κάθε γειτονιά, όπου άτομα που επιθυμούν να κάνουν δωρεά μπορούν να τοποθετήσουν αντικείμενα στο πεζοδρόμιο για να τα παραλάβετε.
  • Επισκεφτείτε τα κέντρα μαζικής διανομής όπου μπορούν να αγοραστούν μεταχειρισμένα αγαθά από τη λίβρα αντί ανά τεμάχιο.
  • Ελέγξτε το τοπικό σας χαρτί για δημοπρασίες μονάδας αποθήκευσης.
  • Επισκεφτείτε τις πωλήσεις ναυπηγείων και ακινήτων μέχρι το τέλος της πώλησης και προσφέρετε να αγοράσετε πολλά τα αδιάθετα αντικείμενα.
 6. 6
  Να προσλάβετε άτομα για να στελεχώνετε το λιτό κατάστημα σας. Εάν η διαδικασία πρόσληψης φαίνεται τρομακτική, σκεφτείτε να περάσετε από μια υπηρεσία προσωπικού.
 7. 7
  Διαφημίστε το μεγάλο άνοιγμα σας. Για την καλύτερη προσέλευση κατά την ημέρα έναρξης, θέλετε να ξεκινήσετε τη διαφήμιση σε μεγάλο βαθμό 2 έως 4 εβδομάδες πριν από την ημερομηνία έναρξης. Χρησιμοποιώντας διαδικτυακές πηγές για υλικό μάρκετινγκ, εκτελείτε εύκολα και φθηνά μια καμπάνια κορεσμού μάρκετινγκ χρησιμοποιώντας ταχυδρομικές κάρτες, πανό και πινακίδες άμεσης αλληλογραφίας. Την εβδομάδα πριν από την τεράστια ημερομηνία έναρξης έκδοσης δελτία τύπου στα τοπικά μέσα και προβάλλετε μια διαφήμιση στα τοπικά μέσα.

Συμβουλές

 • Η προσθήκη ενός εκπτωτικού κουπονιού ημέρας στις κάρτες μάρκετινγκ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε τους αγοραστές στο μεγάλο άνοιγμα.
 • Πριν ξεκινήσετε ένα κατάστημα λιτότητας βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό κεφάλαιο λειτουργίας για να καλύψετε τα καθημερινά έξοδα για τα πρώτα 2 χρόνια. Αυτό θα επιτρέψει στο λιτό κατάστημα σας την ευκαιρία να αποκομίσει κέρδος.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός μη κερδοσκοπικού και κερδοσκοπικού οργανισμού;
  Ένα μη κερδοσκοπικό όργανο γενικά δεν χρειάζεται να κάνει μεγάλα κέρδη για να παραμείνει ανοιχτό. Ο κύριος στόχος τους είναι να συγκεντρώσουν χρήματα για τον οργανισμό στον οποίο συνδέονται ή να υποστηρίξουν φιλανθρωπικούς σκοπούς ή δημόσιο συμφέρον. Ένα κερδοσκοπικό έχει συνήθως το στόχο να έχει κέρδος και να επεκτείνεται.
 • Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε πελάτες;
  Διαφημιστείτε μέσω φυλλαδίων, επαγγελματικών καρτών, διαδικτυακά μέσω κοινωνικών μέσων και από στόμα σε στόμα μέσω φίλων, οικογένειας και συνεργατών.
 • Ποιοι είναι οι καλοί τρόποι συλλογής αποθεμάτων για ένα κατάστημα λιτότητας;
  Ζητήστε δωρεές, αγοράστε από πωλήσεις ναυπηγείων, επισκεφθείτε εμπορικές εκθέσεις και αναζητήστε προσφορές στο eBay.
 • Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε απογραφή και τήρηση βιβλίων;
  Τα Quickbooks είναι καταπληκτικά για μικρά και μεγάλα επιχειρηματικά μοντέλα και σχεδόν λειτουργούν μόλις τα ρυθμίσετε για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.
 • Τι είδους ασφάλιση απαιτείται για να ανοίξετε ένα κατάστημα λιτότητας;
  Θα χρειαστείτε γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης και πιθανώς ασφάλιση E και O. Εάν έχετε οχήματα που χρησιμοποιούνται για την επιχείρηση, θα χρειαστείτε επίσης μια εμπορική πολιτική αυτοκινήτων.
 • Έχουμε ένα κατάστημα λιτότητας σε ένα ανώτερο κέντρο που διευθύνεται από εθελοντές. όλα τα είδη είναι δωρεά. Είμαστε επιλέξιμοι για την κατάσταση 501 (γ) (3);
  Το 501 (γ) (3) σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος μη κερδοσκοπικός οργανισμός σας έχει εγκριθεί από την Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων ως αφορολόγητος, φιλανθρωπικός οργανισμός. Εάν το λιτό κατάστημα σας έχει εγκριθεί για καθεστώς απαλλαγής από φόρο, τότε πληροίτε τα κριτήρια, αλλά πρέπει να υποβάλετε αίτηση στο IRS για να το αποκτήσετε.
 • Πόσο ξεκινούν τα χρήματα για τα πρώτα δύο χρόνια που θα συνιστούσατε;
  Θα χρειαστείτε τουλάχιστον 37300€ για το πρώτο έτος, εάν λάβετε υπόψη τον χώρο ενοικίασης, τα γενικά έξοδα και τα έξοδα αποθέματος και εργαζομένων.
 • Πώς θα πληρωθώ εάν ξεκινήσω ένα μη κερδοσκοπικό κατάστημα λιτότητας; Επίσης, ποιες άδειες θα χρειαστώ από την κυβέρνηση;
  Πληρώνεστε με την πρόσληψή σας ως υπάλληλος, και πληρώνετε τον μισθό ή τον ωριαίο μισθό και κάνετε μισθοδοσία όπως κάθε εργοδότη. Χρειάζεστε μια Άδεια Επιχειρήσεων και ένα 501 C3, θα χρειαστείτε Ασφάλιση για το ακίνητο που νοικιάζετε για την Εμπορική Ασφάλιση, έτσι ώστε να μην μηνύσετε και να χάσετε τα πάντα. Το κύριο πράγμα είναι να βρείτε ένα άτομο που θα σας νοικιάσει και θα πρέπει να δείξετε ότι έχετε χρήματα για να καλύψετε το κατάστημα εάν δεν κάνετε κέρδος, οπότε θα σας νοικιάσει, τα υπόλοιπα είναι απλά σάλτσα. Η εύρεση του ιδιοκτήτη είναι η πιο δύσκολη και η τοποθεσία. Πρέπει να έχετε κίνηση με τα πόδια και κοντά σε μια γραμμή λεωφορείου, να είναι εύκολο να το δείτε και να τραβήξετε την προσοχή σε αυτοκίνητα που οδηγούν, χρειάζεστε πιθανώς 1500 τετραγωνικά πόδια ή περισσότερο.
 • Πώς μπορώ να λάβω επιχορήγηση για να ξεκινήσω ένα λιτό κατάστημα;
  Μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα γραφής επιχορηγήσεων online ή στο τοπικό κολέγιο.
 • Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ανοίξετε μια επιχείρηση;
  Υπάρχουν πάρα πολλά για λίστες προτάσεις. Μπορείτε να πάτε στο δημαρχείο σας για τις άδειες και τις απαιτήσεις ασφάλισης. Μπορεί επίσης να θέλετε να παρακολουθήσετε μερικά μαθήματα επιχειρήσεων.
Αναπάντητες ερωτήσεις
 • Μπορώ να δικαιολογήσω ένα κατάστημα λιτότητας;

Σχόλια (20)

 • hbeatty
  Θέλω να ανοίξω ένα μη κερδοσκοπικό κατάστημα λιτότητας για να βοηθήσω την κοινότητα. Μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά κάποια πράγματα.
 • neokles02
  Απλώς η συνολική γνώση που δόθηκε.
 • royalbogan
  Εξαιρετικές συμβουλές για το τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε.
 • erato78
  Αυτό το άρθρο είχε τη βήμα-προς-βήμα εξήγηση για το τι χρειάζομαι, το οποίο μπορώ να ξεκινήσω στο πρώτο βήμα, να διαγράψω όταν τελειώσω και ούτω καθεξής. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ω, σχεδόν ξέχασα, μου άρεσε το σύντομο βίντεο.
 • legroserwin
  Έψαχνα για βασικές πληροφορίες σχετικά με το άνοιγμα ενός καταστήματος. Αυτή ήταν μια καλή αρχή. Ευχαριστώ!
 • balistrerijesus
  Αυτή ήταν μια καλή προεπισκόπηση για το πώς να ξεκινήσετε. Πολύ χρήσιμο!
 • savanna27
  Μου έδωσε μια σύντομη εικόνα του κόστους εκκίνησης!
 • ctaylor
  Ο σύζυγός μου και εγώ ανοίξαμε πρόσφατα ένα λιτό κατάστημα στο Μισισιπή. Το λατρεύουμε και ήθελα να διαβάσω το άρθρο για να βεβαιωθώ ότι έχουμε κάνει σωστά στην επιχείρησή μας. Αυτό το άρθρο με βοήθησε πολύ. Ευχαριστώ.
 • ipolites
  Ουάου! Καλό πράγμα. Ήθελα να ανοίξω ένα λιτό κατάστημα για πολύ καιρό. Οι πληροφορίες είναι σωστές στο στόχο. Σας ευχαριστώ.
 • kornelios76
  Αυτό είναι ένα υπέροχο άρθρο, θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός λιτό κατάστημα και ενός φιλανθρωπικού καταστήματος. Προς το παρόν προσπαθούμε να ανοίξουμε ένα φιλανθρωπικό κατάστημα και χρειαζόμαστε βοήθεια.
 • andrewsmitham
  Αυτό το άρθρο με βοήθησε να οργανώσω τις σκέψεις μου και να μάθω τι να κάνω στη συνέχεια. Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να το συνδυάσετε.
 • dickilew
  Δεν έχω ανοίξει ακόμη ένα κατάστημα λιτότητας, αλλά διαβάζοντας αυτό μου έδωσε λίγο περισσότερη κατανόηση του τι πρέπει να κάνω, καθώς και ενθάρρυνση.
 • aristomenes32
  Δεν έχετε ανοίξει ακόμα ένα κατάστημα λιτότητας, αλλά σχεδιάστε να το κάνετε. Ευχαριστώ για τις χρήσιμες συμβουλές.
 • charalampidouth
  Σας ευχαριστούμε που το καταστήσατε εύκολο και κατανοητό.
 • otho26
  Ευχαριστώ, ακριβώς αυτό που έψαχνα.
 • ellespeliotopou
  Μου έδωσε το σωστό δρόμο για να ξεκινήσω και με βοήθησε να αποφασίσω αν αυτό θέλω πραγματικά να κάνω. Ευχαριστώ πάρα πολύ.
 • reedyundt
  Ευχαριστώ πολύ, ευχαριστώ.
 • quentinholmes
  Είναι δωρεάν έρευνα για την έναρξη μιας επιχείρησης και την εκτιμώ πραγματικά!
 • croninlavonne
  Αυτό που ξεχωρίζει για μένα ήταν πληροφορίες που εξηγούν ποια είναι τα μειονεκτήματα. Αυτό είναι καλό να γνωρίζουμε και είναι πολύ χρήσιμο σε όλους.
 • basileiouchrest
  Είμαι σούπερ ενθουσιασμένος θέτοντας το σχέδιό μου σε κίνηση για τον επόμενο χρόνο. Έχω πίστη ότι μπορώ να το κάνω αυτό.
Οροι Χρήσης Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου προορίζεται για τις γενικές πληροφορίες σας και δεν προορίζεται να υποκαταστήσει τον επαγγελματικό νόμο ή τις συμβουλές χρηματοδότησης. Επίσης, δεν προορίζεται να γίνει επίκληση από τους χρήστες στη λήψη επενδυτικών αποφάσεων.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail