Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση τσαγιού;

Για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση τσαγιού, πρώτα θα πρέπει να βρείτε έναν προμηθευτή φύλλων τσαγιού για να αγοράσετε χαλαρά φύλλα τσαγιού ή έτοιμα φακελάκια τσαγιού από. Εάν έχετε χαλαρά φύλλα τσαγιού, θα πρέπει να τα συσκευάσετε μόνοι σας, κάτι που μπορεί να είναι πιο ακριβό και χρονοβόρο. Μόλις βρείτε έναν προμηθευτή, μπορείτε να σχεδιάσετε τη συσκευασία σας και να αρχίσετε να πουλάτε το τσάι σας στο διαδίκτυο, σε τοπικές αίθουσες τσαγιού ή μέσω μεγάλων παντοπωλείων. Θα πρέπει επίσης να εγγράψετε την επιχείρησή σας και να βεβαιωθείτε ότι πληροί όλες τις τοπικές κανονιστικές απαιτήσεις σας. Για να μάθετε πώς να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση τσαγιού, κάντε κύλιση προς τα κάτω!

Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση λιανικής τσαγιού
Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση λιανικής τσαγιού, να ανοίξετε τη δική σας καφετέρια τσαγιού ή να αναπτύξετε τη δική σας επωνυμία τσαγιού.

Το τσάι είναι ένα ποτό που είναι δημοφιλές σε πολλές χώρες. Το τσάι δεν διατίθεται μόνο σε διάφορες γεύσεις, αλλά και καφεΐνη και χωρίς καφεΐνη. Τα πολυάριθμα αντιοξειδωτικά του το καθιστούν ένα θρεπτικό υγιές ρόφημα. Η απόφαση να ξεκινήσετε μια επιχείρηση τσαγιού μπορεί να είναι ένας κερδοφόρος τρόπος για να μοιραστείτε αυτό το προϊόν με άλλους λάτρεις του τσαγιού σε όλο τον κόσμο. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση λιανικής τσαγιού, να ανοίξετε τη δική σας καφετέρια τσαγιού ή να αναπτύξετε τη δική σας επωνυμία τσαγιού.

Μέθοδος 1 από 3: δημιουργία της δικής σας μάρκας τσαγιού

 1. 1
  Αξιολογήστε υπάρχουσες μάρκες. Η ανάπτυξη της δικής σας μάρκας τσαγιού είναι ένας τρόπος για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση τσαγιού. Αυτό συνεπάγεται την αγορά μη συσκευασμένων φύλλων τσαγιού από προμηθευτές και την ανάπτυξη της δικής σας συσκευασίας και επωνυμίας για το ξεχωριστό προϊόν σας. Υπάρχουν επίσης πολλές μάρκες σε παραδοσιακές χώρες που πίνουν τσάι, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Ερευνήστε αυτές τις επωνυμίες και καθορίστε τι τους κάνει επιτυχημένους. Κάποιο τσάι στην αγορά ως υγιεινή επιλογή.
  • Όταν κάνετε αυτήν την έρευνα αναζητήστε κενά στην αγορά ή ιδέες που κανείς δεν έχει σκεφτεί ακόμη.
 2. 2
  Έχετε μια σαφή εικόνα της μάρκας τσαγιού σας. Ενώ κάνετε έρευνα για τις υπάρχουσες μάρκες, θα πρέπει να προσπαθείτε να διαμορφώσετε ένα σαφές όραμα για το τι θα διακρίνει τη δική σας μάρκα τσαγιού. Είναι σημαντικό να υπάρχει σαφήνεια του σκοπού για να σας βοηθήσει να περάσετε δύσκολους καιρούς. Ίσως θα παρουσιάσετε το τσάι σας ως μια υγιεινή εναλλακτική λύση για τα ζαχαρούχα ποτά, ή ένα νόστιμο και ίσως ελαφρώς εξωτικό ποτό που μπορείτε να έχετε όλη την ημέρα ως εναλλακτική λύση για τον καφέ.
  • Μόλις έχετε αυτό το σαφές όραμα, θα πρέπει να βρείτε τη θέση στην αγορά για να προωθήσετε το προϊόν σας και τους πελάτες που θέλετε να στοχεύσετε.
  • Πρέπει να είστε σε θέση να εκφράσετε με αυτοπεποίθηση τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της επωνυμίας σας.
  • Κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου, είναι επίσης χρήσιμο να προβληματιστείτε πιθανά ονόματα για την επωνυμία σας. Η επωνυμία σας πρέπει να είναι αξέχαστη, μοναδική και να συνδέεται με το συνολικό όραμά σας για τη μάρκα τσαγιού σας.
 3. 3
  Εκπονήστε το επιχειρηματικό σας σχέδιο. Ένα ουσιαστικό μέρος κάθε νέας επιχείρησης είναι η κατάρτιση ενός σαφούς και εστιασμένου επιχειρηματικού σχεδίου. Αυτό απεικονίζει τις βασικές αξίες και την ταυτότητα της επιχείρησής σας, καθώς και τη χαρτογράφηση του σχεδίου σας για ανάπτυξη και επιτυχία. Συνήθως, ένα επιχειρηματικό σχέδιο πρέπει να ξεκινά με μια σύνοψη εκτελεστικού και στη συνέχεια μια σύνοψη εταιρείας. Υπάρχουν χρήσιμα διαδικτυακά εργαλεία για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το επιχειρηματικό σας σχέδιο σε ένα βασικό πρότυπο και να σας δώσουμε παραδείγματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Τα ακόλουθα πρέπει να καλύπτονται στο σχέδιό σας:
  • Προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτή η ενότητα περιγράφει τι θα πωλεί η επιχείρησή σας, ποια είναι τα προϊόντα σας και το σκεπτικό σας.
  • Σύνοψη ανάλυσης αγοράς. Εδώ θα καταγράψετε την έρευνα αγοράς σας και θα προσδιορίσετε με σαφήνεια την περιοχή στην αγορά όπου θα προωθήσετε το προϊόν σας.
  • Περίληψη στρατηγικής και εφαρμογής. Αυτή η ενότητα πρέπει να παρέχει μια σαφή περιγραφή του τρόπου με τον οποίο θα αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Ξεκινήστε με τη διάθεση των προϊόντων σας στην αγορά και, στη συνέχεια, αναλύστε τα σχέδιά σας για ανάπτυξη με ένα σαφές χρονοδιάγραμμα και στόχους.
  • Περίληψη διαχείρισης. Αυτή η ενότητα θα δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης, ποιο θα είναι το στυλ διαχείρισης και πώς αυτό θα επηρεάσει την επιχειρηματική κουλτούρα και τις λειτουργίες.
  • Οικονομικό σχέδιο. Τέλος, θα πρέπει να δώσετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα οικονομικά. Δώστε μια πλήρη ανάλυση του κόστους και των εσόδων. Σημειώστε τους νεκρούς και πότε θα κερδίσετε κέρδος.
  Η ανάπτυξη της δικής σας μάρκας τσαγιού είναι ένας τρόπος για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση τσαγιού
  Η ανάπτυξη της δικής σας μάρκας τσαγιού είναι ένας τρόπος για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση τσαγιού.
 4. 4
  Βρείτε τους προμηθευτές φύλλων τσαγιού. Μπορείτε να αγοράσετε φύλλα χαλαρά ή σε έτοιμα φακελάκια τσαγιού. Είναι πιθανό ότι θα το πουλήσετε καθώς το λαμβάνετε, μόλις επανασυσκευαστείτε, γι 'αυτό λάβετε υπόψη σας. Η απομάκρυνση χαλαρών τσαγιού σε ξεχωριστές σακούλες τσαγιού θα ήταν πολύ χρονοβόρα, αλλά αν ψάχνετε για σπιτική εμφάνιση και αίσθηση, θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ακριβώς τι παίρνετε και ζητήστε δείγματα πριν δεσμεύσετε τις παραγγελίες.
  • Πραγματοποιήστε πρώτα αναζήτηση στο διαδίκτυο για να πάρετε μια βασική ιδέα των προμηθευτών παγκοσμίως και όσων λειτουργούν στην περιοχή σας. Ορισμένες διαδικτυακές βάσεις δεδομένων μπορούν να είναι χρήσιμα πρώτα σημεία κλήσης.
  • Σκεφτείτε φιλικά προς το περιβάλλον και αειφόρα παραγόμενα φύλλα τσαγιού που μπορούν να γίνουν μέρος της ταυτότητας της επωνυμίας σας, καθώς και ένας ηθικός τρόπος για να κάνετε επιχειρήσεις.
  • Πηγαίνετε σε εμπορικές εκθέσεις, διαβάστε εμπορικές εκδόσεις και ρωτήστε γύρω από άτομα του κλάδου. Αυτό το είδος εξειδικευμένης γνώσης και εμπειρίας μπορεί να είναι πολύτιμο.
 5. 5
  Σχεδιάστε και παραγγείλετε τη συσκευασία σας. Μόλις σχεδιάσετε μια σαφή διαδρομή εφοδιασμού, θα πρέπει να προχωρήσετε στην επόμενη φάση της ανάπτυξης του προϊόντος σας, δηλαδή να σχεδιάσετε το έργο τέχνης συσκευασίας και επωνυμίας. Μπορείτε να επιλέξετε να προσλάβετε κάποιον με εμπειρία στη σχεδίαση γραφικών και προϊόντων για να το βοηθήσετε. Πιθανότατα θα πρέπει να παραχθεί σε υπολογιστή και να είναι υψηλής ποιότητας για οποιονδήποτε κατασκευαστή να το παράγει για εσάς.
  • Θυμηθείτε στα πρώτα στάδια ότι πρέπει να ξεκινήσετε μικρά, οπότε πάρτε μια μικρή δοκιμή για δείγματα και προωθήσεις πρώτα.
  • Η συσκευασία θα είναι ο κύριος τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι αναγνωρίζουν την επωνυμία σας, γι 'αυτό το σκεφτείτε πολύ προσεκτικά. Εξετάστε το ενδεχόμενο να οργανώσετε ομάδες εστίασης με άτομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε για να σας δώσουμε ειλικρινή σχόλια.
  • Σκεφτείτε τη λειτουργία καθώς και τη φόρμα. Κάντε κάποια έρευνα στο διαδίκτυο και ζητήστε συμβουλές από επαγγελματίες σχεδιαστές.
 6. 6
  Δημιουργήστε ένα κουτί δείγματος τσαγιού. Όταν καταρτίσετε το σχέδιο για την επωνυμία σας, μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα κουτί δείγματος ή δύο. Θα χρειαστεί να πάρετε το τσάι που θέλετε να πουλήσετε και να το συσκευάσετε όπως θέλετε. Μόλις το αποκτήσετε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε την επιχείρηση τσαγιού σας σε τοπικά καταστήματα και αίθουσες τσαγιού για να μετρήσετε το ενδιαφέρον και να αναπτύξετε επαφές προτού πραγματοποιήσετε μεγάλες παραγγελίες με προμηθευτές.
  • Ένα πρωτότυπο προϊόν σας δίνει τη δυνατότητα να το δοκιμάσετε για ανθεκτικότητα, καθώς και να έχετε μια σωστή εντύπωση για το πώς φαίνεται και λειτουργεί.
  • Η κατοχή ενός πρωτοτύπου θα κάνει τους ανθρώπους να σας παίρνουν πιο σοβαρά. Το προϊόν σας γίνεται μια φυσική πραγματικότητα και όχι απλώς μια ιδέα. Το να κρατάς και να χρησιμοποιείς κάτι κάνει μεγάλη διαφορά.
 7. 7
  Αποφασίστε πώς θα πουλήσετε το τσάι σας. Μόλις έχετε μια σαφή εικόνα της μάρκας που θέλετε να δημιουργήσετε, πρέπει να αποφασίσετε πώς θα πουλήσετε το τσάι σας. Θα είστε μια διαδικτυακή επιχείρηση μόνο, θα παραγγέλνετε και θα στέλνετε τσάι σε όλο τον κόσμο; Ίσως θα προσπαθήσετε να πουλήσετε σε τοπικά δωμάτια και καταστήματα τσαγιού. Ή ίσως και τα δύο! Το πώς πουλάτε είναι το μεγαλύτερο μέρος της επιχείρησής σας, οπότε είναι σημαντικό να το λάβετε πλήρως υπόψη και να έχετε ένα σαφές σχέδιο και κοινό-στόχο.
  • Είναι σχετικά εύκολο να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, αλλά υπάρχει ήδη ένας μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών καταστημάτων τσαγιού, οπότε πρέπει να σκεφτείτε πώς θα ξεχωρίσετε.
  • Εάν σκοπεύετε να πουλήσετε πρόσωπο με πρόσωπο τοπικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματοποιήσει εκ των προτέρων έρευνα για τη ζήτηση. Επισκεφθείτε μερικές τοπικές αίθουσες τσαγιού και καταστήματα και ρωτήστε εάν ενδιαφέρονται να αποκτήσετε νέο προμηθευτή. Και φέρτε τα δείγματά σας!
 8. 8
  Καταχωρήστε την επιχείρησή σας. Πριν ξεκινήσετε την επιχείρηση πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλες τις νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις στην περιοχή σας. Αυτό μπορεί να είναι ένας περίπλοκος τομέας, οπότε είναι καλή ιδέα να συμβουλευτείτε έναν εμπειρογνώμονα στις νεοσύστατες επιχειρήσεις για να διασφαλίσετε ότι όλη η γραφειοκρατία φροντίζεται σωστά.
  • Θα πρέπει να καταχωρίσετε επίσημα το όνομα της επιχείρησής σας, καθώς και να εγγραφείτε σε τοπικές κρατικές υπηρεσίες. Στις ΗΠΑ μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω της κυβέρνησης Small Business Administration.
  Για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση τσαγιού
  Για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση τσαγιού, πρώτα θα πρέπει να βρείτε έναν προμηθευτή φύλλων τσαγιού για να αγοράσετε χαλαρά φύλλα τσαγιού ή έτοιμα φακελάκια τσαγιού από.
 9. 9
  Αγοράστε το τσάι σας online και προσωπικά. Μόλις είστε έτοιμοι να πουλήσετε, πρέπει να ξεκινήσετε την εμπορία του τσαγιού σας. Το σχέδιο μάρκετινγκ θα έπρεπε να είχε διαμορφωθεί κατά τη σύνταξη του επιχειρηματικού σας σχεδίου και τώρα ήρθε η ώρα να το εφαρμόσετε. Προσπαθήστε να προωθήσετε την επωνυμία σας με τρόπο που να ανταποκρίνεται στην επιθυμητή ταυτότητα της επωνυμίας σας. Θα πρέπει να σκεφτείτε πώς θα προσεγγίσετε το κοινό σας και να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.
  • Η χρήση μιας καμπάνιας κοινωνικών μέσων μπορεί να είναι αποτελεσματικός τρόπος για να ξεχωρίσετε από άλλες παλαιότερες μάρκες τσαγιού.
  • Έχοντας μια ισχυρή και συνεπή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επωνυμία σας μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια ξεχωριστή ταυτότητα και βάση. Μπορείτε να συμπεριλάβετε συνταγές και γεγονότα σχετικά με το τσάι για να διευρύνετε την απόδοσή σας.

Μέθοδος 2 από 3: έναρξη διαδικτυακής επιχείρησης τσαγιού

 1. 1
  Ερευνήστε την αγορά. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε αποφάσεις σχετικά με την έναρξη μιας νέας επιχείρησης, πρέπει να κάνετε μια ενδελεχή έρευνα των παγκόσμιων αγορών τσαγιού και του ευρύτερου επιχειρηματικού κόσμου τσαγιού. Αναζητήστε ιστορίες και στατιστικά στοιχεία που μπορούν να σας πουν για τη μεγάλη εικόνα του τσαγιού. Εδώ θα πάρετε μια καλή ιδέα για την κατάσταση της αγοράς, όπου υπάρχει ανάπτυξη και όπου υπάρχει στασιμότητα ή πτώση. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια ιδέα για την πιθανή μακροπρόθεσμη πορεία μιας επιτυχημένης επιχείρησης τσαγιού.
  • Αναζητήστε περιπτωσιολογικές μελέτες για εταιρείες τσαγιού σε εθνικούς και διεθνείς επιχειρηματικούς και χρηματοοικονομικούς ιστότοπους για να μάθετε από επιτυχημένες επιχειρήσεις.
  • Εάν ξεκινάτε μια διαδικτυακή επιχείρηση και σκοπεύετε να πουλήσετε τα προϊόντα σας διεθνώς, είναι σημαντικό να αποκτήσετε αυτήν την ευρύτερη προοπτική από την αρχή.
 2. 2
  Αποφασίστε τι θα κάνει η επιχείρησή σας. Στο σημερινό συνεχώς αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, ο καθορισμός του τρόπου με τον οποίο θα ξεχωρίσετε την επιχείρησή σας είναι κρίσιμος. Δεν έχει σημασία αν επιλέξετε να πουλήσετε θρεπτικά υγιή, high-end ή εξωτικά τσάγια, προσδιορίζοντας τη συγκεκριμένη γωνία σας και να τηρήσετε αυτό είναι απαραίτητο βήμα. Αναρωτηθείτε τι θα ήταν μοναδικό και διαφορετικό για αυτήν την επιχείρηση.
 3. 3
  Αναπτύξτε ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Τώρα πρέπει να αναπτύξετε ένα υγιές επιχειρηματικό σχέδιο. Μια επιχείρηση τσαγιού μπορεί να είναι μια σχετικά απλή επιχείρηση αγοράς και πώλησης, οπότε θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε το επιχειρηματικό σας σχέδιο σαφές και επικεντρωμένο για να το αντικατοπτρίσετε. Συμπεριλάβετε πληροφορίες σχετικά με το τι θα κάνει την επιχείρησή σας μοναδική, καθώς και τους στόχους σας και τις στρατηγικές που θα εφαρμόσετε για την επίτευξη αυτών των στόχων. Προσπαθήστε να συμπεριλάβετε όλες τις σχετικές λεπτομέρειες, αλλά διατηρήστε τις συνοπτικές.
  • Έχετε ένα σαφές χρονοδιάγραμμα με συγκεκριμένους στόχους που θα επιτύχετε σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.
  • Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την ημέρα που θα δημοσιευτεί ο ιστότοπος και το σημείο στο οποίο θα αποκομίσετε κέρδος.
  • Ένα καλό σαφές και εφικτό επιχειρηματικό σχέδιο είναι απαραίτητο, ειδικά εάν ελπίζετε να κερδίσετε χρηματοδότηση από μια τράπεζα για να υποστηρίξετε το κόστος εκκίνησης.
  • Υπάρχουν μερικά παραδείγματα επιχειρηματικών σχεδίων τσαγιού που μπορείτε να διαβάσετε στο διαδίκτυο.
 4. 4
  Διερευνήστε τις νομικές απαιτήσεις. Ως μέρος της διαδικασίας ανάπτυξης του επιχειρηματικού σας σχεδίου, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι έχετε πλήρη κατανόηση όλων των νομικών απαιτήσεων που σχετίζονται με την έναρξη μιας νέας επιχείρησης. Αυτό θα περιλαμβάνει πράγματα όπως φόρους και τιμές. Δεν μπορείτε να παραλείψετε αυτό το μέρος και είναι σημαντικό να το κάνετε σωστά. Για αυτόν τον λόγο, συνιστάται να μιλήσετε με έναν δικηγόρο που ειδικεύεται σε νέες επιχειρήσεις για συμβουλές και καθοδήγηση.
  • Για μια διαδικτυακή επιχείρηση πρέπει να σκεφτείτε ιδιαίτερα πώς θα προστατεύσετε το απόρρητο και τις οικονομικές πληροφορίες των πελατών σας.
  • Στις ΗΠΑ, η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου ασχολείται με νέες διαδικτυακές επιχειρήσεις.
  Μια επιχείρηση τσαγιού μπορεί να είναι μια σχετικά απλή επιχείρηση αγοράς
  Μια επιχείρηση τσαγιού μπορεί να είναι μια σχετικά απλή επιχείρηση αγοράς και πώλησης, οπότε θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε το επιχειρηματικό σας σχέδιο σαφές και επικεντρωμένο για να το αντικατοπτρίσετε.
 5. 5
  Βρείτε τους προμηθευτές σας. Συνήθως, τα καλύτερα και πιο δημοφιλή τσάγια προέρχονται από φύλλα, φλοιοί και ρίζες φυτών και δέντρων που καλλιεργούνται στην Κίνα, την Αφρική και την Ινδία. Αν και μπορείτε να αποκτήσετε τσάι από άλλα μέρη του κόσμου, η ποιότητά τους μπορεί να μην είναι τόσο υψηλή όσο εκείνη που καλλιεργείται σε αυτές τις τρεις περιοχές. Επικοινωνήστε με εταιρείες που έχουν ήδη εμπειρία στην εξαγωγή τσαγιού σε άλλα μέρη του κόσμου.
  • Βεβαιωθείτε ότι αυτά τα άτομα γνωρίζουν ακριβώς τι είδη τσαγιού ενδιαφέρεστε να μεταφέρετε και έχετε συμφωνήσει σε μια συγκεκριμένη τιμή, προτού υπογράψετε συμβόλαιο.
  • Η συνομιλία με άλλους ανθρώπους στην επιχείρηση τσαγιού μπορεί να είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φήμη συγκεκριμένων προμηθευτών.
 6. 6
  Αναπτύξτε τον ιστότοπό σας. Το επόμενο βήμα είναι η ανάπτυξη του ιστότοπού σας. Αυτό είναι ουσιαστικά η βιτρίνα σας, οπότε είναι σημαντικό να είναι ελκυστικό και προσελκύει πελάτες που δεν θα ξεγελαστούν στον ιστότοπό σας εάν δεν τους αρέσει. Πρέπει να το κρατήσετε απλό και καθαρό, καθώς θα έχετε λίγα δευτερόλεπτα για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου. Ερευνήστε επιτυχημένους ιστότοπους στο διαδίκτυο και προσπαθήστε να ακολουθήσετε τις ακόλουθες βασικές αρχές:
  • Κάντε την πλοήγηση σε ολόκληρο τον ιστότοπο απλή, εύκολη, γρήγορη και διαισθητική. Πρέπει να έχετε ένα πρότυπο έτσι ώστε κάθε σελίδα να είναι διαπραγματεύσιμη με τον ίδιο βασικό τρόπο.
  • Διατηρήστε τη σελίδα καθαρή, με μόνο μία ή δύο βασικές γραμματοσειρές σε λευκό ή απαλό φόντο. Χρησιμοποιήστε βίντεο, γραφικά ή ήχο μόνο εάν ενισχύουν πραγματικά το μήνυμά σας.
  • Διευκολύνετε την αγορά με όσο το δυνατόν λιγότερα κλικ μεταξύ του δυνητικού πελάτη και του check-out.
 7. 7
  Αγορά της επιχείρησής σας. Μόλις ο ιστότοπός σας είναι ζωντανός, με τα προϊόντα σας έτοιμα να ξεκινήσουν, θα πρέπει να κατευθύνετε την κυκλοφορία στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε διαφημίσεις pay-per-click (PPC) για να μεταφέρετε επισκεψιμότητα σε έναν νέο ιστότοπο. Οι διαφημίσεις PPC εμφανίζονται αμέσως στις σελίδες αναζήτησης, ώστε να μπορείτε να αποφύγετε κάποια μακρά διαδικασία μετακίνησης του ιστότοπού σας στη λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διαφημίσεις PPC για να ελέγξετε ποιες λέξεις-κλειδιά είναι οι πιο αποτελεσματικές για εσάς.
  • Μόλις μάθετε ποιες λέξεις-κλειδιά εμφανίζονται συχνότερα, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι εμφανίζονται σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας για να τη βελτιστοποιήσετε για τις μηχανές αναζήτησης.
  • Χρησιμοποιήστε αναλυτικά στοιχεία για να αξιολογήσετε την απόδοση του ιστότοπού σας και να δείτε από πού προέρχεται η επισκεψιμότητά σας.

Μέθοδος 3 από 3: άνοιγμα αίθουσας τσαγιού

 1. 1
  Ερευνήστε την τοπική αίθουσα τσαγιού. Το τσάι είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να επιτρέπει την πώληση τόσο προσωπικά όσο και μέσω Διαδικτύου. Εάν θέλετε να ανοίξετε τη δική σας αίθουσα τσαγιού, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα ίδια βήματα με μια διαδικτυακή επιχείρηση, αλλά να τα αναφέρετε στην επιχείρησή σας. Ένα δωμάτιο τσαγιού θα βρίσκεται σε σταθερή τοποθεσία, οπότε όταν ερευνάτε την αγορά, δεν κοιτάτε τις παγκόσμιες πωλήσεις όσο αυτό που συμβαίνει στην πόλη σας ή όπου σκοπεύετε να κάνετε την επιχείρησή σας.
  • Ρίξτε μια ματιά και αξιολογήστε περιοχές όπου μια αίθουσα τσαγιού μπορεί να είναι επιτυχής. Σκεφτείτε τη γειτονιά και τις επιχειρήσεις που είναι ήδη εκεί.
  • Εάν υπάρχουν ήδη αίθουσες τσαγιού σε κοντινή απόσταση, αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει έντονη ζήτηση στην περιοχή, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει αρκετή ζήτηση για να υποστηρίξει και μια νέα αίθουσα τσαγιού.
  • Το βυθισμένο κόστος και οι υποχρεώσεις για αυτό το είδος επιχείρησης πιθανότατα θα είναι υψηλότερο από μια διαδικτυακή επιχείρηση, οπότε φροντίστε να ερευνήσετε προσεκτικά την τοπική αγορά σας.
 2. 2
  Βρείτε τις εγκαταστάσεις σας. Μόλις αποφασίσετε ποιο μέρος της πόλης θα έχει το δωμάτιο τσαγιού σας, θα πρέπει να βρείτε τις εγκαταστάσεις που θα στεγάζουν την επιχείρησή σας. Αυτή είναι μια απόφαση που θα μπορούσε να κάνει ή να σπάσει την επιχείρησή σας, οπότε μην την βιαστείτε και μην τη μετανιώσετε. Η τοποθεσία σας χρειάζεται πεζοπορία καθώς και ευκαιρίες στάθμευσης. Πρέπει να είναι εύκολα ορατό και εύκολο στην πρόσβαση.
  • Μπορεί να υπάρχει διαθέσιμη αίθουσα τσαγιού για αγορά, επομένως ελέγξτε τις τοπικές καταχωρίσεις σας. Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να σας εξοικονομήσει χρήματα για τα έπιπλα, αλλά μπορεί να είναι προς πώληση επειδή δεν έχει καλή θέση.
  • Να θυμάστε ότι όταν διαπραγματεύεστε μια μίσθωση, όλα είναι διαπραγματεύσιμα. Κολλήστε τα όπλα σας και μην εμπλακείτε εάν δεν είστε άνετοι με τον ιδιοκτήτη.
  • Ζητήστε εξειδικευμένη νομική συμβουλή για τυχόν συμβάσεις και συμβάσεις μίσθωσης.
  Αναπτύξτε το επιχειρηματικό σας σχέδιο για το δωμάτιο τσαγιού
  Αναπτύξτε το επιχειρηματικό σας σχέδιο για το δωμάτιο τσαγιού.
 3. 3
  Αναπτύξτε το επιχειρηματικό σας πρόγραμμα για τσάι. Ισχύουν οι ίδιες αρχές του επιχειρηματικού σχεδίου για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα τσαγιού. Θα πρέπει να στοχεύσετε σε ένα σαφές, συνοπτικό και εφικτό επιχειρηματικό σχέδιο που να είναι καλά διερευνημένο και ολοκληρωμένο με όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε. Η πορεία, οι στόχοι και οι στρατηγικές για μια αίθουσα τσαγιού θα είναι διαφορετικές για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά ένα σαφές χρονοδιάγραμμα με εκτιμώμενες ημερομηνίες για το νεκρό σημείο και το κέρδος θα πρέπει να εξακολουθεί να είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι.
  • Άλλα ορόσημα θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν την ημερομηνία που υπογράφετε για μίσθωση στις εγκαταστάσεις, έως πότε θα έχετε αγοράσει ή μισθώσει όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό και την ημερομηνία έναρξης της καμπάνιας μάρκετινγκ.
  • Και πάλι, υπάρχουν παραδείγματα επιχειρηματικών σχεδίων για αίθουσες τσαγιού που μπορείτε να διαβάσετε στον Ιστό για ένα περίγραμμα.
 4. 4
  Δημιουργήστε τις σχέσεις προμηθευτών σας. Ακριβώς όπως με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα χρειαστείτε σταθερούς και αξιόπιστους προμηθευτές. Αν κάτι είναι πιο σημαντικό σε ένα φυσικό κατάστημα. Εάν κάποιος έχει ταξιδέψει στην αίθουσα τσαγιού σας και έχετε εξαντλήσει, μην περιμένετε να επιστρέψουν. Στην αρχική περίοδο, όταν δεν γνωρίζετε πραγματικά πόσα άτομα θα έρθουν από την πόρτα σας, είναι σημαντικό να έχετε αρκετό απόθεμα.
  • Επιλέξτε προσεκτικά το τσάι σας και δοκιμάστε όσο το δυνατόν περισσότερα. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ποικιλιών τσαγιού, και αυτές που αναζητάτε θα βοηθήσουν στη διαμόρφωση της ταυτότητας του δωματίου σας.
 5. 5
  Εκπληρώστε όλες τις νομικές απαιτήσεις και εξασφαλίστε χρηματοδότηση εάν είναι απαραίτητο. Θα πρέπει να εγγράψετε την επιχείρησή σας σε όλα τα κατάλληλα επίσημα όργανα, καθώς και να έχετε τις κατάλληλες επιχειρηματικές τραπεζικές ρυθμίσεις. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν νομικό εμπειρογνώμονα με εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με τις νεοσύστατες επιχειρήσεις και να μην εκμεταλλευτείτε τυχόν νομικές και οικονομικές προϋποθέσεις.
  • Οι νομικές απαιτήσεις θα διαφέρουν ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο, οπότε φροντίστε να ζητήσετε βοήθεια από ειδικούς.
  • Πρέπει επίσης να ερευνήσετε τυχόν άδειες και άδειες που θα χρειαστείτε. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν πιστοποιητικά υγιεινής και υγείας και ασφάλειας των τροφίμων για εσάς και οποιοδήποτε προσωπικό.
 6. 6
  Μάθετε τι θα ξεχωρίσει το δωμάτιο τσαγιού σας. Όταν ετοιμάζεστε να ανοίξετε τις πόρτες σας για επιχειρήσεις, πρέπει να έχετε μια σαφή ιδέα για το πώς θα φαίνεται και τι θα τη διακρίνει. Εκτός από μια συγκεκριμένη επιλογή τσαγιού, ίσως θελήσετε να αναζητήσετε μια συγκεκριμένη εμφάνιση και ατμόσφαιρα που πιστεύετε ότι θα προσελκύσει τους πελάτες-στόχους σας. Τα πάντα, από τη διακόσμηση, τη μουσική, έως το προσωπικό μπορούν να επηρεάσουν την εντύπωση που κάποιος παίρνει όταν περνάει από την πόρτα.
  • Τα καταστήματα καφέ και τσαγιού μπορούν να αναπτύξουν έναν ισχυρό πυρήνα τακτικών που παρέχουν αξιόπιστο και συνεπές έθιμο για την επιχείρησή σας. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να σπάσει, αλλά αν βρείτε τη θέση σας μπορεί να είναι πολύ καρποφόρο.
  • Εκτός από τη διακόσμηση, μην παραμελείτε τον πραγματικό εξοπλισμό που θα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε τσάι και καφέ. Μπορείτε να έχετε μια υπέροχη αίθουσα τσαγιού, αλλά δεν είναι πιθανό να είναι επιτυχής εάν τα ποτά είναι άσχημα.
 7. 7
  Προωθήστε το δωμάτιο τσαγιού σας πριν από την κυκλοφορία. Ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησης και την πελατειακή βάση, το μάρκετινγκ και η διαφήμιση μπορούν να γίνουν στο Διαδίκτυο, μέσω περιοδικών, εφημερίδων ή ακόμη και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Εάν ανοίγετε μια τοπική αίθουσα τσαγιού, στοχεύστε την προώθησή σας στην κοντινή περιοχή. Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μια διαδικτυακή προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ειδικές προσφορές για να προσελκύσετε πελάτες στην αρχή.
  • Σε μια ολοένα και πιο πολυσύχναστη αγορά, είναι σημαντικό να τονίσετε τι κάνει το δωμάτιο τσαγιού σας μοναδικό και ξεχωριστό.
  • Σκεφτείτε τους διάφορους τρόπους για την αγορά τσαγιού σας που θα προσελκύσουν διαφορετικούς ανθρώπους. Μερικά θα προσελκύονται από τα οφέλη για την υγεία, άλλα από τη μοναδικότητα και την εξοικείωση.
  • Ενημερώστε τις διαφημίσεις σας σε τακτική βάση για να μείνετε φρέσκοι και να προσελκύσετε νέους πελάτες.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

 • Πώς μπορώ να προωθήσω την επιχείρηση τσαγιού μου;
  Προτείνω να διαβάσετε το άρθρο του οδηγού σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας για μερικές χρήσιμες συμβουλές.
 • Θέλω να αρχίσω να παρασκευάζω τσάι από βότανα για τη θεραπεία της βραχνάδας. Θα ήταν το eBay ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε τις πωλήσεις ή υπάρχει άλλος τρόπος να ξεκινήσω online;
  Το eBay είναι μία επιλογή. Ένα άλλο θα ήταν το Etsy, μια αγορά σπιτικών χειροτεχνιών / δημιουργιών.
Αναπάντητες ερωτήσεις
 • Τι κάνω για να διαδώσω το εμπορικό σήμα του τσαγιού καθώς είναι καινούργιο
 • Μπορεί να εισαγάγει τσάι στο εξωτερικό και να το πουλήσει από το σπίτι μου;
 • Πώς μπορώ να ξεκινήσω ένα blog για τσάι;

Σχόλια (25)

 • rogahnmichele
  Μου αρέσουν περισσότερο οι ιδέες και οι προτάσεις σας πώς να πουλήσετε ένα τσάι σε μια νέα αγορά.
 • majorblanda
  Εκκαθαρίζει την αμφιβολία και το όραμά μου για την επιχείρησή μου.
 • alexander76
  Είμαι εγγενής της περιοχής Nilgiri Tamilnadu. Εργάστηκα στο εργοστάσιο τσαγιού το 1986-92. Γνωρίζω τη διαδικασία παραγωγής τσαγιού CTC. Τώρα θέλω να ξεκινήσω διαδικτυακή επιχείρηση τσαγιού, καθώς έχω εμπειρία στην παραγωγή τσαγιού. Αυτή η ανάρτηση με βοήθησε να ενημερώσω το σενάριο παρουσίασης. Ευχαριστώ.
 • giannakopoulout
  Όλα σχετικά με αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμα. Μου έδωσε ένα σημείο να ξεκινήσω.
 • omorris
  Ευχαριστώ για το άρθρο, μου έδωσε μια καλή ιδέα για το πώς να προωθήσω το προϊόν μου στην αγορά.
 • kcooper
  Αυτό το άρθρο με βοήθησε να ξεκινήσω τη διαδικτυακή μου επιχείρηση τσαγιού. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.
 • hilpertkarelle
  Ακριβές και καλά οργανωμένο άρθρο.
 • rodiaangelopoul
  Διευθύνω επιχείρηση τσαγιού. Αυτό το άρθρο με βοήθησε να καταλάβω πού και πώς να αγοράσω διάφορα τσάι χονδρικής.
 • agamemnon15
  Ευχαριστώ οδηγός και ομάδα.
 • dmedhurst
  Τα βήματα έχουν διευρύνει τον ορίζοντα μου!
 • gcollins
  Ενίσχυση της ανάγκης να έχουμε καλή σχέση με σταθερούς προμηθευτές, γνωρίζοντας την αγορά και να βρούμε ένα εξειδικευμένο προϊόν.
 • dickinsonceceli
  Είναι ένα καλά δομημένο άρθρο που ασχολείται με το θέμα τοπικά.
 • dollyblanda
  Πώς να δουλέψετε αυτό το σχέδιο.
 • ebe87
  Αυτές οι ιδέες είναι πραγματικά γοητευτικές.
 • malamatenia26
  Εξαιρετικά χρήσιμο. Θα συνδέσω τώρα τις τελείες και θα ακολουθήσω τις οδηγίες. Σας ευχαριστώ για την πολύ σαφήνεια.
 • masonmichael
  Ωραία εμπειρία με την εξήγησή σας. Συνεχίζει να προσθέτει περισσότερες επιχειρήσεις. Ευχαριστώ.
 • stephanieharris
  Χρήσιμες πληροφορίες που παρέχονται από το άρθρο και περιελάμβανε τόσο διαδικτυακό όσο και άμεσο μάρκετινγκ. Ευχαριστούμε που δώσατε τις πληροφορίες.
 • rossking
  Σαφής περιγραφή της διαδικασίας χαρτογράφησης των διαδικασιών του ταξιδιού μπροστά.
 • polyxene15
  Επί του παρόντος συγκλονισμένοι με διαδικτυακές πληροφορίες. Μου αρέσει ότι τα βήματα ήταν ξεκάθαρα. Δίδαξα τα απαραίτητα βήματα για να ξεκινήσω και βοήθησα πολύ στο επόμενο βήμα μου για να αποκτήσω μια επιχείρηση.
 • osvaldo11
  Αυτό με βοήθησε πραγματικά να ξεκαθαρίσω περισσότερο το όραμά μου.
 • dennismarshall
  Ωραίες πληροφορίες για την επιχείρηση τσαγιού.
 • damianebarouxes
  Πολύ καλό άρθρο, είναι χρήσιμο να σχεδιάσετε μια επιχείρηση.
 • damiane40
  Είναι πολύ καλή και θετική συμβουλή. Σας ευχαριστώ.
 • laceybartoletti
  Οι καλές συμβουλές για την έναρξη μιας επιχείρησης τσαγιού. Ευχαριστώ.
 • georgioupanagio
  Πολύ χρήσιμο άρθρο και οι αναφορές ήταν ένας θεός που έστειλε. Μου βοήθησε να κατευθύνω προς τη σωστή κατεύθυνση για περαιτέρω έρευνα και μου επέτρεψε να εμβαθύνω στο θέμα. Σας ευχαριστώ.
Οροι Χρήσης Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου προορίζεται για τις γενικές πληροφορίες σας και δεν προορίζεται να υποκαταστήσει τον επαγγελματικό νόμο ή τις συμβουλές χρηματοδότησης. Επίσης, δεν προορίζεται να γίνει επίκληση από τους χρήστες στη λήψη επενδυτικών αποφάσεων.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail